dostum yeni maçlar ekle yaa baktım 3. sayfaya düşmüş bu güzel kariyer ben heyecanlaa maçlarını bekliyorum unutma
dostum yeni maçlar ekle yaa baktım 3. sayfaya düşmüş bu güzel kariyer ben heyecanlaa maçlarını bekliyorum unutma
Berkan Isparta'da Orj fm ne kadar bize yakınsın geLip alcamUluborLu'da sınıf arkı oturuyor
![]()
Eğirdir'liyiz Biz![]()
TSL 12.Hafta
Horoz Avı
Değerlendirme :
Denilecek Birşey Yok Channell Gene Harikaydı Bütün Külüpler Peşinde 5 Yıllık Kontrat İmzaladık
Sen nerden aldın cd'yi![]()
Korsan Benim CD![]()
TSL 13.Hafta
Fındık Keyfi
FTK Gruplar 2.Hafta
Fener Gene Üzdü!
TSL 14.Hafta
Gençler Tokatta Mağlup
Değerlendirme :
Takımın Formu Sürüyor Herşey Ortada Ligde Bu Sezon Uefa İçin Savaşmaya Devam Ediyoruz.(Şuan 2.Ciyiz)
dostum çok güzel gidiyorsun ben sana demiştim bu sene üst sıralara oynarsın diye başarılarının devamını bekliyoruz
Portekizli Baya iyi Sağda Arkasındada Geçen Sene Aldığımız Sinan uçar var 2'side Regen Sağ Kana regenlere Emanet![]()
9.02 nasıL oLdu msn ver bana![]()
berkan, seni önce özel mesaja sonra msne davet ediyorum![]()
İnternette Kısa Bir Araştırmayla Yapabilirsin...Banada 1i Anlattı Siteyi Hatırlamıyorum Şuan.
ikincisin hee, vay vay vay. birinciyle puan farkın kaç?
1 Ama Takımın Form'u Giderek Düşüyor Düşündürücü...
Peki Tatile gidebiliyormsun ?
orjinide cok para yaw napah![]()
Kardeş Güzel Kariyer.Ama Bence Fenere Yenildin Diye Üzelmene Gerek YokBenim Kariyerimde Orduspor'la Çıktığım İlk Beşiktaş Macında 6-0 Yenilmiştim
![]()
Tatile Gidebiliyorum...
TSL 15.Hafta
Facia!
TSL 16.Hafta
TokatSpor Yerlerde!
TSL 17.Hafta
Teselli Puanı!
FTK Gruplar 3.Hafta
Yeni Transfer iyi Başladı!
Değerlendirme:
Takımın Formu Yerlerde Şükürki Devre Arası Toparlama Şansımız Var.Ayrıca Takıma Yeni Bir Arkadaşımızı Transfer Ettik Şuan için Ondan Çok Umutluyum!
TOKAT'a 10 Numara Bir 10 Numara!
Galatasaray Altyapısında Yeşinen Futbolcu Tokat'a Geldiğim için Mutluyum Burada Elimden Geleni Ortaya Koyup Formayı Kazanmak istiyorum Özellikle Semih ve Channell Gibi Futbolcular Beni Heyecanlandırıyor Dedi...
10 numaran fena değil de biraz daha mental özellikleri iyi olsaydı süper olurdu.
Evet Geliştircez İnşallah
FTK Gruplar 4.Maç
Tokat Eze Eze!
FTK Çeyrek Final 1.Maç
Zevkli Maçın Galibi Tokat!
TSL 18.Hafta
Fener Tokat'ın Hastası!
Değerlendirme :
Toparlanmış Gözüküyoruz.Denizli Maçında Müthiş Oynadık Ezdik.Ankara Maçına Çok iyi Başladık Şanssız Goller Yedik.Fener Maçında ise 40.143 Kişi Önünde Şansımızın Yardımıyla 3 Puan'ı Aldık ve Feneri Liderlikden İndirdik.Artık Ankaraya Gidiyoruz Yarı Final için!
Kupayı getir bize Berkan
Ankaraspor'u Geçersek Deniyeceğiz.İlk Senemizde 2.Ligdeyken Final Oynamışdık Hatırlayacağınız Gibi![]()
fener maçı süper olmuş..
kupayı istiyoruz berkan bize kupayı getir![]()
Valla Zor Gibi Ama Deniyeceğiz![]()
FTK Çeyrek Final 2. Maç
YARI FİNALE MERHABA!
TSL 19.Hafta
Bitiricilik Farkı!
TSL 20.Hafta
Bursa Üzüldü!
TSL 21.Hafta
Şanslı Tokat!
Değerlendirme:
Takımın Formu Beni Bile İnandırmıyor.Kazanmak Alışkanlık Oldu.Harika Oynıyoruz.Belki Şampiyonlar Ligine Gideriz Bindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete...
Allah Sonumuzu Hayrede...
Satılan Oyuncular :
1.Geçen Sezon Sağ Tarafı Emanet Ettiğimiz Muhammet Ali Atam Bu Sezon Şans Bulamadı ve OfSpor'a Transfer Oldu.
2.Takımda 3 Sezondur Orta Sahanın Yükünü Üstlenen Tecrübeli Orta Saha Sedat Yeşilkaya Eski Klubüne Döndü Artık GençlerBirliği için Ter Dökecek..
3.Beklentileri Karşılayamayan Cihan Can GiresunSpora Transfer Oldu.Yeni Takımında iyi Bir Form Yakalamak istediğini Dile Getirdi...
Bu Transferlerden Toplam 850K Gelir Elde Ettik...
Tokat OrtaSahasına Takviye...
İmza Töreni Sonrası Basın Toplantısı:
Berkan Bıçak : Uzun Süredir Takip Ediyorduk Kendisini Sedat'ı Satmamızla Birlikde Kendisini 270K'ya Transfer Etmiş Bulunmakdayız İleriye Yönelik Düşünüyoruz.Bu Son Transferimizdi Transfer Dönemini Kapattık.Tokat Gazetesine Katıldığı için Teşekür Ediyoruz...(Tek Gazeteci Onlar)