3. sezonumu bitirdim. ligde 25 galibiyet, 9 beraberlik namağlup şampiyon oldum. türkiye kupasını aldım. şampiyonlar liginde yarı finalde barcelonaya elendim. zaten 3 sezonda barcelona ile 6 maç oynadım, 2 kez berabere kalabildim diğerlerinde en az 3 farkla yenildim. barcelona veya arsenal gibi güçlü avrupa takımları karşısında ne yaparsam yapayım en az 3'lük oluyorum. Bir diğer sıkıntı da şu. Oyundan hiç çıkmadan uzun süre oynayınca çok kötü sonuçlar almaya başlıyorum. Mesela oyuna ilk girdiğimde 3-4 maç çok iyi geçiyor. Bol gollü galibiyetler vs vs. Oyundan hiç çıkmadan 2-3 ay (yani yaklaşık 10-15 maç yaptığımda) kendi sahamda lig sonuncusuna falan puan kaptırmaya başlıyorum. hem de nasıl kaptırıyorum: Adamlar ilk yarıda 10 kişi kalıyor, ama ne hikmetse kaleye vurdukları 2 şuttan biri kaleyi bulup gol oluyor. bense 90 dk boyunca kaleye 30 a yakın şut çekiyorum ve beraberliği son dakikalarda kurtarabiliyorum mesela. Avrupada ise beraberliği de kurtaramıyorum, abuk sabuk takımlara yeniliyorum. O zaman save edip çıkıyorum. Ertesi gün başladığımda rakip kim olursa gene bol gollü galibiyetler alıyorum vs vs. Bunun mantığı nedir acaba? Uzun süre oyunda kalınca bilgisayar taktiği mi çözüyor sizce?

Bu arada 4. sezona başladım. rafinha ve cardozo yu aldım. ilk 11'im şöyle
volkan - rafinha,lugano,edu,wederson - emre,javi garcia,nuri - vukcevic - marquinhos,cardozo. yedeklerim de gayet iyi, her mevki için en az 1 tane kaliteli yedeğim var. bu sezondan çok umutluyum. şu ana kadar 4 maç yaptım gol yemeden 12 gol attım. sonra da korktuğum için avrupa kupası maçından önce kapattım oyunu)