Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Last edited by mgokalparslan : 20.Ocak.2009 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Viana Sabrinin olduğu yerde değil . . Topal'ın oldugu bölgede . . oraya kaymış sonradan kendisi . .Sağ kanatmı oynamak istiyo ne kereta![]()
Mesut Özil diyecekti herhalde ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mesut Özil dicekti galiba =)
Puan durumunu görebilirmiyiz?
Balotelli oynar mı sağ acıkta ?![]()
Last edited by mgokalparslan : 20.Ocak.2009 at 22:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şimdi marsilyayla oynuyorum. .ilk yarı 0-0'dı . .balotelli'yi aldım sabrinin yerine oyuna 2-0 öne geçtim =)
2-1 oldu![]()
uefa kupasında inönüde cska moscow u devirdik.2-1 le geçtik bu maçıda..
![]()
beşiktaşin Anlaşti Dünyaca ünlü Futbolcu Güney Amerikali Ve Ofansif Orta Sahada Oynuyor Ama Dünyaca ünlü Futbolcu?kim Bu Futbolcu...
İzlerken zevk aldığım bir karşılaşma oldu . . .kazanmamıza rağmen bir üst tura çıkamadık. . UEFA'dayız. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler =)
1 maçım eksik dostum =)
inş şampiyon olucaz =)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dipnot => Vukcevic Son oynanan Marsilya maçında sakatlanmıştı . . 1 ay yeşil sahalardan uzak kalıcak![]()
Last edited by webcagri : 20.Ocak.2009 at 23:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dostlar online oynarken aynı anda oyuna girmek gerekiyor değil mi?
Tamam Dostum Sağolasın
İnş kazanırsın kupayı![]()
ŞOK ŞOK ŞOK ! ! ! !
C.Ronaldo'nun menajerleri Ronaldo'yu Galatasaraya önerdi !!!
Ancak Galatasaray patronu takımda huzuru bozar gerekçesiyle bu öneriyi anında geri çevirdi!!
Ronaldonun bu haberi alınca moralinin oldukça bozulduğu öğrenildi...
Peki şimdi ne olacak ? ??
Ronaldo gelecek ve Çağrı Korkmazgöz ile yollar mı ayrılacak ?
Yoksa Çağrı Korkmazgöz ile yola devam edilip Ronaldo'ya rest mi çekilecek ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağolasın dorukhan![]()
Last edited by webcagri : 20.Ocak.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
riquelme bjk da kesın
fenerde van der vaart la mı anlastı ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
transferlerı acıklayın artık
Last edited by mustafad1903 : 20.Ocak.2009 at 23:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tahminlerini yaptığın takımların menajerleri konuşsun bence![]()
kendım cok ıyı bır menejer we ufurukcu oldugum ıcın
bı ufurdum aklındakı adamı buldum da riquelme ıcın baya bı para wermıs olman lazım demekkı oyuncu sattın da sıkıldım walla acıklayın artık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bekle bekle sıkıldım ben kacar
Last edited by mustafad1903 : 20.Ocak.2009 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bazı yerlerde van der vaart la anlaşıldığı yönünde haberler yayınlanmaktadır. kendisiyle veya kulübüyle herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. insanları gerçek dışı haber yapmamaya davet ediyoruz.
kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligde ankaraspor'u sahamızda kolay geçtik. maçın yıldızı frikikten bir de güzel gol atan kaptan alex de souza oldu.
![]()
Last edited by mgokalparslan : 20.Ocak.2009 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazı yayın organlarında C.Ronaldo ile görüştüğümüz ve bunun hocamızın geleceği ile alakalı olduğu tamamen hayal ürünüdür.Hocamızın kararlarının arkasındayız.
Galatasaray Spor Klübü A.Ş
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK
İŞTE GAZETECİLİK BAŞARISI...
FENERBAHÇENİN YILDIZ TRANSFERİNİ AÇIKLIYORUZ..
İLK BİZ AÇIKLIYORUZ...
BOMBA GİBİ DÜŞTÜ BU TRANSFER KAMAOYUNA..
VAN DER VAART FENERBAHÇE DE..
BİR KAÇ GÜN ÖNCE YALANLANAN TRANSFER RESMEN GERÇEKLEŞTİİ
İŞTE TRANSFERİN KANITI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bakalım Fenerbahçe bu konu hakkında ne diyecek ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HOŞGELDİN CARDOZO ! ! ! ! !
3 gol attı yıldızlaştı. . .
![]()
Last edited by webcagri : 20.Ocak.2009 at 23:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞOK ŞOK ŞOK ÜSTÜNE ŞOK ŞOK ŞOK ! ! !
Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor ...Van der Vaart transferinin kesinlik kazanmasından sonra kaptan Alex'in yüzü gülmüyor...Saha da bile boynu bükük burnunu çekerek dolaşıyor. . Alex ağlıyor mu ? Alex ayrılacak mı ? Sizin için Alex'in evine gittik ve bikaç soru sorduk işte o röpörtaj:
Biz:Naber la Alex naptın nasıl gidiyo?
Alex:Nolsun abi ya .. Görüyomusun biz o kadar emek sarfedelim Aziz Bey gitsin Vaart'ı alsın . .Olcak şey değil ya
Biz:ee napıcan gidicen mi kalıcan mı ?
Alex:Gitcem abi napiim daha burda durup. . .Zaten sıkılıyodum bu da bahanem olur.
Biz:Tamam Alex hadi eyvallah görüşürüz moruk.
Alex:Görüşürüz adamım selam söyle herkese . . .
![]()
Kulübümüz transferleri büyük bir gizlilik içerisinde yürütmektedir. van der vaart transferimiz sizin de göreceğiniz gibi sezon sonunda gerçekleşecektir. bu transferin duyurulmasını şu anda ligde ve avrupa da yarışına devam eden oyuncularımızın etkilenmemesi için sezon sonuna ertelemiştik.fakat bazı etik dışı davranışlarla bunu dışarı vurup oyuncularımızın olumsuz yönde etkilenmesine neden olan bu kuruluşları kınıyoruz.bu kuruluşlar bir daha asla fenerbahçe ile ilgili hiç bir randevu,röportaj veya resmi açıklama hakkına sahip olmayacaklar ve fenerbahçe spor kulübünün içerisine sokulmayacaklardır.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü