arkadaşım ya yazdığın msja bak yasalara karşımı geliceksin polise mi saldırcaksın?!?!?!?!
arkadaşım ya yazdığın msja bak yasalara karşımı geliceksin polise mi saldırcaksın?!?!?!?!
suçumuz nedir toplanıp tezahurat yapmakmı??Originally Posted by hurmet
ben toplanıp tezahürat yapmana bişey demiyorum öle bi yazmışsın ki polis dokunursa saldırırız gibi olmuşOriginally Posted by senderson
Abicim stadın icine ses sitemi felan taraftarların sesleri futbolculara dinletilecekmis allah askına böyle ceza mı olur?Ceza ya gerek o zaman gecin stadın icinde bagırın ne fark eder?![]()
Hee bide fener yönetimi taraftarlardan bilet parası alacak mı?![]()
![]()
Hayır dev ekran felan organizasyon var isin icinde...
![]()
ses sistemi falan olucağını sanmıyorum izin verilmicektir böyle bir şeyeOriginally Posted by uyurtsever
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda