1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Güiza konusunda artık birşey demiyecegim ;

Volkan 9.3.0 yamasında yine panter mi olucak, bence ciddi ciddi düşünülmelidir tekrardan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Güiza konusunda artık birşey demiyecegim ;

Volkan 9.3.0 yamasında yine panter mi olucak, bence ciddi ciddi düşünülmelidir tekrardan.
    Bence Volkan macin 89 dakikasinda cok iyi oynayabilen.. ama diger 1 dakikada fahis bir hata ile takimini yakabilen bir oyuncu. Ben pek bir sorun goremiyorum acikcasi. Fazla iyi gorunen hangi ozelligi var?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence Volkan macin 89 dakikasinda cok iyi oynayabilen.. ama diger 1 dakikada fahis bir hata ile takimini yakabilen bir oyuncu. Ben pek bir sorun goremiyorum acikcasi. Fazla iyi gorunen hangi ozelligi var?
    Evet haklısın ama o hataları nedense ben kariyerlerimde hiç görmüyorum Volkan'a gol atmak imkansız gibi birşey olmus
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet haklısın ama o hataları nedense ben kariyerlerimde hiç görmüyorum Volkan'a gol atmak imkansız gibi birşey olmus
    Rakibin zayif noktalarini iyi analiz edip, ona gore taktik gelistirmek lazim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Rakibin zayif noktalarini iyi analiz edip, ona gore taktik gelistirmek lazim.
    İçerde,dışarda Lugano'suz bir Fenerbahçe'yi Guiza faktörüne rağmen gerekli komutlar ve taktik ayarlanınca yenmek zor olmuyor,tabi birazda iyi oyunculara sahip olmak gerek.

Mesaj Yetkileri