LIG 5. Hafta

norwich deplasmaninda mukemmel oynamamiza ragmen son vuruslarda etkisiz olunca 1 puana razi olduk bunada en cok emre sevinmistir herhalde

macin adami JOE MATTOCK 7.6

LIG 6. HAFTA

evimde rakibim sheffield wednesday bazi arkadaslar taktigimize inanmasada mukemmel oynadik yine hem oyunu domine ettik hemde rakip kaleyi abluka altina aldik son vuruslarda yine problem var bu sorunu cozebilirsek gol olup yagicaz

macin adami GUILHERME 7.2

LIG 7. HAFTA

evimizde rakibimiz zayif donchaster istatistiklerden sizinde goruceginiz gibi top oynayan tek bir rakim vardi oda bizdik 3 topumuz direkten dondu ustune birde penalti kacirinca macin 0-0 bitmesi kacinilmaz oldu uzgunuz

macin adami DELANEY

LIG KUPASI 3. ROUND

rekibimiz evimizde sheffield utd. zevkli bir mac oldu 2 takimda bol pozisyon harcadi ama sonucda tek bir sey degismedi oda kazanan QPR
4. turdayiz ama maalesef rakibimiz LIVERPOOL ustelik mac deplasmanda artik imkansizi gerceklestirmeliyiz

macin adami PAREJO 8.0

LIG 8. HAFTA

zorlu Reading deplasmani acikcasi mac oncesi beraberlik yeter diye dusunuyordum yine 2 takimda acik oynadi iki takimda pozisyon buldu bence macin hakkida beraberlik di fakat sansiz bir sekilde 1-0 yenildik dahada kotusu orta sahanin etkili isimlerinden borges sakatlandi

macin adami NOEL HUNT 7.6

LIG 9. HAFTA

BLACKPOOL (deplasman)

sansizliklar pespese devam ediyor 12 sutumuz var 3 u kaleyi buluyor forvetlerde biraz dusus gozlemledim bu macda normal sartlarda buldugumuz bu pozisyonlarla rahat kazanmaamiz gerekne bir mac 1-1 bitiyor yine puan kaybi olmuyor cocuklar !

macin adami GIODA 7.6

LIG 10. HAFTA

IPSWITCH TOWN (evde)

mukemmel zevkli bir mac biz attik onlar pes etmedi cok pozisyon oldu cok gol oldu ama son sozu biz soyledik haftalar sonra son vuruslarda etkiliydik

macin adami GUILHERME 8.0

10 HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN DURUMU

kisa bir degerlendirme yaparsam 10 hafta sonunda 4. siradayiz cokda kotu bir sonuc oldugunu dusunmuyorum tek maglubiyetimiz var oda reading deplasmaninda lig kupasindada 3 tur gectik tek sorunumuz kadronun genis olmamasi devre arasinda 2-3 iyi oyuncu kiraliyabilirsem eminimki bu sene bu ligden cikariz emreye de kapak olur