İlk lig maçımızı Middlesbrough ile yaptık maç berabere bitti hala eksiklerimizi var

Basın Toplantısı

Basın: İlk lig maçınıza çıktınız deplasmanda berabere kaldınız eminimki kazanmak istiyordunuz düşünceleriniz neler?

Ertemiz: Öncelikli olarak Manchester City ile ilk lig maçıma çıktığım için sevinçliyim fakat kazanmak isterdik bunun için oynadık risk aldık rakibi zorladık ama olmadı kazanmalıydık!

Basın: Genel anlamda takımın oynunundan memnunmusunuz?

Ertemiz: Doğrusunu söylemek gerekirse taşlar daha yerine oturmadı yep yeni bir takım kurduk uyum sürecini atlatıp doğru şablona ulaştıktan sonra takım kendini göstermeye başlayacak bu süreci en kısa zamanda atlatmalıyız.

Basın: Yeni transferlerinizin oyunu hakkında neler söyleyeceksiniz?

Ertemiz: Az öncede belirttiğim gibi hepsi farklı takımlardan gelmiş oyuncular birbirlerine bir iki maçta uyum sağlamasını bekleyemezsiniz.

Basın: Maçtaki en iyi performansı Boateng gösterdi buna katılıyormusnuz.

Ertemiz: Boateng iyi oynamak için bu takımda ben ona güveniyorum daha çok genç kendini geliştirip daha iyi yerlere gelecek. Bu maçta kendisi çok iyi oynadı çok çalıştı Sağ bek olmasına rağmen Soldada iyi olduğunu kanıtladı birde gol attı devamını bekliyorum.

Basın: Takım tam olarak istediğiniz seviyeye nezaman gelir?

Ertemiz: Kesin birşey söylemek doğru olmaz ama maçlar oynandıkça birkaç hafta sonra Gerçek Manchester City'i herkes görecek.

Basın: Son olarak ligdeki iddaanız nedir?

Ertemiz: Kesinlikle Şampıyonluk bunun için burdayım bu maçta 2 puan bırakmış olabilir bu tür kayıplar bu ligde gerçekleşebilir ancak ben takımımın şampıyon olacağına inanıyorum en kötü ihtimalimiz bişe şampıyonluk olmalı. Teşekkür Ederim.

Evet arkadaşlar bundan sonra önemli maçların SS leri ile kariyerime devam edeceğim bütün maçları SS koyup kariyeri boğmanın anlamı olmadığını düşünüyorum