eskişehir benim belalı takımım ama türkiye kupasında aynı gruptayız ben bunun hesabını orda sorarımçok moralimi bozdu bu yenilgi
2 haftada 6 puanı zor da olsa almışın kardeşim şampiyonlar ligi ne alemde![]()
EsEsde Taraftar Var Belalı Olur Tabi![]()
Vayyy vayy vayyUEFA'da güzel yerler hedefliyoruz seninle Rıza
![]()
Valencia'ya tekme tokat döve döve oynarsan hiç oyun kuramıyorlar. Ben mutlaka dövdürüyorum onları maçta
Last edited by sayinriza : 20.Ocak.2009 at 19:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
galiba maçı ekleyeceğin yere grup tablosunu eklemişsin kardeşim. bir bakıver.
Golü atan adamın adını türkçeleştirirsek
Ferit Baktı Arıza de(di)
Antik kuntik isim koymuşlar adama zatenilk okudum bakteri yazıyor sandım
Yine ŞL yalan oldu yahu. Bence artık kıy paraya dünya yıldızı getir takıma.
12.HAFTA
ANTEP SONRADAN AÇILDI
Gaziantepspor Antalya karşısında ilk yarı kötü bir oyun sergileyerek herkesi şaşırttı soyunma odasına 1-0 yenik giden Kırmızı Şahinler 2. yarı 2 gol atarak 3 puanı aldı.2. yarı Rıza Hoca bütün riskleri göze alarak 3 forvetle sahaya çıktı.Aldığı risklerin meyvesini ünlü hoca 3 puanla aldı
![]()
Rıza hocammmm iyi gidiyorsun iyiiiii![]()
Fener'in eski hali gibisin. İçerde iyi. Dışarıda kötü![]()
Batuhan'ın SS koyarmsın Rıza Abi
batuhan doğrı düzgün gelişmiyor ne bu yaligde süper gidiyorusn kardeşim lider misin
karıyerın gercekten cok guzel takıpcınım bu arada takımın we taktıgının ss koyarsan cok sewınırım
bı de zor olmassa bjk nın takımının ss koy
dostum kusura bakma geç oldu maçları oynuyordum görmedim mesajı işte ssler birde taktiğim maç içinde 2-3 defa değiştiriyorum ama maça genelde böyle çıkıyorum.oynadığım maçları biraz sonra koyacağım arkadaşlar
bjk de kaleci olarak hakan arıkan birde dandik bir kaleci onlar ss de gözükmüyor.kusura bakma geç oldu![]()