Leeds United'ta Transferler Devam Ediyor.

Yeni bir yapılanmaya giden Leeds United transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün yapılan açıklmaya göre Celtic takımından Koki Mizuno , Tranmere takımından Adnan Ahmed ve Vaduz takımından Orkan Avcıyı renklerine bağladı. Kulüb tarafından yapılan açıklama sonucu 3 oyuncuyada bonservis bedeli ödenmeden renklre katıldığı açıklandı.

Koki Mizuno

Celtic takımında forma giyen Koki Mizuno 4 kez Japonya milli takımınında formasını giydi. Koki Muzino yıllık 550 bin dolar karşılığında 2012 yılına kadar kendini Leeds United formasına bağlıyan kontratı imzaladı. Genç Japon oyuncu Leeds United'ta 29 numaralı formayı giyecek. Muzino yapılan imza törenini ardından basın mensuplarına şunları söyledi."Leeds United gibi bir camianın bir parçası olmak beni çok muylu etti.Böyle bir caiayı Premier lige taşımak için elimden geleni yapmaya hazırım."

Adnan Ahmed

Tranmere forma giyen Adnan Ahmed 2 kez pakistan milli takımı formasını giydi. Adnan Ahmed yıllık 69 bin dolar karşılığında 2012 yılına kadar anlaşma imzaladı. Kulüb tarafından yapılan açıklamada Ahmed'in bundan sonra 34 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Adnan Ahmed yapılan imza teörenini ardından mikrofonlara şunları söyledi."Leeds United'a transfer olmak çok mutluluk verici bir olay. Kulübe katkı sağlamak için elimden geleni yapıcağım.Beni bu kulübe getirenlerin tüzünü kara çıkarmamak için elimden gelini yapıcam."

Orkan Avcı

Vaduz'da forma giyen genç file bekçisi Orkan Avci Makedon asılli bir İngiliz vatandaşı. Orkun 9 bin dolar karşılığında kendisini 2011 yılına kadar Leeds United'a bağlıyan imzayı attı. Genç file bekçisi imza töreninin ardından mikrofonlara şunları söyledi."Hayallerimi süsliyen bir camiaya imza attığım için bulutların üzerindeyim. Şuan için 1. kaleci olmam zor gibi görünsede ileride çok çalışıp Leeds United'in efsane kalecilerinin arasında yer almak istiyorum."