Quote Originally Posted by OMANA View Post
önce hile yapıp sonra ağlamanı anlamıyorum..

sanki pek matah bişey yapmış gibi oyunu suçlaman haksızlık..

5 milyar dolar futbolcuya teklif etmiş de gelmemiş...

iyi de olmuş...

FM nin hilekarların oyunu olmadığını anlaman için sana örnek olmuştur...

herne kadar tedbir alınırsa alınsın muhakkak bu bir bilgisayar oyunu ve bu tedbirler belli bir noktaya kadar sonuç verebilir eğer siz illakide oyunda hile yapmak istiyorsanız bunu muhakkak yaparsınız..

yani tedbirler bir yere kadar sonuç verir gerisi ise sizin kişiliğinize kalmış...

bir de garip olan arkadaşın bu durumu SİGAYA bildirilmesini istemesi..

ne yapacak şimdi ömer veya mustafa ..

bizim bir eleman hile ile trilyonları takımına yüklemiş ama eyvah cristianoyu getiremiyor mu diyecek...deyipte cümle alemi kendinemi güldürecek...

ben FM de yıllardır hep küçük takımlarla oynarım bilseler aslında o zor yolları kat etmenin o basamakları ağır ağır çıkmanın ne kadar zevkli olduğunu kendi istesede cristianoyu almazlar zaten...
Arkadaşım “Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır” diye bir söz var biliyor musun? Ki bunu yazdığına göre bilmiyorsun. Benim hileli oynadığımı da nerden çıkarttın ben fantezi için böyle bir şey yaptım. Fantezi’nin anlamını biliyorsan ne demek istediğimi anlarsın.

Ben diyorum ki Rep puanı paradan bu kadar üstün olmamalı. Örneğin ben küçük takımla kariyer açtım ve PA’sı yüksek oyuncuları toplamaya başladım ve oyuncuların CA’sı yükselince satmaya başladım. Bununun sonucunda ben para kazanıyorum değil mi peki ben bu parayı bir yıldız getirmek için kullanamıyorsam ben niye genç futbolcu bulup satıyorum?

Bu arada o SİGAYA değil Sİ GAMES.

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Konuyu anlamayıp hala bir yerde takılı kalmışsın abisi. Oyun normal çerçeveler içinde düşündüğünden ve yazılım ona göre yapıldığından istersen paranı 999 milyar dolar yap oyuncuya da 500 milyar dolar ver yine gelmez.

Bu oyun hatası değil oyunun alkışlanacak yeridir.Hata diye nitelendirilip bir de üzerine bildirilmesi o kişiyi komik bir duruma düşürebilir.

Neticede Stoke Stoke'dur.Eğer ileride senin menejerliğinle iyi bir yere gelirse takımının şöhreti artar.Yıldızlarda burda kendimizi gösterebiliriz burası bizim için bir vitrin diyerek yavaş yavaş gelmeye başlarlar.

Duygularımıza tercüman oldun.
Bir yere takılmadım. Sadece Rep puanın paradan bu kadar üstün olamayacağını söylüyorum. Stoke’nin Rep puanını arttırınca yine futbolcular gelmez ise eyvallah derim ama geliyorsa sorun var demektir…