211 ile 240 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kalecimiz Serkan Kırıntılı’nın takımda huzursuzluk çıkarması sebebiyle yerine genç ve gelecek vaat eden Sinan Bolat transfer edilmiştir.

11 oyuncu ile yollarımızı ayırıp 6 oyuncu transferi gerçekleştirdik. Roberto Carlos ise artık koç olarak takıma hizmet edecek. Başka oyuncu almayı düşünmüyoruz. Ama göndereceklerimiz olacaktır.

Sezon öncesi hazırlık kampı için Almanya’yı seçtik. Bu kampa 35 kişilik bir oyucu kadrosuyla gidiyoruz. Bu kampta gençleri görmek istiyorum, kaliteli kadromuza genç takviyesi de yapacağız. Kampta gösterecekleri performansa göre kiralık gidecek oyuncuları belirleyeceğim. Alt yapıda da bir yapılanma sürecini başlatmak istiyorum.

Sarıyer ile yaptığımız hazırlık maçını 6-0 kazandık. Bu maçta FM’de ilk defa bir olay başıma geldi, kalecimiz Sinan topu ceza sahası dışında tuttuğu için kırmızı kartla oyundan atıldı. Şaşırdım gerçekten, ilk defa gördüm. Djakpa 2 gol attı maçta, maçın adamı oldu. Salih’in gol atmasına sevindim. Genelde gençler iyi performans sergilediler.

2. hazırlık maçımızda milli takımın elenmesinin ardından Almanya’daki kampa katılan yeni transferlerimiz Arda ve Emre ilk defa Fenerbahçe forması giydiler. Daha kampa geleli 2 gün olmasına rağmen hiç yabancılık çekmiyorlar. Doğukan gelecekte Cem Sultan ile birlikte takımın forvetini oluşturacak oyuncumuz. Diğer forvetlerden öğrenecek çok şeyleri var, gol atması sevindirici.

Last edited by Sekopej : 23.Ocak.2009 at 20:45
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri