Sayfa 14 / 896 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanılmaz bir istatistik yahu. 100 gol 107 asist.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alexle sonsuza kalmasına sevindim gerçekten.R.Carlosta kalmıs iyi oldu
    Bu arada fırtınalar kopmus bugün ortamı germeyin Gsli arkadaslar takımızın yatırımları itibariyle geleceğe hazırlanıyoruz herkes kendi takımı ile ilgili OLUMSUZ eleştiri yapsın olumlu eleştirelerde kimse bi ses cıkarmaz zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    İnanılmaz bir istatistik yahu. 100 gol 107 asist.
    Yetmez, yetmez. Bize az. En kötü döneminde şu an öylesine bir kupa maçında 90 dakika oynar; 1 gol atar. 2'de asist yapar (1'i tam asist değil). Adama koşmuyor. Evet koşmuyor, çalışmıyor ne gerek var ki?

3 yıl mevzusu henüz net değil, fenerbahce.org'un haberlerini beklemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Diego haberlerine guluyorum, fotomac haberi gibi.

Alex icin cok sey deniyor, her futbolcunun oyun stili ayridir. Alex-Lincoln-Delgado hepsi degisik futbolcular.Belki goruntu olarak Lincoln daha iyi gelebilir ama istatistikler ortada.
    Alex gibi bi futbolcu isterdim Trabzonsporda

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yönetim ilk önce Lugano ile Deivid'in sözlesmelerini yenilemek yerine Alex ile Carlos'a yöneliyor.. bi kerede dogru bir is yaptiklarini görsem sasardim zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Yönetim ilk önce Lugano ile Deivid'in sözlesmelerini yenilemek yerine Alex ile Carlos'a yöneliyor.. bi kerede dogru bir is yaptiklarini görsem sasardim zaten..
    Yönetimin onlara da yönelmediğini nerden biliyorsun ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lugano ve Deividle görüşmeler sürüyor.Luganoyu ikna etmek zor olduğundan görüşmelerin uzun sürdüğü söyleniyor.Ama bence ikiside kalacak....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar burada yöneticiler hariç kimse diğerlerinin ne yazacağına karışamaz.Bundan dolayı burada böyle mesajlar atmayın tarzından uyarılarda bulunmazsanız bundan sonra sevinirim.Size düşen görev eğer kasti olarak sizi rahatsız etmek maksadıyla yazılan bir mesaj yada fanatikliğe varacak derecede mesajlar varsa onu bize bildirmenizdir..Ve şunuda unutmayın.Herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda değil.Burasıda zaten bu zıt fikirlerin adam gibi tartışılması için var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe yönetiminin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan önemli oyuncularıyla şimdiden görüşmelere başlayıp,bunu sezon sonuna bırakmamaları geçmişten ders aldıklarını gösteriyor.Tebrik ediyorum bu davranışlarından dolayı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Deivid ile Lugano da sözleşmelerini uzatırsa tam süper olur.Umarım Lig başlamadan hallederiz şu meseleleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu 2010'da biticek sözleşmesini uzatmayı düşünmüyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne yalan söyleyim ben de onu 2010 da takımda düşünmüyorum onun yerine bizim kaleye gol atmayan adamları da alırız.. Tamam iyi müdahale de yapıyo da bi yere kadar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lugano kadar önemli değil benim için.Lugano kalsında Edu'nun yerine rakip kaleye gol atabilen bir stoper buluruz...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Vallahi Lugano'nun yanında Yasin oynadı mı bile sırıtmıyor.O yüzden çok önemli değil daha iyisi çok rahat buluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edu'ya sözleşme uzatmadığı için kötü demiyorsunuz değilmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O yüzden diyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Edu'nun ara sıra talihsiz hataları olsa da genel olarak iyi bir defans. Ayrıca Lugano - Edu uyumu da cabası. Lugano ve Edu birbirlerini iyi tamamlıyorlar. Ayrıca '' sözleşmemi uzatmayı düşünmüyorum '' haberi Milliyet gazetesine ait. Ben Edu'nun böyle birşey söylemiş olacağını zannetmiyorum. Edu'nun aklında böyle birşey olsa bile bunu neden 1 sene öncesinden açıklayarak kendisini gereksiz yere hedef tahtasına koysun ki ?

Lugano daha önceden yaptığı açıklamalarda ailesinin Türkiye'de mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini söylemişti. Sanıyorum o da kalacak. Zaten aksi bir durumda Lugano'nun açığını kapatmak için fazla para dökmek gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Edu'ya sözleşme uzatmadığı için kötü demiyorsunuz değilmi
    Olur mu hiç? Uzatması lazım, yapan iyi. Yapmayan hep kötü.

Lütfen birkaç mesaj üzerinde ki yönetici mesajını okur musun? Burada herhangi birisi sana doğru yada yanlış birşey söylese kabak ona patlayacak. Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Brezilyalı oyuncularımızdan Edu Dracena, ülkesinden yayın yapan internet sitesi 'Papo de Bola'ya verdiği bir röportajdan alıntı yapılarak, "2010'da Fenerbahçe'den ayrılacağım" ibaresiyle Türk basınında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Edu, "Ben Papo de Bola'ya verdiğim demeçte, sözleşmem bitince Fenerbahçe'den ayrılacağım demedim" dedi.

Oyuncumuz Edu Dracena; hakkında Türk basınında çıkan, kulübümüzle olan sözleşmesinin biteceği 2010 yılında Fenerbahçe'den ayrılacağı ve futbol hayatına İtalya, İspanya veya İngiltere liginde devam edeceği şeklindeki haberler üzerine, resmi internet sitemize bir açıklama yaptı. Türkiye'de çıkan haberlerin Papo de Bola'ya verdiği röportaja dayandırıldığını belirten Edu, "Evet adı geçen internet sitesiyle bir röportaj yaptım. Ancak Ben Papo de Bola'ya verdiğim röportajda sözleşmem bitince Fenerbahçe'den ayrılacağım demedim. Ayrıca sitede yayınlanan haberde de bu anlama gelecek ifadeler yer almıyor. Oraya sadece profesyonel futbolcu olduğumu, Fenerbahçe'yle 2010 yılına kadar sözleşmem bulunduğunu, sözleşmemin bitiş tarihinde Fenerbahçe beni istemezse, o durumda Fenerbahçe'den ve Türkiye'den ayrılabileceğimi söyledim. Bunlar da son derece normal açıklamalar. Ancak bu sözler Türkiye'de yayın yapan gazete ve televizyonlarda başka şekilde yorumlandı. Ben hiçbir zaman kesin bir dille sözleşmem bitince Fenerbahçe'den ayrılacağım demedim. Bunu zaten zaman gösterecek. Ben Fenerbahçe'den de Türkiye'den de memnunum. Ancak kulübüm beni istemezse, tabii ki de futbol hayatımı başka yerde sürdüreceğim. Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun bunu böyle bilmesini istiyorum" dedi.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fener’i Allah korudu !..

Fenerbahçe sezon başında 23 yaşındaki ön libero De La Red için Real Madrid’le 10 milyon dolar’a anlaştı. Diarra sakatlanınca Real son anda transferden caydı. 2 ay sonra ise De La Red’in kalp hastası olduğu ortaya çıktı.

Vatan gazetesinin haberine göre, transferde ince eleyip sık dokumasıyla tanınan Fenerbahçe, ikinci Washington krizinin eşiğinden döndü. Sarı-lacivertli ekibin, kalp hastalığı nedeniyle futbol hayatı bitme noktasına gelen Real Madrid’in genç ön liberosu Ruben De La Red ile sezon başında resmen anlaştığı, ancak takımın bir diğer ön liberosu Diarra sakatlanınca Real’in son anda “Bu sakatlık nedeniyle orta sahada sorun yaşayabiliriz” diyerek transferden imza aşamasındayken vazgeçtiği ortaya çıktı.

SCHUSTER BIRAKMADI
    İsminin gizli kalmasını isteyen Fenerbahçeli bir yöneticinin verdiği bilgiye göre, sarı-lacivertli kulüp 23 yaşındaki İspanyol oyuncuyu 2 yıl süreyle takip ettikten sonra bu sezon başında transfer etmeye karar verdi. Kulüpler arasında yapılan görüşmelerin ardından Real Madrid, kiralık olarak Getafe’de oynayan De La Red’i yaklaşık 10 milyon dolarlık bonservis karşılığında Fenerbahçe'ye vermeyi kabul etti.

Sarı-lacivertli kulüp yöneticileri Madrid’e anlaşma imzalamaya gitmeye hazırlanırlarken, İspanyol kulüp transferden vazgeçtiğini bildirdi. Real Madrid yönetimi gerekçe olarak da orta saha oyuncuları Diarra’nın ciddi biçimde sakatlanmasını gösterip, “Teknik direktörümüz Schuster sakatlanan Diarra’nın yerine ön liberoda De La Red’i kullanmak istediğini söyledi. Bu yüzden kadromuzda tutmaya karar verdik” diye konuştular.

30 EKİM FACİASI
    Fenerbahçe yöneticileri 2008 Avrupa Şampiyonası’nda formasını giydiği İspanya Milli Takımı’na 1 gol kazandıran ve Aragones’in de çok istediği De La Red’i elden kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken, ilginç bir gelişme Fenerbahçe'nin 10 milyon dolarlık bir zarardan kurtulduğunu ortaya koydu. Sezon başı, 30 Ekim 2008 tarihinde oynanan Kral Kupası maçında Real Union karşısında sahada baygınlık geçiren ve o tarihten bu yana tedavi görmekte olan genç oyuncunun kalp hastası olduğu ve futbol hayatının bitme aşamasında olduğu da Real Madrid Kulübü tarafından bir süre önce resmen açıklandı.

Böylece Real Madrid’in altyapısında yetişen ve İspanya Milli Takımı’na kadar yükselen Ruben De La Red’i transfer edemeyen Fenerbahçe'nin, büyük bir maddi zarardan kurtulmuş oldu

Hatırlanacağı gibi 2002-03 sezonunda Brezilya’nın Ponte Preta takımından 4 milyon dolara transfer edilen Washington, 27 Kasım 2002’de kalbinin bir damarında tıkanıklık tesbit edildiği gerekçesiyle anjiyo geçirmiş, Fenerbahçe bu futbolcuyla yollarını ayırmak zorunda kalmıştı.
    Lig TV

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

De La Red'e üzüldüm açıkcası .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Washington,Appiah.Bir üçüncüsünü kaldırmak zor ve kötü olurdu.

De La Red’e üzüldüm gerçekten.Allah acil şifalar versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hayırlısı olsun..

önceki sayfalara bakmadım acaba bozüyükspor'dan 90 doğumlu bir oyuncu transferi oldumu Fenerbahçeye?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Fener'i Allah korudu !" başlığı atan vatan gazetesini kınıyorum, burda arkadaşlar De La Red'e acil şifalar dilemişler sağolsunlar ancak aynı duyarlılığı vatan gazetesi sergileyememiş ne yazık ki!

Futbolcunun sağlık durumunu hiçe sayıp Fenerbahçe ile süsleyip haber yapmak hangi insancıl yaklaşıma sığar.

Allah uzun ömür versin, De La Red kalp krizinden ölürse "Fener ölümden döndü" , "Fener'i koruyan Allah, De La Red'i korumadı" gibi saçma manşetler mi atacaklar !!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    hayırlısı olsun..

önceki sayfalara bakmadım acaba bozüyükspor'dan 90 doğumlu bir oyuncu transferi oldumu Fenerbahçeye?
    Henüz gerçekleşmedi Serhat, sadece haber aşamasında kaldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu arada Fenerbahçe ile G.Antep'in arası Bekir olayı nedeniyle cok gergin.İnternet sitelerinden sert acıklamalar gelmıs...Biri o acıklamaları buraya eklerse iyi olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İbrahim Kızıl'a Bekir için Fenerbahçe 500 € teklif etti, o da kabul etmedi. Bunun üzerine "Fenerbahçe'ye hediye edelim Bekir'i" gibi alaycı bir üslup kullandı. Bekir'in de sezon sonunda Gaziantep ile mukavele yenilemeye niyeti yok sanırım ve Fener yönetimi de sezon sonunda oyuncuyu transfer etmeyi düşünüyor. Kaldı ki sözleşmenin bitmesine yarım sezon kala Fener yönetimi Bekir ile transfer görüşmelerini serbestçe yapabilir. Burda Kızıl'ın zoruna giden ve ağalık taslamasının sebebi Bekir'in sezon sonunda bedelsiz gidecek olmasıdır. "GS ye veririm Fener'e vermem" diyor da yarım sezon kala sen nasıl futbolcu üzerinde hak iddaa ediyorsun da ahkam kesiyorsun ey Kızıl !!

gerçekten Fenerbahçe'nin dediği gibi kendini köle taciri zannediyor Kızıl...

İbrahim Kızıl ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim,kendini Gaziantepspor ve Bekir'in sahibi sanıyor.Sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az kalmış bir futbolcu istediği kulüple görüşebilir,sayın Kızıl'ın derdi ne anlamak mümkün değil

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Olaya bir de şöyle bakalım. De La Red Türkiye'ye gelseydi belki o hastalığa yakalanmayacaktı...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri