1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Fenerbahce hakemden yakındı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

hakemle ılgılı bısey demıcem ama ısterse babası olsun demırorenın kupayı alıp federasyon baskanının babasının yattıgı hastaneye goturmesı bence cok sacma hele su ortamda..demırorenden bır mantıksız hareket daha bence..bekle gs macından sonra gotur...

ayrıca aurelıo olmasa bence dun mac daha 60.dakıkada kopardı takımın en ıyısı ıdi gordugu ve hakemın gosteremedıgı sarı kartlık hareketler pozısyon geregı zorunluydu..

bence fb o kadar da kotu oynamadı ıkıncı yarı ve uzatmada 110 a kadar hakımıyet bızdeydi..bjk haftalardır bu maca hazırlanıodu ıyı oynaması normal zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nic-39
    hakemle ılgılı bısey demıcem ama ısterse babası olsun demırorenın kupayı alıp federasyon baskanının babasının yattıgı hastaneye goturmesı bence cok sacma hele su ortamda..demırorenden bır mantıksız hareket daha bence..bekle gs macından sonra gotur...
    Bende pek tasvip etmedim yaptığı hareketi.Burada o kupayı ilk önce çarşıya getirip beşiktaşlılara armağan etmesi lazımken gitti akrabası olan baba ulusoya götürdü kupayı.tamam hasta yatan bir akrabana moral verebilirsin fakat burası babanın çiftliği değil ki.Beşiktaş ı babasının malı gibi görüyor ben buna kızıyorum.
    hakem hataları yanlı değildi.iki takım içinde kötü bir yönetim gösterdi.nasıl bu kadar formsuz olabiliyorlar sezon sonu anlamak mümkün değil.genede konuyu fazla uzatmayalım.

Mesaj Yetkileri