1 ile 30 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    [B]

Trabzonspor'lu arkadaşlar bu Abdülaziz nasıl bir oyuncu ? Mevkisi nedir bilgi verebilecek varmı ?
    sağ açık oynuyor bildiğim kadarıyla; hakan kutlu bizzat ben izleyip aldım dedi gökhan'ı da ben izleyi almıştım dedi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

1)Ankaragücü, Sivasspor'da fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı golcü Sergio Pacheco ile anlaşmaya vardı...

2)Ankaragücü, Diyarbakır'dan Ufuk Bayraktar ile kesin anlaşmaya vardı. Doğu ekibinin genç yıldızı için dün geç saate kadar görüşmelerini sürdüren başken ekibi, sonunda muradına erdi.
    Last edited by pegahmet10 : 13.Ocak.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Konyaspor'un Manisaspor'dan yeni sezon için transfer ettiği ve ilk yarı bitmeden kadro dışı bıraktığı orta saha oyuncusu Şener Aşkaroğlu, Ankaragücü'ne transfer oldu.

Turkcell Süper Lig'in yeni sezonuna 15 yeni oyuncuyla başlayan Konyaspor, Manisaspor'un orta saha oyuncularından Şener Aşkaroğlu'nu da renklerine bağlamıştı. Ancak ilerleyen dönemlerde teknik direktör Giray Bulak'ın performansını yeterli görmediği Şener, teknik patron Bulak tarafından ilk yarının bitimine 3 hafta kala kadro dışı bırakılarak kendisine takım bulması istenmişti.

Konyaspor'da beklentileri karşılayamayan Şener'in Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaragücü ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladığı ve sezon sonunda da Konyaspor ile Ankaragücü'nün anlaşması durumunda bonservisi ile transfer edilebileceği bildirildi.

Termikspor, İnegölspor, Çaykur Rizespor ve Manisaspor'da da forma giyen Şener Aşkaroğlu bu sezon Konyaspor'da 295 dakika sahada kalırken, Fortis Türkiye Kupası maçlarının 2 tanesinde de 90 dakika sahada kaldı.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir dönem Galatasaray forması da giyen savunma oyuncusu İsmail Bouzid, Ankara kulübüyle anlaşmaya vardı.

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya-Belek'te sürdüren Ankaragücü, Galatasaray'ın eski futbolcusu İsmail Bouzid ile anlaştı.

Fransa 2. Lig takımlarından Troyes'de forma giyen Cezayir asıllı Fransız futbolcu ile 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Dün gece Antalya'ya gelerek sarı-lacivertli yöneticilerle masaya oturan 26 yaşındaki defans oyuncusunun yeni takımıyla birlikte bu akşamki antrenmana çıkacağı bildirildi.

Goal.com
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri