Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Yağız güzel maçlar oluyor. Tempoyu korursan, hiç olmazsa ikinci sene çıkma şansın kuvvetlenir. Önemli olan bu seneyi iyi bir yerde kapatmak ki bunu da yapabileceğine inanıyorum.
Teşekkürler Oğuz,inan ki takımla yapılabilecek şeyler sınırlı,oyunu artık tek kişi etrafında kuruyoruz,Fakat o da sakatlandı,önümüzdeki süreçte eksikliğini hissedeceğiz...
Quote Originally Posted by f4at1h View Post
Kardeş kariyerinde başarılar 2.ligde takım çalıştırmak özveri ve zaman ister ama çok zevklidir hele o takım tsl ye çıktığı anki zevki hiç birşeye değişmem
Kesinlikle;fakat bu takımları çalıştırmanın bir çok zevkli yanı var,her takım çekişme içinde,bu kesin,üst liglere doğru gittikçe bu zevk azalsa da yurtdışından regen genç yıldız getirmek ve araştırma yapmak oyuna gerçek zevklerini veriyor.

Devam
TFF 2.Lig 15. Maçı
Gebzespor 0-3 Eyüpspor

Çok kötü geçen bir maç,6 maçlık yenilmezlik serisinin bozulmasını sağladı.
Sağ Açık Yılmaz Örtülü 2 Hafta yok.Yerine Gökhan Çetinus görev yapacak.
TFF 2.Lig 16. Maçı
Gebzespor 1-2 Gaziosmanpaşa

Gereksiz 2 forvet ve alakasız bir sağ açığın oynadığı maçta takım toparlanamadı,atak yapalım derken defansta tekledik,Golü ise sağ bekimiz Mehmet attı.
TFF 2.Lig 16. Maçı
Körfez Belediyespor 2-1 Gebzespor

Tanımadığım,hızı,hızlanması ve bitiriciliği ortalaması 8 olan güzide forvetim Adem Gökçe,ilk golünü attı.

TFF 2. Lig 17. Maçı
Dardanelspor 1-0 Gebzespor

İyi oynadığımız maçta 3 puan daha kaybettik,4 maçtır kaybediyoruz.
TFF 2. Lig 18 Maçı
Gebzespor 0-3 Sarıyer

Bir maçı daha kaybettik,5 oldu,dön artık Emrah...
TFF 2. Lig 19. Maçı
Darıca G.B 1-1 Gebzespor

Sonunda bir beraberlik aldık,golü ise sezon başında Takımdan uzaklaştırdığım;fakat ihtiyaç nedeniyle kadroya aldığım Murat İsmailoğlu attı.

TFF 2.Lig 20.Maçı
Küçük bir sorun çıktı,ekleyemiyorum,Fakat 3-2 deplasmanda kaybettik.

Böylece ilk devre bitti,ilk yarıyı düşmeyecek bir seviyede tamamladığımız için çok mutluyuz,ikinci yarı ilk 6(yani düşmemek) hedefimiz.