Bu takımın başından atacaklar artık heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Newcastle maçında çok üzüldüm.Deplasmanda beraberlik aldık.Kendi evimde teslim oldum ve elendim.Martins yaktı beni.Durduramadık bir türlü.Fener maçında ilk defa galip gelicektim.Hemde deplesmanda.Hep üstündüm.Galatasaray maçındada kötü oynadık.Yaser kimse attı durdu golleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Flaş Flaş Flaş !!!
Beşiktaş JK ; Emre Aybey ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı..
Emre Aybey yaptığı basın toplantısında;yapamadıklarım yapacaklarımın garantisidir dedi..![]()
![]()
![]()
Last edited by emre80 : 25.Ocak.2009 at 13:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hadi yeni sözleşmen hayırlı olsun![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve lig bitti.Bu sene de bişey yok.İnatla kariyere devam edicem.Fildişi Sahilleri ile 2010 Dünya Kupası'ına katılacam onu da yazacam.Keiirrison en son oynadığım Antalya maçında ligteki ilk golünü attı ve ligi 1 golle bitirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by emre80 : 25.Ocak.2009 at 14:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gol KRALI
MARİS VERPAKOVSKİS-GENÇLERBİRLİĞİ (2009-2010 DİNEMO KİEV 3.9M YTL)
19 GOL
ASİST KRALI
YATTARA TRABZONSPOR
11 ASİST
ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU
MAN. UTD
EURO CUP ŞAMPİYONU
UDİNESE
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kime gittiysem kabul etmediler.Yarısı peşin yarısı taksitle aldım ama değdi.Güzel oynuyo çocuk.Bi sorun yaşatmadı bana.Yeri geldi golünüde attı.Ben bi çok defans oyuncusu ile görüştüm.Arkadaşlardanda bi öneri gelmeyince en cazip bu geldi![]()
Last edited by emre80 : 25.Ocak.2009 at 14:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet fiyatlar değişebiliyor.İnş bu sezon iyi başarılar yakalarsın.
Arkadaşlar bişey soracam yaa.Fildişi ile bi hazırlık maçı yaptım ama kalecisi yok bu ülkenin ya.hazırlık maçına defans oyuncusunu koydum kaleye.nasıl çözecem bu kaleci sorununu![]()
benim maaşım zaten şuan 20 milyar mı ne... sana iyi bakıyorlarD
![]()
Yardım edecek kimse yokmu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dünya kupasında kalecisiz oynuyorum.adamlar atıp duruyom 2 saattir deli oldum takımda kaleci yok ya.defanstan adamı koydum kaleye
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyun hatasıdır heralde bu.Yaktım kendi başımı.Ne işim var Afrika takımında xD
Last edited by emre80 : 25.Ocak.2009 at 23:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arjantin'le oynuyom.Kalede gene defans oyuncusu.Dünyaya rezil olduk..
yaa senin ne işin var ki ordaşaka bir yanada o nasıl olmuş öyle ben anlamadım kadroyu sen onaylamadın mı
ya kadroya oyuncu davet edemiyor musun ?
istediğini davet edebiliyorsun . .
kaleci davet etmeyi dene . .
yoksa bu böyle gitmez dostum![]()
Yaa arkadaşlar yıllardır oynuyorum ben bu oyunu.2001-2002 ile başladım.Oyuncu nasıl çağrılır kadroya nasıl davet edilir hepsini biliyorum.Bütün oyunu alt üst ettim.Bir tane bile Fildişi'li kaleci yok şu anda.Dandik mandikde olsa bir tane olsa yeterdi fakat yok.ne genç milli takımlarımda , ne fildişi ülkesi klüplerinde ne de görünürde tek bi tane bile kaleci yok
İstifaya davet ediyorum o zaman seni![]()
![]()
![]()
Ben hiç bi ne fm de ne cm de böyle bir şey görmedim yahu![]()
![]()
![]()
bencede istifa et kalecisi olmaya yerde durma
istifa hocam istifa mazeret arama![]()
![]()
![]()
Rıza bi de bu takımın başına geldiğimde dünya sıralamasında 8. sıradaydı bu takım.Suudi Arabistanı filan alsam kimbilir ne olacaktı yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çağrıcım bırakıyom kardeşim zatenŞimdi Dünya Kupasının tam ortasında bırakmaz yakışmazdı bana.Ondan durdum.Arjantin maçında çok korktum ama Allah'tan 3 tane şut çektiler kaleyede 3-0 yenildim
![]()
Last edited by emre80 : 26.Ocak.2009 at 00:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by emre80 : 26.Ocak.2009 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ordan oyuncu al kendine![]()
Last edited by emre80 : 26.Ocak.2009 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Keirrison dengesiz bir adam yahu![]()
ben gs'ye almıstım zamanında 25 macta 9 gol atmıstı .. satılık listesine koydum 19 m € Milana satmıstım . .O Keirrison Milan'da 22 macta 18 golle gol kralı olmustu Serie A'da
bence en güzeli Lewandowski . .
sakinliğide yüksek . .
bulduğunu atıyor
o bi kere bana da olmustu
cok kötü bişey ya . . bi dünya para saymıstım adamaoynayamadı . . sonra küstü
![]()