Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gruptan hangi takımlar çıkar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 73.08%
  • Trabzonspor

20 76.92%
  • Gaziantepspor

10 38.46%
  • Antalyaspor

3 11.54%
  • Gaziantep BŞB.

2 7.69%
Multiple Choice Poll.
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: FTK | A Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default FTK | A Grubu

A GRUBU
    Beşiktaş
    Trabzonspor
    Gaziantepspor
    Antalyaspor
    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

FİKSTÜR

1. Hafta
    Beşiktaş-Antalyaspor
    Gaziantepspor-Trabzonspor
    Gaziantep BŞB (BAY)
    2. Hafta
    Gaziantep BŞB-Gaziantepspor
    Trabzonspor-Beşiktaş
    Antalyaspor (BAY)
    3. Hafta
    Antalyaspor-Trabzonspor
    Beşiktaş-Gaziantep BŞB
    Gaziantepspor (BAY)
    4. Hafta
    Gaziantepspor-Beşiktaş
    Gaziantep BŞB-Antalyaspor
    Trabzonspor (BAY)
    5. Hafta
    Trabzonspor-Gaziantep BŞB
    Antalyaspor-Gaziantepspor
    Beşiktaş (BAY)
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Trabzon ve Beşiktaş arasında büyük çekişme olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zor grup olmuş gerçekten. G.Antep Trabzon çok formda Antalya kötü gidiyor ama zorluyorlar ligde nasıl kazandığımızı unutmadık henüz. Beşiktaş bu gruptan çıkamayabilir diye düşünüyorum. Fikstürde kötü olmuş. Trabzon ve G.Antep'e deplasmana gideceğiz. Bu deplasmanlardan 4 puan ile veya yenilmeden döner isek gruptan çıkarız kanısındayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Şu Antep Belediye'nin ne kara talihi varmış arkadaş...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trabzonla beraber çıkarız gruptan...

sakary Ali Misafir

İŞimiz gerçekten çok zor bu grupta fikstürdede Trabzon ve G.Antep deplasmanları var çıkamayız gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Fikstürümüz belli oldu

Fortis Türkiye Kupası'nda A Grubunda yer alan Beşiktaşımız, Trabzonspor, Antalyaspor, Gaziantepspor ve Gaziantep BŞB ile eşleşti. Fortis Türkiye Kupası'nda maçlarımız şu tarihlerde oynanacak:
    1. Hafta: 28, 29, 30 Ekim
    2. Hafta: 11, 12, 13 Kasım
    3. Hafta: 26, 27, 28 Aralık
    4. Hafta: 6, 7 Ocak
    5. Hafta: 10, 11 Ocak

Fikstür ise şu şekilde:

A GRUBU
    1. Hafta
    Beşiktaş-Antalyaspor
    Gaziantepspor-Trabzonspor
    Gaziantep BŞB (BAY)

2. Hafta
    Gaziantep BŞB-Gaziantepspor
    Trabzonspor-Beşiktaş
    Antalyaspor (BAY)

3. Hafta
    Antalyaspor-Trabzonspor
    Beşiktaş-Gaziantep BŞB
    Gaziantepspor (BAY)

4. Hafta
    Gaziantepspor-Beşiktaş
    Gaziantep BŞB-Antalyaspor
    Trabzonspor (BAY)

5. Hafta
    Trabzonspor-Gaziantep BŞB
    Antalyaspor-Gaziantepspor
    Beşiktaş (BAY)

Kaynak: Karakartal.com

Bu kötü oLdu işte.Trab ve AntepLe içerde oynasaydık iyi oLurdu.DiğerLerini dışarda da yenerdik...
    Pek ümitLi oLduğum söyLenemez...
    Sonuçta iyi bir takım değiLiz diye düşünüyorum aLınan onca sonuçtan sonra...hiçbir maçtan emin değiLim artık...
    BeLediye bir sürpriz yapar mı acaba ?

Güzel bir grup olmuş.Keyifli maçlara sahne olur bu grup.Trabzon ve Beşiktaş ise çeyrek finale çıkan takımlar olur ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok zor bir gruba düştük gerçekten Fikstür Ayrı bir zor İnşaLLah Çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zor bir grup olmuş gerçekten.Fakat amaç bu kupayı kazanmaksa zor kolay demeden elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.Elimizden gelenin en iyisini yaparsak lider oluruz diye düşünüyorum.

Fikstür olarakta zor bir fikstür gelmiş.Grubun 2 kalbur üstü ekibiyle deplasmanda oynayacak olmamız dezavantaj..Antalyaspor ile aynı gruba düşmemizi istiyordum fakat maçın İstanbul'da oynanacak olması iyi olmadı maalesef..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Zo bir grup ama Beşiktaş ile Trabzonspor çıkar..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Mükemmel bir grup Lig mücadelesi gibi keyf verecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayırlı olsun,ölüm grubu diye buna derler...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

grup gerçekten çok zorlu olmuş güzel maçlar olacaktır muhakkak ama kim çıkar sorusu için Beşiktaş'ın Mustafa Denizli yönetiminde bir kaç maçını izlememiz gerekiyor...

Nesil
    2006

Beşiktaş ve Trabzonspor'un bu gruptan ikisininde çıkacağını düşünmüyorum. Birisi elenecek ve onun yerine Gaziantepspor çıkacak ve fikstüre baktığımda Trabzonspor'un avantajlı olması Gaziantepspor ile beraber çıkacağını tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İşte böyle gruplar FTK'nın izlenilebirliğini artıracaktır .. Beşiktaş - Trabzon ve Antep arasında mücadele olacaktır .. İlk iki maçımız olan Antep deplasmanı ve Bjk maçlarımızdan 4 puan çıkartabilirsek lider çıkabileceğimizi düşünüyorum ..

Beşiktaş'ın ise fikstürü çok zor olmuş gerçekten .. Umarım bize yenilip Antep'i yenerler .. Çünkü ilerki turlarda Bjk , Gs ya da Fb ile eşleşmek daha zevkli olacaktır ..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

grubun favorisi herşeye raşmen Bjk ve Ts dir ancak fixtür çok ters gelmiş G.Antep hem Ts ile hem Bjk ile kendi sahasında oynuyor yani ibreyi kendine çevirebilir...
    Ts ve Bjk, G.Antep BŞB ile kendi sahalarında grubun bir diğer TSL takımı Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak...
    bu ikiliden biri elenir diye tahin ediyorum fixtür durumuna göre ve burda avantajlı olan kendi sahasında Bjk ile oynayan Ts olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Delgado, Cisse ve Sivok Trabzon'da yok

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Delgado, Cİsse ve Sivok, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

Fortis Türkiye Kupası'nda, yarın Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlarken, kaptan Matias Delgado, Edouard Cisse ve Tomas Sivok'un bu karşılaşmada forma giyemeyecek olmaları teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Sol ayak bileğinde ağrıları olan Sivok, sol arka adalesinde sakatlığı bulunan Cisse ve belinde ağrıları olan Delgado'nun Trabzon'a götürülmeyecekleri açıklandı. Siyah-beyazlılarda Batuhan ve kaleci Korcan'ın da Trabzon kafilesinde yer almayacakları öğrenildi.

Bu arada siyah-beyazlıların basına kapalı olarak gerçekleştirdikleri antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları bildirildi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Delgado, Cisse ve Sivok'un katılmadığı ifade edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Grup büyük ölçüde şekillendi.Beşiktaş ve Gaziantep puan almadan bile çıkabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gruptan çıkmayı garantiledik artık. Ne yalan söyleyeyim trabzon'dan 1 puan ile dönsek bile iyi sonuç olacaktı ama zor grup zor fikstüre rağmen gruptan çıkmayı başardık tebrik ediyorum tüm oyuncuları ve teknik heyeti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün aLdığımız gaLibiyet iLe gruptan Lider oLarak çıkıcaz.

Trabzonspor ise aLdığı beraberLikten sonra Gruptan çıkma şansını artık tamamen yitirmiş oLdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bölümle ilgilenen yöneticilere sorum olacak.

G.Saray ve F.Bahçe'nin maç konuları açılmasına rağmen neden Beşiktaş'ın maç konusu açılmamıştır ? Bunu merak ediyorum açıkcası.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bende çok merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anlaşılan merak etmeye devam edeceğiz.Yine açılmamış konular ben açacağım artık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar şu sıralar hafta içi girme şansı bulamıyorum pek.Umut abi açmış bahsettiğiniz maçların konusunu.Beşiktaş'ın maçını neden açmamış bilemiyorum.Belki gözünden kaçmıştır.Olabilir insanlık halidir.Bu tür durumlarda sizler konu açabilirsiniz veya yöneticileri uyarabilirsiniz açmaları yönünde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor'dan kupa çalımı

Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda son maçlar bugün yapılan 21 karşılaşma ile tamamlandı.

Antalyaspor sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u 2-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırmayı başardı. Antalyaspor'un galibiyet golleri 68. dakikada Pacome Dijehoua ve 73. dakikada Tita'dan geldi.

Antalyaspor bu galibiyetle puanını 7'ye çıkardı ve 6 puanlı Gaziantepspor'un üzerinde Beşiktaş ile birlikte çeyrek finale yükseldi.

TRABZON KAZANDI AMA...

Gruptan çıkma şansı kalmayan Trabzonspor ise sahasında karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Karadeniz ekibinin tek golü 77. dakikada Gökhan Ünal'dan geldi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor gruptan çıkarak zoru başardı.Gaziantepspor'un hocası Nurullah Sağlam, Beşiktaş maçı öncesi "gruptan çıkmayı garantiledik" gibi açıklamaları olmuştu, taraftarın yüzüne nasıl bakacak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor'a tebrikler.. Sürpriz yaparak daha favori olan Antep ve Trabzonspor'u geride bırakmayı başardılar..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri