bjk yı tebrık ederım..ama gelecek sene ıcın ıddıalı olmak ıstıolarsa kupa fınalıne kanıp gaza gelmesınler bence bjknın cok eksıgı var..mac daha once de kopabılırdı bence burda tıgana nın hatası var..2-0,,2-1 iken bjk ole gerı cekıldı kı o an boboyu cıkarıp sergenı almalıydı..2-1 iken saldıran fb karsısında tumer sergen gokhan uclusu daha etkılı olurdu bence..ayrıca ben fblı olarak okan ı nasıl o kadar oyunda tuttu anlamadım bı olumlu pası yoktu neredeyse..
fenerbahcemın tum oyuncularını ıyı ya da kotu oynadı tebrık edıyorum..hepsı ınsan sonucta 10 gunde 3 derbıyı kolay kolay kaldırmak munkun degıl..hem fızıksel hem kafaca buyuk yorgunluk yasadılar...cok zor bı trabzon macından sonar bu maca hazırlanmak cok kolay degıldı cunku pazar gunu bence kupadan daha onemlı olan bı erciyes macı var..benım gıbı mılyonlarca fenerlının aklı ercıyes macınday ki emınım kı futbolcularında oleydı..tuncay kotu oynadı ok ama ts macını donduren onun attıgı goldu o yuzden ona kızmıorum..ıkıncı yarı ve uzatmalarda gole daha yakın olan bızdık ama tumerın golu kupayı bjk ye goturdu..volkan bence 1-3 gollerde hatalı idi..ıgrenc bı baraj kurdurdu ve tumerın son golu kurtarılmayacak gıbı bı vurus degıldı..neyse gene de canı saolsun..
ben takımımla gurur duyuyorum..3 sene de 2 fınal 1 yarı fınal oynadı kupada kaybettıler ama onemlı degıl..ligde 2 kupa aldılar 3.yu de almak uzereler..hepsıının canı saolsun..

Alıntılı Yanıtla