sanırım konuyu yanlış anlayan arkadaşlarım olmuş...

kimsenin oynama tarzına bir diyeceğim yok...benide ilgilendirmiyor..

istediği hileyi yapsın oynasın öyle mutlu oluyorsa eğer...

ancak...

hileli oyun kurup oyun buna cevap vermeyince bunu bir oyun kusuru gibi göstermek ve SI ye bu durumun bildirilmesini istemek hiçte mantıklı değil...

daha öncede yazdım...

ben stoke ile cristiano ronaldoya 5 MİLYAR dolar teklif ettim niye bana gelmiyorlar....

bundan yakınamazsın ...bu bir oyun kusuru hatası değil tam aksine oyundaki dengeleri sağlamak için konulmuş çok yerinde bir kural...

üstelik bir oyuna para verip almakta o kuralları değiştireceğiniz anlamına gelmez..

ister 80 ne ister 1 milyara al kardeşim orjinal oyunu her oyunun bir kuralı ve geliştirme stratejisi vardır..

FM de belli bir emek sarfetmeden takımınızla belli başarıları kazanmadan sadece para hileleri ile canınızın istediği oyuncuyu transfer edemiyorsunuz...

bu bir oyun hatası değil aksine var olan ve var olmayada devam edecek çok önemli bir kural...

sözün özü şu: ister deneme amaçlı ister canınınz istediği için FM de hile yapın takdir sizin...

ama hiçte oyun için kusur oluşturmayan tam aksine var olması oyun açısından hayati öneme sahip kurallar bir hata değildir...

stratejistler tarafından konulmuş çok yerinde uygulamalardır...