Gidemez zaten![]()
Çok yazık. Piyasa alt üst oldu paralar saçılıyor.
Manchester bu hafta 90 da attı kazandı. Chelsea 87-90 da 2 tane attı kazandı. Liverpool ise 88 de gol yedi ve yine 2 puan kaybetti. Bu kadar şans olur diyor ve susuyorum ...
Berlusconi kalacağını açıkladı.Milan evet dediği halde Kaka Manchester City'de oynamak istemedi.
İşte Kaka bu ya (:
Bu devirde bu tip oyuncuları para ile almak zor.
Transfer gerçeklemedi mi şimdi?
Gerçekleşmedi.
İşte benim Kaka'm![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Para Kaka'yı düşük kalibreli bir takımda oynatmaya yetmedi, zaten varlık içinde doğan biri.Manchester City'ye transfer ulmak için koştuğu şart 2010 yılıda 60 milyon € karşılığında serbest kalma maddesi idi.Bunu kabul ettiremeyince transfer gerçekleşmedi.Real Madrid'in yeni başkanı için yaz aylarında iyi bir seçim yatırımı olması muhtemel çünkü kendisini ilk fırsatta kapı önüne koyma konusunda istekli davranan Berlusconi ile ilişkileri eskisi gibi olmayacak.
Bellamy devri coktan bitti, Blackburnden gittikten sonra bitti.
Man City alamadi Kaka'yi.Biz onlara Lincoln'ü verelim,50 m € yeterlidirBellamy 20 ediyosa,Lincoln 50 eder nasilsa
![]()
Bellamy 20 milyon € hayatta etmez.. tas catlasa 7-8 milyon€ ki bence o bile fazla ..
Man City'de aynı benim gibi..Gördüğü adamı alıyor arkadaş
.Yazık ya
![]()
Bellamy hayatta 20 M€ etmez."Kara parayı mı aklıyosun arkadaşım nedir bu cömertlik?" dedirtiyor adeta insana..
"Bence gayet de gidecek..38'inde futbolu bırakacak desek Man City'den alacağı parayla çok rahat geleceğini kurtarır,akıllılık eder." derdim eğer bu oyuncu Arda Turan falan olsa..Ama zaten Kaka zengin bir aileden geliyor..Ama yine de belli olmaz
![]()
Gitmeyeceğini tahmin etmiştim..Kaka cityde oynasa garip olurdu zaten..
Milan başkanı satacam demiyor muydu?![]()
Geçen forumda biri diyordu Fm de şu kadar para verdim saçmaLık adam geLmiyor, nasıL oLur diye.
Aha işte oLuyormuş demi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kaka'yı bir kez daha takdir ettim.Ona yakışanı yaptı..
So what?
Saike
Kakaya helal olsun
City'e faydası olmaz ...
M.City klasiği.Ben bu filmi önceden görmüştüm.Parayı kaliteli transferlere harcasalar taraftarlarıda mutlu olur medyada,basında.
Kaka'nın gelmediğini öğrenen Robinho'da kampı terketmiş
Man City şaştı heralde takım forvet dolu yahu
M.City'nin sahipleri yanlış bir transfer politikası izliyor.Bence işe iyi bir hoca alarak başlayabilirlerdi mesela..
So what?
Saike
Manchester City piyasanın altını üstüne getiriyor. Bellamy 20 milyon € eder mi yahu? Şaşırmışlar herhalde. Bellamy 20 milyon € ise bizim Youla en az 6-7 milyon € eder ki sene sonu Youla'yı almak isteyen bizim takımın vay haline...![]()
I'm back...
Arkadaşlar İngiltere'de hangi kupalar var ve statüleri nelerdir ?
Yardımcı olursanız sevinirim