abi tebrikler iyi galibiyet zor oldumu maçı almak?
Liverpool
Arsenal
abi tebrikler iyi galibiyet zor oldumu maçı almak?
derbi arsenalın arsenal deplasmanda karşılaştı chelsea tek golle devirdi.maçın tek golunu sergio agüero attı.
![]()
Kariyeri baştan sona okudum güzel kariyer oluyor ikinizi de tebrik ederim ama Liverpool bence ilk sezondan takımın kimyası ile fazla oynamış ve bundan dolayıda ligde sorun yaşamış.
ŞL ye gelince o kısmı mükemmelHerhalde bir ortak kariyerde oyuncuların başına gelebilecek en güzel olay birbiri ile ŞL finali oynamaktır umarım bu şansı daha ilk sezonda yakalarsınız
![]()
yorumlar için teşekkür ederim. takımın kimyasıyla çok oynadım ve özellikle küçük takımlara karşı sürpriz puan kayıplarını çok yaptım. ama gelecek sezon için çok iyi bir kadro kurduğuma inanıyorum. en azından takımı yerel yıldızlardan kurtarıp ulsuslararası bir oyuncu kadrosu haline getirdim.
1-0 ın rövanşında 2-1 galip gelerek şampiyonlar liginde finale çıktık ve rakibimizi beklemeye koyulduk.
şampiyonlar liginde finaldeyiz....deplasmanda romayla 3-3 berabere kalıp finale çıktık rakip liverpool bakalım finali kim alacak maçın adamı santiago cazorla oldu..
![]()
ligde wiganı konuk ettik yedek kadroyla çıktımız maçı 3-0 gibi farklı bi galibiyet aldık..maçın adamı 2 gol atan carlos vela oldu..
![]()