Okudum ve Kabul ediyorum.
Fenerbahçe'de kötü bir 3 yıl geçiren Berkay Tetik Kasımpaşa'ya gitmişti.Ama oradada umduğunu bulamayan Berkay Tetik uzun süre Boşta gezdikten sonra bir sabah aniden gelen bir telefonla irkildi.Birde baktıki arayan Adnan Polat.Aralarında Şu konuşmalar geçti:
Berkay Tetik:Alo
Adnan Polat:Merhaba Efendim
Berkay Tetik:Merhabalar.Kiminle görüşüyorum acaba?
Adnan Polat:Ben Galatasaray Başkanı Adnan Polat.
Berkay Tetik:Kamera şakası falanmı bu?
Adnan Polat:Hayır efendim ne münasebet.Bildiğiniz Adnan Polat.
Berkay Tetik:(Şoku Atlatdıktan sonra)Buyrun Efendim beni aramanızın sebebini sorabilirmiyim.
Adnan Polat:Sayın Berkay Tetik Size bir iş Teklifimiz var.
Berkay Tetik:Demek temizlikçi olarak göreve başlamamı istiyorsunuz?()
Adnan Polat:Hayır efendim biz size Galatasaray Menajerliği teklif edeceğiz.
Berkay Tetik:Çalışmayı çok isterim ama biliyorsunuz ben Fenerbahçe'liyim.Tepki almıyım?
Adnan Polat:Merak etme Sende (Haftaiçinde Doğuştan Beşiktaşlıyım diyen ve aynısını zamanında Fener'e geldiğindede söyleyen)Yusuf gibi doğuştan Galatasaray'lıyım de.
Berkay Tetik:Peki o zaman Para konusu ne olacak?
Adnan Polat:Onu sen merak etme anlaşırız.
Berkay Tetik:E peki o zaman
Adnan Polat:Hayırlı Olsun.
Berkay Tetik:Sağolun.
BASINDAN:
Veee Berkay Tetik Galatasaray'da
Fenerbahçe'li olduğu bilinen Berkay Tetik ani bir kararla Galatasaray'ın başına geçti.Aylık 47.500 $'a el sıkışan Berkay Tetik'in Galatasaray'a gelmesi Camia tarafından hoş karşılanmadı.Doğuştan Galatasaray'lıyım diyen Berkay Tetik Basın mensuplarının sorularını yanıtladı:
Muhabir:Merhabalar.
Berkay Tetik:Merhaba
Muhabir:Öncelikle neden Galatasaray?Başka kulüp yokmuydu?
Berkay Tetik:Valla yoktu.
Muhabir:Nasıl yani?
Berkay Tetik:Yoktu işte.
Muhabir:İyi Peki,Kaçıncı sırayı hedefliyorsunuz?
Berkay Tetik:Küme düşeriz.Şaka tabii bu.Tabikide 1. olmak ve UEFA Kupasını kaldırmak öncelikli hedefimiz.
Muhabir:Şampiyonlar Ligi?
Berkay Tetik:Ona daha var.
Muhabir:Fenerbahçe'yi yenecekmisiniz.
Berkay Tetik:Duruma göre.
Muhabir:Efendim?
Berkay Tetik:Zıt Erenköy.
Muhabir:Peki efendim bize zaman ayırdığınız için teşekkürler.Yeni takımınızda başarılar.
Berkay Tetik:Sağolun.
Evet arkadaşlar sizleri eğlenceli bir kariyer bekliyor.Basın açıklamaları,Röportajlar ve daha fazlası az sonra.![]()