Sayfa 23 / 34 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

33.HAFTA

GAZİANTEP 3. KEZ ŞAMPİYON

Gaziantepspor 3 kez üst üste lig şampiyonu olarak ismini lige altın harflerle yazdırdı.Rıza Hocanın gelmesiyle bir ivme kazanan Kırmızı Şahinlerde artık hedefler çok büyük.Şampiyonluğun elde edilmesinden sonra Kamil Ocak Stadyumunda yer yerinden oynuyordu.oyuncular maçtan sonra uzun bir süre sahayı terk etmeyerek taraftarlarla bu sevinci paylaştı.Buarada Rıza hoca sezon sonu bir basın toplantısı yaparak medyayla yaşadığı hasreti dindireceğini söyledi.Uzun zamandır basın toplantısı yapmayan Rıza Hocanın bu çıkışı acaba veda toplantısı mı diye akıllara takıldı...

34.HAFTA

ANTEP SEZONU GÜZEL BİTİRDİ

FARİD YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by emrahh34 View Post
    olsun dostumm..şampiyonluk senin olcak inşallah..hiç merak etmee..nası olsa kupayı öyle veya böyle bi defa aldın..önemli olan bi defa alıp yatmak değil,devamlı yarı final veya final oynayıp zirvede daimi bulunmak kalbim seninle antepp
    çok saol dostum...şampiyon olduk çok şükür inş. seneye hedefler büyük transferlerimizi ona göre yapacağız bir veya iki büyük transfer yapmayı planlıyorum inş. gerçekleşir.
    Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Farid Gitmek İstiyormu Gene Rıza?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

yok faridle anlaştık adam şuan iyi ama juve peşinde bir teklif fariddin moralini bozar

Teklif Ettirme O Zmn Juve Menajeriyle Aranı Aç...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

yüzsüz o adam gelir yine teklif yapar

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR TRANSFER BÜTÇESİNİ AÇIKLADI

Gaziantepspor transfer bütçesini 73 milyon tl olarak açıkladı.Başkan Serkan Bayar daha fazla vermek isterdik fakat stadyum yapımı belimizi büktü.Rıza Hocaya söyledik bununla idare edin diye kendisi transfer bütçesini memnuniyetle karşılayarak bizi sevindirdi.(ahhh ahhh eski başkann olsa fotosunu koyardık ibo özlettin kendini iboooooo)

bütçe yine harika al bir yıldız

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

YILDIZLAR ANTEPE YAĞACAK YAĞMALI

Stad'ı Boyuna Yapıyorsunuz Abi Antep'in Nufusu Kaç Oldu Yakında Başkent olacak

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    YILDIZLAR ANTEPE YAĞACAK YAĞMALI
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    bütçe yine harika al bir yıldız

arkadaşlar söz vermeyeyim ama yıldız oyuncu alacağım.kulüple anlaşıp oyuncuyla anlaşamdığım çok oluyor ondan dolayı söz veremiyorum ama çalışmalr sson sürat devam ediyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Stad'ı Boyuna Yapıyorsunuz Abi Antep'in Nufusu Kaç Oldu Yakında Başkent olacak
    yaa yeni stad yapıyorlar 2 yılda bitecekmiş bakalım seyrantepeye dönmesinde yapsınlar stadımızı.seneye haziranda yeni stada taşınacağız başkan öyle dedi bir yamuk olursa ben o başkanı çizerim zaten benden oyunda 2 yaş büyük.Arkadaşlar burdan yeni stadımızın isminide duyurayım.Ama öyle enterasan bişey değil stadımızın ismi Gaziantepspor Stadyumu(adam bari benim ismimi verir stadane biçim yönetim var yaaa)
    Last edited by sayinriza : 23.Ocak.2009 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Kardeşim sen bomba transferler yap.Avrupa'da başarı sağla senn heykelini dikeceler

hadi dostum..sağlam transferler bekliyoruzz..zaten her sezon türkiye şartlarında çok iyi transferler yapıyosun ama artık üç senelik şampiyonluk üzerine avrupa çapında başarı için avrupa çapında oyuncular görmek istiyoruzz...antepin eski günlerini özlemeyi bıraktık,gelecekteki avrupa çapındaki başarılarılı günlerini iple çekiyoruzz.ama bu sefer ip kısa galiba ..bu sezon şampiyonlar liginde en az ÇEYREK FİNAL oynayacaksın dostumm..inanıyorumm..forza ANTEP
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca önümüzdeki sezonun şampiyonluğunda senden gol rekoru bekliyorumm..en az 90
    Last edited by emrahh34 : 23.Ocak.2009 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by emrahh34 View Post
    hadi dostum..sağlam transferler bekliyoruzz..zaten her sezon türkiye şartlarında çok iyi transferler yapıyosun ama artık üç senelik şampiyonluk üzerine avrupa çapında başarı için avrupa çapında oyuncular görmek istiyoruzz...antepin eski günlerini özlemeyi bıraktık,gelecekteki avrupa çapındaki başarılarılı günlerini iple çekiyoruzz.ama bu sefer ip kısa galiba ..bu sezon şampiyonlar liginde en az ÇEYREK FİNAL oynayacaksın dostumm..inanıyorumm..forza ANTEP
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca önümüzdeki sezonun şampiyonluğunda senden gol rekoru bekliyorumm..en az 90
    saol dostum... inş. bu sene sizi mahcup etmeyeceğim.transfede bir bombam var anlaştık muhteşem bişey yakında kamuoyuna duyuracağım:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

benim anlaştığımdan bomba olamaz rıza

dostum naptın yaa RONALDİNHO yu mu aldın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şampiyon olmuşsun umarım yönetim gene bütçeye el koymaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla benimkini geçerse küserim sana Rıza

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR DA BOMBALAR PATLIYOR

Gaziantepspor teknik direktörü Rıza Sayın bu sezon 3 yabancıya yol vererek yerlerine yeni oyuncular aldı.Yine transfere Bursasporun Ünlü hocası İsmail Gürel le beraber giden Rıza Hoca Avrupadaki transferleri yüzüne gözüne bulaştırınca İsmail Gürel devreye girerek forvet sorununu çözdü:

1.transfer(bombayı en son açıklayacağım)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    GAZİANTEPSPOR DA BOMBALAR PATLIYOR

Gaziantepspor teknik direktörü Rıza Sayın bu sezon 3 yabancıya yol vererek yerlerine yeni oyuncular aldı.Yine transfere Bursasporun Ünlü hocası İsmail Gürel le beraber giden Rıza Hoca Avrupadaki transferleri yüzüne gözüne bulaştırınca İsmail Gürel devreye girerek forvet sorununu çözdü:

1.transfer(bombayı en son açıklayacağım)

ESTAGFURULLAH KARDEŞİM YARDIMIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANAAYRICA KIÇIMIZIN DİBİNDEYMİŞ SEN DE GÖRÜRDÜN ONU

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

2.TRANSFERİMİZ

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

ADAM HEM İTALYAN OLUNCA HEM GÜÇLERİ BÖYLE OLUNCA HEM DE ANTEP'İN RENKLERİ SİYAH*KIRMIZI OLUNCA ADAMI MİLAN'DA SANDIMSÜPERRSİN RIZA

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

teşekkürler kardeşim

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

VEEEE İŞTE BOMBAMIZ

Kırmızı Şahinler bugün kadrosuna çok yetenkli bir ismi katarak bu sezon ne kadar iddaalı olduğunu gösterdi.21 yaşındaki İspanyol İsaac Quevedo ya transferden sonra Gaziantepsporun ünlü oyuncusu Farid soruldu.Genç oyuncu Faridle ilgili
    "Öncelikle Gaziantepsporla anlaşmaktan dolayı çok mutluyum.Farid konusuna gelince Faridi daha önceden izliyordum oyun tarzı hoşuma giden,oyun zekası muhteşem bir oyuncu onunla birlikte oynamak bana büyük zevk verecek ayrıca ortasahada güzel bir ikili oluşturacağımızı düşünüyorum" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla 3 oyuncu da şahane paraya kıymışsın en iyisini almışsın

Bomba işte

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEP 3 YABANCIYLA YOLLARINI AYIRDI

Sasa Pavlovic 10 milyon tl ye Hoffenheim'e
    Alexandru İvan 12 milyon tl ye Chalthon'a
    Obed Amoah 6.75 milyon tl ye Cagliari ye satıldı.Oyuncularımıza bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.Buarada Sercan Yıldırımı Aalborga 3 milyon tl ye sattık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar yıldız istediniz yıldız getirdik ama hiç ilgi yok
    Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 01:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yapma yaw biz takip ediyoruz işte

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

var var ilgi var
    faaaarid çok iyi elemanmış
    o italyan defansta zaten harika bayıldım bayıldım
    şampiyonlukta çok güzel olmuş
    daha ne yazaym ki Allah aşkna
    herşey cok cok iyi gidiyo

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    yapma yaw biz takip ediyoruz işte
    saol kardeşim size lafım yok hem şakayla karışık biraz takılayım dedim yoksa senin gibi birkaç arkadaş daha var onlaardan Allah razı olsun kariyeri takip ediyorlar.Takip eden herkese zaten teşekkürlerimi iletiyorum.bu arada lige başlamak üzereyim.şampiyonlar ligi kurasına kadar bugün oynayacağım gruplar ilk hafta belli oluyor zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    var var ilgi var
    faaaarid çok iyi elemanmış
    o italyan defansta zaten harika bayıldım bayıldım
    şampiyonlukta çok güzel olmuş
    daha ne yazaym ki Allah aşkna
    herşey cok cok iyi gidiyo
    saol dostum teşekkürler bu sefer avrupayı Allahın izniyle sallayacağım
    Last edited by sayinriza : 24.Ocak.2009 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

SÜPER KUPA ANTEPTE

Lig şampiyonu Gaziantepspor Türkiye Kupası sahibi Galatasarayla Türkiye Süper Kupası için kozlarını paylaştı.Geçen senede karşılaşan iki ekipte gülen taraf Kırmızı Şahinler olmuştu.Tarih bir kez daha tekerrür ettti ve Gaziantepspor kupayı alarak sezona kupayla başladı.

Sayfa 23 / 34 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri