yukarıda cevap yazdıgım ıcın sana ayrıntılı cevap vrmıcem pankartı kımler hazırladı dıe..kadıkoyde maca gelmedıgın ıcın kı bu sıtedekı bjklı gslı cogunluk ıcın gecerlı bızım stad samıyen ya da ınonu gıbı degıl trıbunler duz ve aynı hızada sen aynı hızada acılan bıpankartı gormen ıcın daha asagıda olman lazım..Originally Posted by hurmet
pankart 71.dakıkada acılmıs olup gslıler mac sonunda yaklasık 20 dakıka daha olay cıkarmaya devam etmıstır..
bu poankart olayı 2001 yılındakı samıyendekı gs macında da omustur..kapalıda ıstıklal marsı sırasında hepınız o... cocugunuz dıye acılan pankarta tepkı gosteren ve o zaan kı acıkta yer alan kafes ıcındekı taraftarımız kı bende ordaydım tepkı gossterdı dıe yaklasık 10 dakıka boyunca coplandık..aynı tepkıyı gosteren gs taraftarı kı attıkları koltuklar polıslere de gelmıstır hıc mudahale etmemıstır,,,bu cifte standarttır...polısten en cok ceken bızım taraftarımızdır...ts macına gıden 4 otobuste 3 odun 1 mesale 1 Meyve bıcagı! 1 balta 1 doner bıcagı buldular dıye bıletlı seyırcımızı sehre sokmadılar...gozu onunde trabzonda mekanlara ellerınde doner bıcagıyla saldıran carsı uyelerıne bırakın mudahaleyi bi goz altı bıle olmadı!!
soon ts macında kafasına tas parcaları yagan taraftarımızı kurtarmak ıcın bısey YAPMAYAN gene polistir...aynı seyi biz yapsak dakıkalarca coplanırdık!!bu cifte standarttır..
gelelım gs macındakı cezalara bıze 125bın ytl vermısler pankart dısında napıldı macta ben bısey gormedım mesale yakmak sucsa o zmaan dun 20 tane mesale yakan bjk de ceza alsın..her kose vurusunda alex e yabancı madde atıldı bakalım ceza alcaklarmı!!koltuk kıran bunu once yandakı seyırcıye sonra cıkıstakı seyırcıye atan tuvaletlerı kıran seyrıcı gsnınkı ve daha cok ceza alan biziz...burada adalet var dıe konusmayın bence..
orada 10-15 kişi polisle kavga ettı dıye bır klube ceza verılmesı ınsan haklarına aykırıdır...bu adli olaydır alırsın onları polıse muvakemetten(yanlıs yazmıs olabılırım)ıcerı atarsın klube seyırcısız cezasını vermessın..keza aynı sekılde tuvalet kırdı dıe klube ceza verılmez..kıranlara ceza verılmelı..10 kişi için oncelıkle 50000 kşiyi sonra mılyonları cezalandırmazsın...
bu arada kardesım cevap dırekt sana degıl herkese yazdım yanlıs anlama ok...![]()