Liverpool
Arsenal
ligde birmingham engelini de çok rahat geçtik 4-1.maçın adamı juan manuel mata oldu..
![]()
OO gökalp abi lideriz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yahya abi goollü şova devam
Last edited by sertanbaba : 20.Ocak.2009 at 18:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şampiyonlar liginde 3.haftasında ajax'i konuk ettik 2-0 geçtik ajax'ı.maçın adamı santiago cazorlo oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK
KAKA 2 AY SAHALARDAN UZAK KALACAGI AÇIKLANDI..
![]()
Last edited by yahoo17 : 20.Ocak.2009 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçmş olsn
Kaka'ya nazar değdi galiba![]()
valla transfer döneminiz harika geçmiş.. liverpool'un alacağı oyuncuyu en başından beri doğru bilmişimyahya kaka için sisteminden vazgeçmişsin kardeşim... hayırlısı hadi bakalım.
ligde blackburn engelini çok rahat geçtik.maçın adamı 2 gol atan fabregas oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayın manageri bir kez daha yahya satun oldu..
![]()
Last edited by yahoo17 : 21.Ocak.2009 at 12:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
her iki arkadaşa başarılar dilerim süper gidiyorsunuz kaka biraz kötü olmuş ama toparlayacağından eminim bir lig SS i basarsanız daha detaylı yorum yapabiliriz
şampiyonlar ligi 4.hafta ajaxsı deplasmanda devirdik..
![]()
ligde deplasmdan west brom a konuk olduk zorda olsa kazanmasını bildik.
![]()
evet kariyer hikayelerine ilk mesajımı atıyorum zaten böyle bi hikayeye atmamak mümkün değil.çok zevkli iyi transferler.devamını bekliyoruz.
bu arada arkadaşlar sormak istediğim birşey var.oyuncullarınız hiç mutsuz olmuyor.bende bir oyuncu 10 maç oynamayınca mutsuz oluyor?
teşekkürler. soruna gelince kadroda rotasyon yapıyorum. zaten yapmak zorundayım da.çünkü ilerlediğim 4 kulvar var ve her hafta en az 2 maç yapıyorum.hem as oyuncuların kondisyonun düşmemesi hem de yedek oyuncuların mutsuz olmaması için özellikle büyük takımlarda yapılması şart.
milli takımlardan yahya satuna teklif yagıyor..
işveç milli takımından teklif geldi..
![]()
saol...bunu deneyeceğim.şu anda bende arsenalle gidiyorum iyi transferlerde yaptım.kupada ve ligde farklı isimleri oynatacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir şey daha soracağım.hani dediniz ya oyuncuların kondisyonu düşmesin diye.kondisyonları kaça düşünce dinlendireyim??
Last edited by EmRe41 : 21.Ocak.2009 at 13:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tabii ki,onun için de kadronu geniş tutmalısın. her bölgede en az 3 oyuncun olsun. tabi rotasyonu da maç durumu ve önemine göre yap. mesela kendi evinde güçsüz bir takımla oynuyorsun,ondan sonra da 3 tane ard arda önemli maçın var. 3 tane önemli maçta aslarını kullanacağın ve kondisyonları azalacağı için güçsüz takıma karşı yaptığın maçlarda yedekleri kullanman daha iyi olur.
ligde tottenham engelinide galibiyetle geçiryoruz.kaka leite sakatlıktan kurtuldu ilk maçta golle tanıştı..maçın adamıda srna oldu..
![]()
arsenal çok ii gidiyor başarılar
arkdaşlar bnde kariyerimi paylaşmak istiyorum ama konu açamıyorum ndn acaba bi bilgisi olan varmı genel tartışma ve hata bölümlerine açabiliyorum buraya açamıyorum
hahaha tesadüfe bak.2 dakka önce bende ev,mde tottenhamı 2-1 yendim.ramsey ve velanın goleriyle..tebrikler
Last edited by yahoo17 : 21.Ocak.2009 at 13:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşım...lig tablosunu koyabilirmisin acaba?
bir şey daha soracağım.hani dediniz ya oyuncuların kondisyonu düşmesin diye.kondisyonları kaça düşünce dinlendireyim??
arkadaşım, sen konu açmak için her şeyi tammalayıp gönderiyorsun ya. o gönderdiğin konu moderatörler tarafından onaylanmalı. eğer kurallara göre konu açmadıysan onaylanmayabilir. ya da halla onay bekliyor olabilir. kuralları oku. her şeyi tamı tamına yaptıysan onay bekliyordur.