Quote Originally Posted by Papi44 View Post
güzel seçim takipçinim.
Teşşekür ederim.. Takip edicek olman sevindirici.

Quote Originally Posted by Rais View Post
işin zor kolay gelsin .
Teşekkür ederim. Zorda olsa başarmak istiyoruz

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
Alan Shearer Yerine Kendi ismini Kullansan Daha iyi Olurdu Bence...
Başarılar
Böyle eski oyuncualrla oynamak daha zevklı geliyor. Başarı dileğin için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Leedsi eski günlerinde görmek isteriz başarılar sayın shearer
Teşşekkür ederim sayın Aguero.

Başkan'dan Mesaj Var.

Leeds United'in çılgın başkanı Ken Bates , takımın yeni teknik sorumlusu Alan Shearer'e kulüb hakkında bilgi verdi ve Shearer' mesaj yolladı.

Alan Shearer Basın Toplantısı Düzenledi.

Leeds United'in başkanı Ken BAtes'in Leeds United resmi internet sitesinde yaptığı karşılama yazısından sonra Teknik sorumlu Alan Shearer düzenlediği basın yoplantısı ile cvp verdi. Alan Shearer düzenlediği basın yoplantısında şunları söyledi.
"Böylesine büyük bir geçmişe sahip bir kulübün teknik sorumlusu olmak benim için gurur verivi bir olay. Başkanımıza bana gösterdiği ili ve alaka için çok teşekkür ederim. Beni buraya getiren en büyük şey hedefleri olan bir camia olması. Hedeflerini belirleyen ve bu hedefleri için açılaş bir takım herzaman başarılı olur. Bizde hedeflerimizi belirledik ve bu hedefler doğrultusunda ilerlemek için çok çalışıcaz. Öncelikle gündemmizde bize katkı sağlıyacak oyuncuları transfer edip takımımızı lige hazırlamak var. Burdan camiamıza ve taraftrımıza sesleniyoru bize güvenin biz bu takımı daha once ulaşamadığı sevinçlere ulaşmak için göreve geldik."