başarılar kardeşim
bence ilk sezon transfer yapma . . Önce transfersiz, olmadı devre arasında transfer yaparsın iyi gitmezsen . .
Man.City ile oynamanın para için olmadığını göster herkese .. Konuştur taktiksel dehanı![]()
başarılar kardeşim
bence ilk sezon transfer yapma . . Önce transfersiz, olmadı devre arasında transfer yaparsın iyi gitmezsen . .
Man.City ile oynamanın para için olmadığını göster herkese .. Konuştur taktiksel dehanı![]()
vallahi kadroya baktım taktiksel deha falan dinlemez premier.Birde şampiyon olucam dedim.Ama merak etme gidip yıldız oyuncu almıcam.
oyuncu alıp yıldız yapıcam
teşekkür ederim
teşekkür ederimdediğini yapıcağım
teşekkür ederim ...
çok teşekkür ederim
çok geçama merak etme 30 yaşında herife gidip milyonlar bayılmıcağım
teşekkür ederim çok sağol
teşekkür ederim
teşekkür ederim dostum sağol
teşekkür ederim
Başlığa olan ilgiden dolayı ayrı bir mutlu oldum
sizler olmayınca kariyerin bir anlamı olmuyor
TRANSFER ÇILGINLIĞI
MAN CITY'DE İMZALAR BİRER BİRER....
RAFINHA
Sağ bekteki açığı Schalkeli yıldızla doldurmak isteyen Man Cıty
yıldız oyuncuya 8.25 mn sterlin bonservis bedeli ödedi
MIGUEL VELOSO
Orta alanda zaafları bulunan Man Cıty için gerekli görülen Sportingli oyunculardan biri olan Veloso 12 mn sterlin bonservis bedeliyle adaya getirildi
J0AO MOUTİNHO
Orta alana ilaç arayan Man City Veloso'nun takım arkadaşı olan genç oyuncuyu 11.75 mn sterlin ödeyerek kadrosuna kattı.
GOJKO KACAR
Defansa takviye arayan Man City ilk olarak Hertha BSC'li oyuncuyla anlaştı.Hertha BSC'ye 7.25 mn sterlin ödendi
ALEKSANDAR KOLAROV
Sol bekini yenilemek isteyen Man Cıty teknik direktör Tolunay Akyürek'in isteğiyle Lazio'dan 4 mn sterlin bonservis bedeliyle alındı.
OSCAR CARDOZO
Forvette rekabet yaratmak isteyen İngiliz ekibinin forvete takviye ettiği ilk oyuncu Cardozo Benfica'dan 9 mn sterlin bedeliyle kadrosuna kattı
PAVEL POGREBNYAK
Forvet hattını genişletmek isteyen Man City Cardozo'dan sonra bir Rus yıldızı daha kadrosuna kattı.7.75 mn sterline Zenit'ten getirilen oyuncu forvet hattındaki rekabeti kızdırıcağa benziyor.
AXEL WITSEL
Geleceğin yıldızı olarak görülen Witsel Standard de Liege'den 14.75 mn sterlin'e alınarak Man Cıty'nin bu sezonki en pahalı tranferi olmayı başardı
SERGIO ASENJO
Tüm hatlara transfer yapacağını belirten teknik adam kaleyede genç bir isimi transfer etti.Valladolid'ten 7.25 mn sterlin'e alınan genç kaleci yıllarca Man City kalesini kollucağa benziyor.
yorumlardan sonra..
-hazırlık maçları
-UEFA eleme maçları