1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: "Berkan Bıçak TokatSpor'da!" / 9.2.0

Threaded View

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Tuttuğun takıma karşı maçın biraz kolay olmamıştır (: [ Duygusallık bakımından ]

Turkcell Super Lig in 1. sezonunu resimlerle anlatmadığın için belkide pek yorum gelmemiştir.

sorun etme sen eklemeye devam, başarılar iyi başlangıçlar her zaman hayırlı olacağı yolunda bir sinyaldir.
    1.Sezon Yorum Gelmeyince eklemedim Sonra baya Birikti Ekliyim Ben Belki Yazar Grubundan Olmıyan Bakan Arkadaşlar Vardır Dedim. 17.Maça Kadar Geldim Sonra Yazdıgım Sayfa Kapandı Bilgisayar Reset Atıldı Bende Baya Sinirlendim Özür Diledim ekliyemedim Bu Sezon Daha Ayrıntılı Anlataran Affetireceğim İnşallah.Duygusallığa Gelincede Ben Galatasaray'lıyım Ama Isparta'nın Yada Tokat'ın Maçı Olacağı Zaman Önce Memleketimi Tutarım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    çok iyi gidiyosun.Ümit Karan'da seni sırtlar götürür valla koç gibi adam :d
    bşarılar
    Ümit Karan Takıma Ağabeylik Etsin Diye Aldım Alt Yapıdakilere Ders Felan Verir Diye Forvet Yollarım Etkili Şuan Channell,Christian ve Semih O Bölgede Öncelikli Tercihlerim Bazen Mehmet Yücel'i de Kullanıyorum...
    Last edited by RequiemS : 18.Ocak.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri