Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Liverpool

17 25.76%
  • Arsenal

49 74.24%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 418 sonuç

Konu: İngiltere'de Dev Kapışma !!! Arsenal vs. Liverpool (9.0.1)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    bence siz yazları sırf liverpool-arsenal hazırlık maçları yapın. bir liver'ın sahasında bir arsenal'in. çok eğlenceli olur.
    daha önce yapmıştık ama bu sezon yapmadık walla ama yaparzı arada çok saol arkadaşim

newcastle deplasmanında çok zorlandık fakat oyuna sonradan giren maxi rodriguez in golüyle maçı kazandık ve liderliğe yükseldik.

puan durumu

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde birmingham engelini de çok rahat geçtik 4-1.maçın adamı juan manuel mata oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

OO gökalp abi lideriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yahya abi goollü şova devam
    Last edited by sertanbaba : 20.Ocak.2009 at 18:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    OO gökalp abi lideriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yahya abi goollü şova devam
    saol sertan yapıoz işte bişeler tşk ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DANİMARKA MİLLİ TAKIMINDAN TEKLİF GELDİ...
    Last edited by yahoo17 : 20.Ocak.2009 at 19:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

şampiyonlar liginde 3.haftasında ajax'i konuk ettik 2-0 geçtik ajax'ı.maçın adamı santiago cazorlo oldu..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞOK ŞOK ŞOK
    KAKA 2 AY SAHALARDAN UZAK KALACAGI AÇIKLANDI..
    Last edited by yahoo17 : 20.Ocak.2009 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

geçmş olsn

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    geçmş olsn
    saol kanka

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka'ya nazar değdi galiba

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde newcastle deplasmanında çok gollu geçti.maçı 5-3 kazandık..maçın adamı francesh fabregas oldu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Kaka'ya nazar değdi galiba
    evet ya nazar degdi
    Last edited by yahoo17 : 20.Ocak.2009 at 20:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

valla transfer döneminiz harika geçmiş.. liverpool'un alacağı oyuncuyu en başından beri doğru bilmişim yahya kaka için sisteminden vazgeçmişsin kardeşim... hayırlısı hadi bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    valla transfer döneminiz harika geçmiş.. liverpool'un alacağı oyuncuyu en başından beri doğru bilmişim yahya kaka için sisteminden vazgeçmişsin kardeşim... hayırlısı hadi bakalım.
    tşk ederim kardeşim kaka için sistemden vazgeçtim ama kaka bambaşka adam ya

zorlu manchester united deplasmanında galip gelerek liderliğimizi sürdürdük.maçın adamı fernando torres oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde blackburn engelini çok rahat geçtik.maçın adamı 2 gol atan fabregas oldu..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayın manageri bir kez daha yahya satun oldu..
    Last edited by yahoo17 : 21.Ocak.2009 at 12:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

her iki arkadaşa başarılar dilerim süper gidiyorsunuz kaka biraz kötü olmuş ama toparlayacağından eminim bir lig SS i basarsanız daha detaylı yorum yapabiliriz

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by most fm player View Post
    her iki arkadaşa başarılar dilerim süper gidiyorsunuz kaka biraz kötü olmuş ama toparlayacağından eminim bir lig SS i basarsanız daha detaylı yorum yapabiliriz
    çok tşk ederim arkdaşım kaka kötü oldu ama fabregas onu aratmıyo be kardeşim
    buyur lig tablosu..

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

şampiyonlar ligi 4.hafta ajaxsı deplasmanda devirdik..

werder bremen i deplasmanda 3-1 le geçtik ve grup liderliği avantajımızı sürdürdük.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde deplasmdan west brom a konuk olduk zorda olsa kazanmasını bildik.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

evet kariyer hikayelerine ilk mesajımı atıyorum zaten böyle bi hikayeye atmamak mümkün değil.çok zevkli iyi transferler.devamını bekliyoruz.
    bu arada arkadaşlar sormak istediğim birşey var.oyuncullarınız hiç mutsuz olmuyor.bende bir oyuncu 10 maç oynamayınca mutsuz oluyor?

Quote Originally Posted by EmRe41 View Post
    evet kariyer hikayelerine ilk mesajımı atıyorum zaten böyle bi hikayeye atmamak mümkün değil.çok zevkli iyi transferler.devamını bekliyoruz.
    bu arada arkadaşlar sormak istediğim birşey var.oyuncullarınız hiç mutsuz olmuyor.bende bir oyuncu 10 maç oynamayınca mutsuz oluyor?

teşekkürler. soruna gelince kadroda rotasyon yapıyorum. zaten yapmak zorundayım da.çünkü ilerlediğim 4 kulvar var ve her hafta en az 2 maç yapıyorum.hem as oyuncuların kondisyonun düşmemesi hem de yedek oyuncuların mutsuz olmaması için özellikle büyük takımlarda yapılması şart.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

milli takımlardan yahya satuna teklif yagıyor..

işveç milli takımından teklif geldi..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post

teşekkürler. soruna gelince kadroda rotasyon yapıyorum. zaten yapmak zorundayım da.çünkü ilerlediğim 4 kulvar var ve her hafta en az 2 maç yapıyorum.hem as oyuncuların kondisyonun düşmemesi hem de yedek oyuncuların mutsuz olmaması için özellikle büyük takımlarda yapılması şart.
    saol...bunu deneyeceğim.şu anda bende arsenalle gidiyorum iyi transferlerde yaptım.kupada ve ligde farklı isimleri oynatacağım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bir şey daha soracağım.hani dediniz ya oyuncuların kondisyonu düşmesin diye.kondisyonları kaça düşünce dinlendireyim??
    Last edited by EmRe41 : 21.Ocak.2009 at 13:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

saol...bunu deneyeceğim.şu anda bende arsenalle gidiyorum iyi transferlerde yaptım.kupada ve ligde farklı isimleri oynatacağım.
    tabii ki,onun için de kadronu geniş tutmalısın. her bölgede en az 3 oyuncun olsun. tabi rotasyonu da maç durumu ve önemine göre yap. mesela kendi evinde güçsüz bir takımla oynuyorsun,ondan sonra da 3 tane ard arda önemli maçın var. 3 tane önemli maçta aslarını kullanacağın ve kondisyonları azalacağı için güçsüz takıma karşı yaptığın maçlarda yedekleri kullanman daha iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde tottenham engelinide galibiyetle geçiryoruz.kaka leite sakatlıktan kurtuldu ilk maçta golle tanıştı..maçın adamıda srna oldu..

arsenal çok ii gidiyor başarılar

arkdaşlar bnde kariyerimi paylaşmak istiyorum ama konu açamıyorum ndn acaba bi bilgisi olan varmı genel tartışma ve hata bölümlerine açabiliyorum buraya açamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hahaha tesadüfe bak.2 dakka önce bende ev,mde tottenhamı 2-1 yendim.ramsey ve velanın goleriyle..tebrikler

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    arsenal çok ii gidiyor başarılar

arkdaşlar bnde kariyerimi paylaşmak istiyorum ama konu açamıyorum ndn acaba bi bilgisi olan varmı genel tartışma ve hata bölümlerine açabiliyorum buraya açamıyorum
    çok tşk ederim arkadaşım..çok saol..

neden konu açamadını yazsan ona göre bişeler söylerdim sorun nedir yani?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hahaha tesadüfe bak.2 dakka önce bende ev,mde tottenhamı 2-1 yendim.ramsey ve velanın goleriyle..tebrikler
    tesadüf işte arkadaşım sanada tebrikler çok tşk ederim çok saol
    Last edited by yahoo17 : 21.Ocak.2009 at 13:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşım...lig tablosunu koyabilirmisin acaba?
    bir şey daha soracağım.hani dediniz ya oyuncuların kondisyonu düşmesin diye.kondisyonları kaça düşünce dinlendireyim??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arkadaşım, sen konu açmak için her şeyi tammalayıp gönderiyorsun ya. o gönderdiğin konu moderatörler tarafından onaylanmalı. eğer kurallara göre konu açmadıysan onaylanmayabilir. ya da halla onay bekliyor olabilir. kuralları oku. her şeyi tamı tamına yaptıysan onay bekliyordur.

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri