1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

Threaded View

Uğur İnceman hiç istememesine rağman Fransa'nın Havre takımına gidiyo.İstemedim hiç ama kendi isteği üzerine kıramadım gönderdim. 2,5M YTL aldım bu transferden..

Delgado'ya istediğim fiyat hiç gelmedi.1 sene tuttum takımda.Ve artık gönderdi. 8M YTL aldım..

Gökhan Zan kaya gibi yedekti.Fakat yedekliği istemedi.Gökhan ve Toraman ikilisinede güvenemedim.O da gitti.Olsun az biraz para aldık gene 6,5M YTL
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Uğur İnceman hiç istememesine rağman Fransa'nın Havre takımına gidiyo.İstemedim hiç ama kendi isteği üzerine kıramadım gönderdim. 2,5M YTL aldım bu transferden..

Delgado'ya istediğim fiyat hiç gelmedi.1 sene tuttum takımda.Ve artık gönderdi. 8M YTL aldım..

Gökhan Zan kaya gibi yedekti.Fakat yedekliği istemedi.Gökhan ve Toraman ikilisinede güvenemedim.O da gitti.Olsun az biraz para aldık gene 6,5M YTL
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Babalar transferler pek müthiş olmadı bee Kusura bakmayın.Müthişi yararlı kelimesi ile değiştirelim barii )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Schildenfield elimde kalır dedim ama baya teklif geldi.Para bile kazandık.Lens'e gitti.2,5M YTL aldık bu transferden
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri