Quote Originally Posted by OMANA View Post
ne demek fantazinin anlamını biliyormusun...yok yer yiğidin yoğurt yiyişi var böyle bir söz var anlamını bilmediğin belli....sı game yazacağımıza SI GA kısaca yazmışız artist artist düzeltmeler...

niye yazdım ingilizce eğitimimi şundan yazı yazarken herzaman yazım hatası olabilir kardeşim şunu anla senin bildiğin ben unuttum..bana burada böyle kahramanlıklar yapma yazı düzeltmeler bilmem ne...

bal gibide hile yapmışın bunun fanztazisi mantazisimi olur...

5 milyar dolar bir oyuncuya teklif etrnmişsin bu parayı olağan yollarla elde etmedin bunun adı hile fantazilerini hile ile yapıyorsan bilmem ....
FM de bir takım bir oyuncuya 5 milyar dolar sözleşme teklif edemez...

eğer ediyorsa bu hiledir..çünkü normal şartlarda hiçbir klübün bütcesi bunu kaldıramaz...

bak yine diyorum...

ben senin FM yi nasıl oynadığınla ilgilenmiyorum istediğin bütceyi kurarsın istedim rakamla oyuncu alırsın...

ama bunu oyunun bir kusuru gibi göremezsin gösteremezsin...

önce sen dürüstce oyun oynayacaksın sonra oyun yapımcılarını eleştireceksin...bu kadar basit..

bu saçmasapan konuya dahil olduğumada pişmanım zaten...

çoluk couk hile yapmış bizde güya bu tarz oyun oynamanın doğru olmadığını anlatmak istedik...

ama geldiğimiz nokta şu ki hiç bişey anlatamadığımız gibi...

birde laf yiyoruz...
Çoluk çocuk mu? O kadar sene okumuzsunuz ama en önemli şeyi size öğretmemişler yani saygıyı.

Bana çoluk çocuk diyen bir kişiyle artık muhatap bile olamam.