Öncelikle diğer derbi maçlarına göre forumda pek kışkırtıcılık yok buna dikkat eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çünkü son zamanlarda holiganlığı bile geçen davranışlar artık sıkmaya başlamıştı ki bu maçla değiştiğini görüyorum buda mutlu ediyor beni.umarım bundan sonrada böyle devam eder.

Dün akşam izmirliler bize tribün terörünün sadece çıkar gruplarının yarattığını gösterdiler.maçtan önce yanyana farklı formalarla gezenler sporun ne olduğunu umarım istanbul seyircisine göstermişlerdir.
Beşiktaş sahaya ofansif bir kadro ile çıkıp hücum pres ile oyuna başlayarak fenerbahçeyi sahasında zorladı.orada rahatça top çevirmesini engelledi.özellikle bobo ve gökhan ile tümer rakip alanda topa basınca hem orta saha rahatladı ileriye çıktı hemde defans daha önde kuruldu.ilk kırkbeş dakika boyunca bu taktik işe yaradı,pas yapamayan fenerbahçe kalesinde iki golü gördü.ilk yarı boyunca tümer-ibrahim toraman ve koray çok iyi oynadılar.ikinci yarı ise Tigana meslektaşları halilhodziç ve geretsden ders almadan skorun üstüne yatmaya çalıştı ve anlaşılamayan bir şekilde geri çekildi.halbuki yapacağı ilk yarı oynattığı presi devam ettirmek ve 50.dkda ibrahim akın'ı oyuna almaktı.çünkü hem fener strese girip daha çok üstüne gelecekti buda bobo ve ibrahim akın gibi süratli forvete kontra ataklar ile etkili olma fırsatı yaratacaktı.fakat o bunu yapmadı ve fenerin golleri bağıra bağıra geldi.tümerin golüne asist yapan rüzgar aynı kıyağı mehmetede geçti ve fener beraberliği yakaladı.geriden gelmenin moraliyle de iyice yüklendi.artık sonlara doğru beşiktaşlı oyuncular kendilerine geldiler ve maçın başındaki oyuna döndüler.bu da onlara golü ve kupayı getirdi.iki takım da iyi niyetli mücadele etti.ama daha çok ihtiyacı olan takım kupayı kazandı bana göre ve gerçekten haketti.adaşım iyi bir performans gösterdi birde şu topla oynama hastalığı olmasa keşke alex hakeme bağırdığı kadar futbol oynasaydı takımına yararlı olup bizlere seyir zevki verseydi dün akşam.tuncayın oynadığını ise hiç anlamadım.okan ise faul pozisyonunda ya ümitin üstünden zıplayabilirim diyerek gaza geldi yada bende inandım diyerek ölümüne atladı acayip ve her yoruma açık bir pozisyondu mehmet yozgatlı ve ibrahim akın takımlarında nasıl oynayamıyorlar bunuda anlayamıyorum açıkçası.hakem ise maalesef kötü bir maç yönetti.fifa kokartı seneye takamaz herhalde.

Quote Originally Posted by e_mali
Fener berbattı, Anelka inanılmaz isteksiz ve kotu oynadı. Artık suyu iyice ısındı. Tuncay kotuydu ama cıkarılması hataydı bence.
Hakem konusunda hic konusmayı sevmiyorum ama hakem sahanın en kotusuydu.
Sonuc olarak kupa BJK nin elinde ve bize de tebrik etmekten baska birsey dusmez.
BJK %100 e yakın bir sut gol yüzdesi ile yine FB yi yendi. (Hatırlayın 4-3 luk mac)
BJK ye hayırlı olsun. insallah bu rahatlama ile GS macını bırakmazlar
beşiktaş %100'e yakın bir şut gol oranı ile oynasaydı 15-20 gol falan olurdu valla bir gazete diyorki 12-5 isabetli şut oranı var beşiktaşın (ilk yarı için sanırım) başka bir gazete toplam 21 şutu var.attığımız gol ise 3

Quote Originally Posted by perpetua5099
Bence Fenerbahce'nin futbolculara koydugu mac sonu konusma yasagi da pek dogru degil. Eger roportaj konusunda bir kural yoksa bence yayinci kurulus'un bu konuda bir kural koymasi gerekli. Her mactan sonra teknik direktor ile beraber en azindan bir oyuncunun roportaj yapmasi kurali konmali. Sonucta yayin icin parayi veren Digiturk ve bu yayinin daha renkli olmasi Digiturk'e daha fazla reklam geliri getirecek ve bu reklam geliri de dolayli olarak kuluplere daha fazla gelir saglayacaktir.

Ama artik herhalde bu gelecek seneye kalir.
çok güzel bir noktaya değinmişsin.bu zaten yayıncı kuruluşun sözleşmesinde var ve altında bütün kulüplerin imzası var.maç sonu en az iki futbolcu ile röportaj yapma kuralı var.yalnız sadece bir tek takım buna izin vermiyor,oda fenerbahçe.artık neye dayanarak aziz yıldırım bunu yapıyor anlamıyorum.altına imza attıkları sözleşmeye uymuyorlar,sözlerini tutmuyorlar.olmaması gereken üzücü bir durum.

Bu arada fenerbahçeli futbolcuların kupa törenine çıkmamaları ve beşiktaşlı oyuncuların yaptığı hindi tezahüratı saygısızcaydı.bunları kazanma yada kaybetme psikoljisiyle bağdaştıramayız.