Ben test amacıyla Trabzonspor kariyeri yapıyorum şuan,gördüklerimi yazayım.

Oyun başında sezon hedefleri belirlenirken,sezonu şampiyon olarak bitireceğiz desek bile maaş bütçesinde bir değişim söz konusu olmuyor ve oyuna 400 milyarlık bir maaş bütçesi açığıyla başlıyoruz.Transfer bütçesi sezon başında yapılan transferlere göre gayet yerinde ama takımın balance değeri çok düşük.

Maç bileti 14,kombine biletlerse 295 YTL olarak gözüküyor ilk sezon,bu bana biraz saçma geldi,yani pek gerçekçiliği yok gibi.Sonuçta Trabzonspor bu sezon tüm maçlarını neredeyse full dolu bir stadyumda oynayan bir takım.

Selçuk'un Composure ve Decisions özelliklerinde 1-2 puanlık artışlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Abdülaziz Solmaz gerçekten çok iyi yansıtılmış oyuna,tebrikler.
Barış Memiş'in First Touch özelliğinde 1-2 puanlık artırıma gidilebilir.
Bence Isaac daha iyi yapılmalıydı,nedeniyse bu Isaac Olimpik Milli takımda geçen turnuvanın yıldızlarındandı,çok göze battı,ayrıca Nijerya Olimpik Milli takımının kaptanıydı,orada forvet değilde daha çok oyun kurucu gibi oynadı ve tüm maçlarını izledim.Bu izlenimlerime göre bence passing ve positioning değerleri gözden geçirilmeli.Bitiriciliği konusunda çok fazla emin olamadığım için birşey söyleyemiyorum şuan fakat zaman zaman 3 lü forvetin sağ tarafında sağ açık gibi görev yaptığı için AMR pozisyonu eklenebilir kendisine.

Tolga Zengin'de ise ciddi bir indirime gidilmeli bence,TSL için gayet yetersiz ve çok eksiği olan bir kaleci çünkü.Ben Onur Kıvrak'ı oynattım yarım sezon boyunca gösterdiği performans yeterliydi ki Sylva reelde kaleye geçmeden önce ne kadar takım için sıkıntı olsada Onur iyi bir performans göstermişti.Onur'da artırıma gerek yok,herşeyi gayet iyi ayarlanmış fakat Tolga'nın özelliklerinde ciddi indirimler yapılmalı diye düşünüyorum.
Gerekli görülürmü bilmiyorum ama Yattara'nın passing değeride artırılabilir.

Gökhan Ünal,Umut Bulut,Tayfun Cora,Song,Ferhat Çökmüş,Hüseyin Çimşir ve Serkan Balcı reel hayattaki gibi,aynen yansıtılmış,bu oyuncuların belirgin özellikleri ortaya çıkartılmış,bu konuda tebrik ediyorum sizi.

Ayrıca Knowlegde Level dikkatimi çekti.Ben Karadenizspor sayesinde aslında Karadenizspor'la hiç alakası olmayan ülkelerin oyuncuları hakkında bilgi sahibi oluyorum oyunda ve bu tabloga gösterilen ülkelerin oyuncuları oyuncu arama motorunda çıkıyor,biraz garipsedim çünkü tablodaki isimlerin hiçbirinin Karadenizspor'la alakası yok,yada bu oyunun bir hatası,bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdilik gördüklerim ve düşündüklerim bu kadar,teşekkürler