Ben yine tek tabanca devam edeyim.

Playoff maçlarını oynadık. Playoff sistemi 4 grubun birincilerini karşı karşıya getiriyor söylediğim gibi. Yarı final 2'şer maç üzerinden. Tur atlayan 2 takım direkt üst lige yükseliyor. Playoff finali lig şampiyonunu belirliyor sadece.

Playoff Yarı Final 1. Maç

Golü erken bulduk. Sonra savunmamız yine başroldeydi. Avantaj bizde.

Playoff Yarı Final 2. Maç

Kendi sahamızda misafirperverliği elden bırakmıyoruz, 3 golü yediriveriyoruz hemen. Sonra ne olduğunu anlayamadan adamlar 2 gol atıyor. Panik oluyoruz, o meşhur savunmamız yerlerde. 2. yarıya çıkarken cesaretlendiriyorum oyuncularımı. Motivasyonumuz meyvesini veriyor. 61. dakikada 4. golü buluyoruz. Staddaki 4510 kişi çılgına dönüyor, 2. ligi kutluyorlar. Kalan dakikalar başka gol getirmiyor ve takım 2006-2007 sezonunda düştüğü lige yeniden "merhaba" diyor.

Buraya böyle takımın fotosu, yükseldiğimiz ligin logosu filan gibi bir şeyler koyacaktım ama koyacak resim bulamadım vallahi, kulübün resmi sitesi bile kapalı. Neyse.

Playoff Final

Formalite maçıydı dediğim gibi ama bizim çocuklar hiç de öyle oynamadılar. Bu sezonun kapanışı da ancak böyle güzel bir maçla olabilirdi zaten. Maçı aldılar, şampiyon oldular. Bu ligde ilk kez şampiyonluk sevincini yaşadık. İnşallah da sonuncusu olur.

Ligde Yılın Genç Oyuncusu Alison seçildi.

Bu da onun performansı:

Yılın Teknik Direktörü de ben seçildim naçizane.

Yılın Takımı

Bu sezon diğer öne çıkan oyuncularımız:

Paulo Pina

Sezon başı bedavaya almıştım, beni utandırmadı.

Chiquinho

Onu da bedavaya almıştım çoğu oyuncu gibi, o da Pina'nın yanında bir kule edasıyla oynadı. 3 tane de gol attı.

Fabio

Bedavalar kulübünün diğer üyesi. Sağ bekte çok iyi işler yaptı.

Pisco

Cardoso gelene kadar sağ kanadı mükemmel kullandı, Cardoso kötü oynasa hiç çekinmeden onu oynatabilirdim.

Filipe Cardoso

Onun için Pisco'yu kestim ama oynadığı topla beni şaşırtmadı. Mükemmeldi.

Helder Costa

Sağ kanatta Pisco ve Cardoso ne yaptıysa o da solda aynısını, belki de daha iyisini yaptı.

Oscar

Alison'la iyi bir ikili oluşturdular.

To Be Continued!

Dipnot: Bu arada her sezonki durumumuzu ilk mesajda güncelleyeceğim.