1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: TOTTENHAM can yakmaya geliyor!!

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK KAMPI BİTTİ!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    gremio'dan Leo var. mükemmel. her oyunumda alırım. Cristian Zapata, param olduğunda alırım. Bu iki adamı defansa koyarsan hiç sorun yaşamazsın. Sampdoria'lı Hugo Campagnaro da çok iyi.
    zapata süper abi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Miranda ve Thiago'yu al, rahatla. Ayrıca, Interli Nelson Rivas da transfer şampiyonu olacak şekilde çok maliyeti olan bir yıldız değil ama defansif özellikleri mü-kem-mel. Her oyunumda almaya çalışırım, beni daha hiç yanıltmadı. Ayrıca, yaşlı da değil.
    Mirandaya baktım çıkmıyo ancak yaşını bilmiyom
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Daha iyi oyuncular alabilirdin kardeş. Darren Bent yararlı oynuyor hızlı ve bitirici bir oyuncu. Satmamalıydın.

Neyse olan olmuş. Fazio ve Rivas ikilisini almaya çalış defansa.. Kolay gelsin kardeşim...
    teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    transferler iyi ya silva ve apiyi de alirsan problem kalmaz !!!
    APPİAHTA SAĞLIK SORUNU ÇIKIYOR BEN GRAVESEN'İ ALDIM EDUARDO COSTADADA HABİRE İZİN ŞEYİ ÇIKIYORDU O DA ELİMDEN KAÇTI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

HEYECAN BAŞLIYOR 2008\2009 SEZONU BUGÜN SAAT 16:00 DA SUNDERLAND-TOTTENHAM MAÇI İLE BAŞLAYACAK.LİGİN ŞAMPİYONLUĞUNA İSE MANCHESTER UNİTED FAVORİ GÖSTERİLİYOR.
    SUNDERLAND-TOTTENHAM AZ SONRA............
    Last edited by sertanbaba : 14.Ocak.2009 at 14:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri