Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 204 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası Finali

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ekoklu3 burada alenen son uyarım, kışkırtıcı mesajlara saygı duymuyoruz. bıundan sonra kışkırtıcı bir mesaj yazarsan 1 haftadan fazla uzaklaştırılacaksın.

maç için benim görüşüm ise fenerde aurelio maçın yıldızıydı bence. o gidince çözüldüler. aurelio dışında herhangi bir oyuncusu kırmızı kart görseydi yinede kazanabilirlerdi bence.

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

tuncay Beşiktaş a karşı her maçta gol atmış attırmış hiç olmadı çok güzel oynayıp Beşiktaş ı bunaltmıştır ben maçtan önce en çok tuncaydan korkuyodum ama sahada tam benim istediğim gibi bi tuncay wardı ben we bütün Beşiktaşlılar adına tuncay a bu maçtaki kötü performansından dolayı teşkkür etmek istiyorum gerçekten tuncay ın oynadığı en kötü Beşiktaş maçıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

evet tuncay sana yakışmadı. işallah futboluna bakıp hatasını anlar da son iki maç bizi çıldırtmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Bi Fenerbahçeli olarak Onurumuzla ve Gururumuzla oynanmadıkça

SAYGI DUYUYORUZ...!

-----------------------------TEBRİKLER BEŞİKTAŞ!!!-----------------------------------

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Şu ana kadar oraya buraya çamur atmadan Beşiktaşımızı tebrik eden tüm Fenerbahçeli kardeşlerim ve abilerime teşekkür edeyorum.

Default Demirlek’in hatası çoktu

Finalin genç hakemi, özellikle faullerde çok önemli yanlışlar yaptı. Gününde olmayan Bülent Demirlek’in kart tercihleri de tartışmalıydı

Hücum fauldü
    Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 4-3 yendiği maçta görev alan ve yönetimiyle eleştirilen Bülent Demirlek, dünkü Türkiye Kupası Finali’nde de kritik hatalar yaptı. Maçın ilk yarısında gelen ilk Beşiktaş golünde Okan’ın Ümit Özat’a yaptığı hücum faulü görmeyip, Siyah-Beyazlı takım lehine frikik çalan genç hakemin ters kararı sonucunda Kara Kartal, Tümer ile öne geçti. Bu pozisyonda Fenerbahçe’li futbolcular uzun süre itiraz etti.

Kartları unuttu
    İkinci yarıda Demirlek’in hataları sürdü. 57’de Fenerbahçe’nin kazandığı faul atışını vakit geçirmeden nizami bir şekilde kullanma isteğine müdahale eden maçın hakemi, önemli bir atağı kesti. 62’de sarı kartı bulunan Aurelio’nun Bobo’ya sert hareketine ‘devam’ diyen Demirlek, ikinci sarı kartı da es geçti. Bülent Demirlek, bitime çok az bir süre kala Beşiktaş kalecisi Cordoba’nın ceza sahası dışındaki iki sert hareketinde de elini cebine götürmedi ve uzatma anlarında tartışmaya açık düdükler çaldı. Bunun en net örneği 2. uzatma devresinde Semih'in şutunda kaleci Cordoba'dan seken topa vurmaya hazırlanan Mehmet Yozgatlı'nın arkadan itilmesiydi. Hakem demirlek bu pozisyonu da es geçerek Fenerbahçe tarafının büyük tepkisini topladı.

Alıntıdır

Moraller çok bozuk
    2-0 yenik duruma düşmelerine karşın oyundan kopmamış, ikinci yarıda attıkları gollerle skoru 2-2’ye taşıyıp, maçı uzatmaya götürmüşlerdi. Üstün oynarken golleri kaçırıp, ardından Tümer’in golüne engel olamayıp, kupayı kaybetmek futbolcuları yıktı. Bitiş düdüğünün ardından kupa törenini kimse beklemedi ve üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Daha sonra da tören için dışarı çıkmadılar ve madalyaları soyunma odasına istediler.

Alıntıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İlk goldeki pozisyon faul müydü diye tartışılır da, hücum faul diye bir kavram futbolda yok..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

hucüm faul derken okanın yaptığı harekete faul demek istmişler heralde
    buda Ahmet Çakarın yorumları
    HAKEM KÖTÜYDÜ
    Hakem Bülent Demirlek çok ama çok kötü bir maç yönetti. O kadar çok faul yanlışı yaptı ki, bir FIFA hakemine hiç yakışmadı. Beşiktaş'ın ilk golünde Okan'a bir faul yok. Ama Demirlek'in yarattığı serbest vuruş gol oldu. İkinci golde de Tuncay'a yapılan hareket faul olarak tartışılır. Şimdi Demirlek'e soruyorum. Aurelio'yu ikinci sarı karttan oyundan attın. Pozisyonu önce avantaja bıraktın, oyun durunca ikinci sarıyı gösterdin. Peki avantaja bıraktığın top oyundan atman gereken Aurelio'nun ayağına gelse bu esnada da oyun durmasa ve Aurelio takımının golünü atsa ne yapacaktın? Oyundan atman gereken oyuncu oynayıp hem de takımına bir gol kazandırırsa bunun hesabını nasıl verecektin sevgili Bülent.

Nesil
    2003

Bence hic de iyi oynamayan Fenerbahce'nin hakeme siginmamasi gerekli. Okan ile Umit Ozat'in pozisyonunda Okan topu kontrol icin ayagini havaya kaldiriyor, kopu kontrol ediyor ve o anda Umit'in yaklastigini gorunce, yukarida olan ayagini geriye dogru cekiyor ve ondan sonra iki futbolcu carpisiyor. Burada topu kontrol etmeye calisan Okan, kontrolsuz olarak Okan'a giren ise Umit Ozat. Ben olsam faulu verirdim.

Ikinci Golde Tumer'in (yanilmiyorsam Tumer'di) ayagi Tuncay'in ayagina carpiyor ve sonucunda Tuncay yere dusuyor. Bu pozisyon faul dur. Ancak sadece yavas cekimde temas oldugunu gorebildim ve bu nedenle bence hakem'in atlamasi cok garip karsilanmamali.

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Aurelio Her Fırsatta Faul Yaptı.Hakem Hep Görmezden Geldi.Ama En Sonunda Hak Ettiği Cezayı Alıp Oyundan Atıldı

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

öncelikle tüm fenerli arkadaşları yazdıkları mesajlardan dolayı tebrik ederim objektif yazdıkları için

maça gelince beşiktaş daha iyi konsantre oldu ve maçı aldı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fener berbattı, Anelka inanılmaz isteksiz ve kotu oynadı. Artık suyu iyice ısındı. Tuncay kotuydu ama cıkarılması hataydı bence.
    Hakem konusunda hic konusmayı sevmiyorum ama hakem sahanın en kotusuydu.
    Sonuc olarak kupa BJK nin elinde ve bize de tebrik etmekten baska birsey dusmez.
    BJK %100 e yakın bir sut gol yüzdesi ile yine FB yi yendi. (Hatırlayın 4-3 luk mac)
    BJK ye hayırlı olsun. insallah bu rahatlama ile GS macını bırakmazlar

ya şimdi bi gerçek varki bjk tüm maç boyunca bizden iyi oyun sergiledi.kimse hakkını yiyemez.ama yani okan adamın üstüne çıkıyo gidipte bize faul çalması çok enterasan bişey.Acaba merak ediorum bu hakem kuralları bizim ülkemizde ayrı mı çıkartılıyo?Fifa bize ayrı bir kitapçıkmı verio?çünkü futbolla alakası yok bu pozisyonun...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

bjk yı tebrık ederım..ama gelecek sene ıcın ıddıalı olmak ıstıolarsa kupa fınalıne kanıp gaza gelmesınler bence bjknın cok eksıgı var..mac daha once de kopabılırdı bence burda tıgana nın hatası var..2-0,,2-1 iken bjk ole gerı cekıldı kı o an boboyu cıkarıp sergenı almalıydı..2-1 iken saldıran fb karsısında tumer sergen gokhan uclusu daha etkılı olurdu bence..ayrıca ben fblı olarak okan ı nasıl o kadar oyunda tuttu anlamadım bı olumlu pası yoktu neredeyse..

fenerbahcemın tum oyuncularını ıyı ya da kotu oynadı tebrık edıyorum..hepsı ınsan sonucta 10 gunde 3 derbıyı kolay kolay kaldırmak munkun degıl..hem fızıksel hem kafaca buyuk yorgunluk yasadılar...cok zor bı trabzon macından sonar bu maca hazırlanmak cok kolay degıldı cunku pazar gunu bence kupadan daha onemlı olan bı erciyes macı var..benım gıbı mılyonlarca fenerlının aklı ercıyes macınday ki emınım kı futbolcularında oleydı..tuncay kotu oynadı ok ama ts macını donduren onun attıgı goldu o yuzden ona kızmıorum..ıkıncı yarı ve uzatmalarda gole daha yakın olan bızdık ama tumerın golu kupayı bjk ye goturdu..volkan bence 1-3 gollerde hatalı idi..ıgrenc bı baraj kurdurdu ve tumerın son golu kurtarılmayacak gıbı bı vurus degıldı..neyse gene de canı saolsun..

ben takımımla gurur duyuyorum..3 sene de 2 fınal 1 yarı fınal oynadı kupada kaybettıler ama onemlı degıl..ligde 2 kupa aldılar 3.yu de almak uzereler..hepsıının canı saolsun..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by nic-39
    bence burda tıgana nın hatası var..2-0,,2-1 iken bjk ole gerı cekıldı kı o an boboyu cıkarıp sergenı almalıydı.
    Bobo sahada çok etkiliydi bana göre çıkarılması hata olurdu.. ama başkasının yerine Sergeni sokabilridi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Dün akşam acayip üzüldüm..Ama üzüldüğüm nokta yenilmemizden çok, uzatmalarda 10 kişi kalıp yenilmemizdi..maç 2-0 BJK lehine bitseydi bu kdr üzülmezdim Bu arada hakemi beğenmedim büyük hataları olduğuna inanıyorum ancak bu bahane değil kupayı istiyosan işini şansa bırakmicaksın...
    BJK'yi tebrik ediyorum..Umarım seneye şampiyonluk yarışında 3-4 takım olur ve BJK de bunlardan biri olur..Eksikleri de olsa şimdilik BJK hakediyo bu yarışta olmayı..
    Fenerbahçemi de tebrik ediyorum iyi savaştı 2. yarıda..ama ilk yarı özellikle tuncay çok kötüydü...Lig Şampiyonluğunu alırz umarım Ve sokaklara dökülen biz olurz inşalah..İÇimde kaldı yahu sokağa çıkamadm diye
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üzülmeye hic gerek, bu sene olmadı seneye olur inş. ama neden fenrebahce yenikk duruma gecmeden önce iyi oynuyamıyo anlayamıyorum,gerekli motivasyon yapılmıyoo mu ?

maçın en önemli noktası rüzgardı kim rüzgarı arkasına alıp ii değerlendirdiyse(bu beşiktaş oldu)galip geldi farkındaysanız goller hep rüzgarın etkili olduğu kaleye oldu.bu arada beşiktajı tebrik ederim...fenerin en büyük hatası 10 kişi kaldıktan sonra geriye çekilmesi oldu ne zaman geriye çekildi 2-3dk içinde gol geldi...ayrıca kupada neden böyle şansız bir takımız büyü falan mı yaptırdılar belki lucianonun kafa şutu kale içinden çıkmamış olsa şu an kupa fenerindi...neyse artık bir daha seneye şunu da belirteyim ben doğduğumdan beri kupayı alamıyoruz acaba uğursuzluk bende mi??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by ernusal
    şunu da belirteyim ben doğduğumdan beri kupayı alamıyoruz acaba uğursuzluk bende mi??
    merak etme arkadaşım 23-24 yaşında bir sürü fenerli var sen kendini üzme
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

dün akşam gçnlüm BJK nin kazanmasından yanaydı. 2-0 olduğunda sevindim ama 2. yarı başladığında BJK nin skoru koruyamayacağını hissttim ve nitekimde 2-2 oldu. Bence TÜMER sahanın yıldızıydı. Bobo çok etkili oynadı. BJK savunmasını beğendim bu maçta. FB de ise Tuncay BERBAR bir futbol sergiledi. Hakem BJK nin ilk pozisyonun da hatalı bir karar verdi. birde FB li bir oyuncu topa elle müdahale etti kart göstermedi. Bunların dışında SÜPER bir maç yönetti. çok doğru kararlar verdi. BÜLENT DEMİRLEK i beğendim bu maçta. Trübünlerin dolu olması ve olay çıkmaması çok güzel bişey gerçekten sevindim olay olmamasına FB li arkdaşlara GEÇMİŞ OLSUN BJK li arkadaşlara da TEBRİKLER dileklerimi iletiyorum...

stadın zemini de pek iyi değildi sanki birde çok şiddetli bir rüzgar vardı özellikle ilk yarıda çok belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tbr. beşiktaş a zorlu maçtan galipi gelmesini bildi ve turkıye kupasını muzesine goturdu

[quote=ernusal]maçın en önemli noktası rüzgardı kim rüzgarı arkasına alıp ii değerlendirdiyse(bu beşiktaş oldu)galip geldi farkındaysanız goller hep rüzgarın etkili olduğu kaleye oldu.

evet ernusal sana katılıyorum bunu maçta dr.gürkan da dedi ayrıca volkanın bi aut kullanışı vardı topa koşup vurana kadar 5 dk geçtiği yetmedi bide topun yere inmesi için 15dk bekledik şaka bi yana rüzgar faktörü etkili oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fener kendini hiç gösteremedi , berbat oynadı ve bjk 2-0 öne geçti sonra biraz toparlandı fener ama uzatmalarda herşey değişti bence beşiktaş hakkentmişti beşiktaş da kazandı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    dr.gürkan ne kadar çok konuştu o adam öyle bi ara da bi şey söyledi hala çok gülüyorum 50 bin uzun top atılmış 35bini rakibe gitmiş çok merak ettim ya bunu kim saymış
    evet o cümle benimde dikkatimi çekti

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by paceywitter
    stadın zemini de pek iyi değildi sanki birde çok şiddetli bir rüzgar vardı özellikle ilk yarıda çok belli oldu
    bunu bahane olarak görmüyosun heralde dimiii

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

iki takımda aynı sahada oynadığı için bahane olmaması gerekir

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öncelikle diğer derbi maçlarına göre forumda pek kışkırtıcılık yok buna dikkat eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çünkü son zamanlarda holiganlığı bile geçen davranışlar artık sıkmaya başlamıştı ki bu maçla değiştiğini görüyorum buda mutlu ediyor beni.umarım bundan sonrada böyle devam eder.

Dün akşam izmirliler bize tribün terörünün sadece çıkar gruplarının yarattığını gösterdiler.maçtan önce yanyana farklı formalarla gezenler sporun ne olduğunu umarım istanbul seyircisine göstermişlerdir.
    Beşiktaş sahaya ofansif bir kadro ile çıkıp hücum pres ile oyuna başlayarak fenerbahçeyi sahasında zorladı.orada rahatça top çevirmesini engelledi.özellikle bobo ve gökhan ile tümer rakip alanda topa basınca hem orta saha rahatladı ileriye çıktı hemde defans daha önde kuruldu.ilk kırkbeş dakika boyunca bu taktik işe yaradı,pas yapamayan fenerbahçe kalesinde iki golü gördü.ilk yarı boyunca tümer-ibrahim toraman ve koray çok iyi oynadılar.ikinci yarı ise Tigana meslektaşları halilhodziç ve geretsden ders almadan skorun üstüne yatmaya çalıştı ve anlaşılamayan bir şekilde geri çekildi.halbuki yapacağı ilk yarı oynattığı presi devam ettirmek ve 50.dkda ibrahim akın'ı oyuna almaktı.çünkü hem fener strese girip daha çok üstüne gelecekti buda bobo ve ibrahim akın gibi süratli forvete kontra ataklar ile etkili olma fırsatı yaratacaktı.fakat o bunu yapmadı ve fenerin golleri bağıra bağıra geldi.tümerin golüne asist yapan rüzgar aynı kıyağı mehmetede geçti ve fener beraberliği yakaladı.geriden gelmenin moraliyle de iyice yüklendi.artık sonlara doğru beşiktaşlı oyuncular kendilerine geldiler ve maçın başındaki oyuna döndüler.bu da onlara golü ve kupayı getirdi.iki takım da iyi niyetli mücadele etti.ama daha çok ihtiyacı olan takım kupayı kazandı bana göre ve gerçekten haketti.adaşım iyi bir performans gösterdi birde şu topla oynama hastalığı olmasa keşke alex hakeme bağırdığı kadar futbol oynasaydı takımına yararlı olup bizlere seyir zevki verseydi dün akşam.tuncayın oynadığını ise hiç anlamadım.okan ise faul pozisyonunda ya ümitin üstünden zıplayabilirim diyerek gaza geldi yada bende inandım diyerek ölümüne atladı acayip ve her yoruma açık bir pozisyondu mehmet yozgatlı ve ibrahim akın takımlarında nasıl oynayamıyorlar bunuda anlayamıyorum açıkçası.hakem ise maalesef kötü bir maç yönetti.fifa kokartı seneye takamaz herhalde.

Quote Originally Posted by e_mali
    Fener berbattı, Anelka inanılmaz isteksiz ve kotu oynadı. Artık suyu iyice ısındı. Tuncay kotuydu ama cıkarılması hataydı bence.
    Hakem konusunda hic konusmayı sevmiyorum ama hakem sahanın en kotusuydu.
    Sonuc olarak kupa BJK nin elinde ve bize de tebrik etmekten baska birsey dusmez.
    BJK %100 e yakın bir sut gol yüzdesi ile yine FB yi yendi. (Hatırlayın 4-3 luk mac)
    BJK ye hayırlı olsun. insallah bu rahatlama ile GS macını bırakmazlar
    beşiktaş %100'e yakın bir şut gol oranı ile oynasaydı 15-20 gol falan olurdu valla bir gazete diyorki 12-5 isabetli şut oranı var beşiktaşın (ilk yarı için sanırım) başka bir gazete toplam 21 şutu var.attığımız gol ise 3

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Bence Fenerbahce'nin futbolculara koydugu mac sonu konusma yasagi da pek dogru degil. Eger roportaj konusunda bir kural yoksa bence yayinci kurulus'un bu konuda bir kural koymasi gerekli. Her mactan sonra teknik direktor ile beraber en azindan bir oyuncunun roportaj yapmasi kurali konmali. Sonucta yayin icin parayi veren Digiturk ve bu yayinin daha renkli olmasi Digiturk'e daha fazla reklam geliri getirecek ve bu reklam geliri de dolayli olarak kuluplere daha fazla gelir saglayacaktir.

Ama artik herhalde bu gelecek seneye kalir.
    çok güzel bir noktaya değinmişsin.bu zaten yayıncı kuruluşun sözleşmesinde var ve altında bütün kulüplerin imzası var.maç sonu en az iki futbolcu ile röportaj yapma kuralı var.yalnız sadece bir tek takım buna izin vermiyor,oda fenerbahçe.artık neye dayanarak aziz yıldırım bunu yapıyor anlamıyorum.altına imza attıkları sözleşmeye uymuyorlar,sözlerini tutmuyorlar.olmaması gereken üzücü bir durum.

Bu arada fenerbahçeli futbolcuların kupa törenine çıkmamaları ve beşiktaşlı oyuncuların yaptığı hindi tezahüratı saygısızcaydı.bunları kazanma yada kaybetme psikoljisiyle bağdaştıramayız.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri