TOPLU MAÇLAR!!!
TFF 2. Lig 21. Maçı
BUGSASSpor 1-2 Gebzespor

Bir deplasman galibiyeti,ama beni daha çok sevindiren şey Emrah’ın golle dönmesi oldu.
TFF 2. Lig 22. Maçı
Gebzespor 1-0 Sarıyer

Emrullah,GEBZESPOR tarihinin en erken golünü attı(00:37).Bu arada bir maç daha kazandık,Emrah’ın takıma etkisi çok büyük
TFF 2. Lig 23. Maçı
Gebzespor 0-0 Beylerbeyi

Takımları çok kaliteli,almak isteyip alamadığımız birçok oyuncu burada.Ona rağmen çok daha iyi oynadık.Tek forvete dönmemiz genel olarak etkimizi artırdı.
TFF 2. Lig 24. Maçı
Bozüyükspor 4-1 Gebzespor

REZALET.Takımda Emrah’ın ilk dakikada hafif sakatlanması ve kondüsyonunun düşmesi üzerine yedeği olan Serkan’ı oyuna aldım,Girdiği gibi de golünü attı,ama 6 şutundan sadece 1 i kaleyi bulmuştu.Olur böyle şeyler diyoruz,geçiyoruz.
TFF 2. Lig 25. Maçı
Gebze Şov!!!
Gebzespor 5-0 Gaziosmanpaşa

Emrah Şov! Hat-Trickini yapan yıldızımız,takımın yıldızı olduğunu bir kez daha kanıtladı bize.Sezon sonunda talibi çok olacak gibi görünüyor!!
TFF 2. Lig 26. Maçı
Bir Darıca maçı daha...

Hem defansif hem ofansif olarak hiçbir şey yapamadık.Golü Sağ Bek attı.2 golün biri kaleci,diğeri ise Atılmadan önce hata yapan Faruk Sarman’ın hatası.
TFF 2. Lig 27. Maçı
Körfezden bir şey çıkmadı..
Gebzespor 1-2 Körfez Belediyespor.

Emrah yine golünü attı,durduramıyoruz efendim...
Burdan da puan çıktı!
TFF 2.Lig 28. Maçı
Pendikspor 0-1 Gebzespor

Emrah Emrah Emrah...

TFF 2. Lig 29. Maçı
Bu olmadı işte..
Sarıyer 4-1 Gebzespor

Tutulan formdan sonra istikrarsızlığın bir göstergesi olarak bu maçı da kaybettik,takımımızdaki yaşlı oyuncu sayısı çok yüksek olsa da çoğu 3. lig seviyesinde oyuncular,rehavetin önüne geçmekte yapılabilecek hiçbir şey yok.