Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sahada top oynanmazdı , yenildik , Sivasspor iyi ataklar buldu attılar ;
    Bilica diyorm sadece çirkef diyorum , Ali Sami Yen'e gelicek diyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Roberto Carlos yan hakeme Putana der , su fırlatır kart yok ; buna var , aslında dogru...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Arkadaşlar Zeminde Çalışmalar Var Zemin Gayet İyi Durumda Galatasaray İle Maçı Gayet Güzel Bir Zeminde Ve Havada Oynacağız
    Hakikaten Mükemmel bir saha vardı
    Birde Basın Bursaspor'un sahasına laf atar birde bu sahaya bakalım , komedi...
    Last edited by Alicanfmfan : 24.Ocak.2009 at 22:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İki konu; iki Alican mesajı. Söylemek istemiyorum ama senin bunları ortamı germek için yaptığını düşünüyorum.

Burada kim var R.Carlos'un atılmaması gerektiğini söyleyen? Yapılan yanlış ile doğruyu kıyaslayamazsın.. Bir kere bunu bilmek gerekir. Yanlışlar sadece yol gösterir; örnek değil! Küfür etti yada etmedi, Galatasaray o yüzden kaybetti dersin iyidir ama bu söylediğin olayları farklı noktalara çekiyor.

Gelelim sahaya: hayatında kaç kere doğuya gittin söyler misin? Sen bugün Sivasta +2 derece hava sıcaklığı varken maçı iptal edersen; Erzurum'da, Van'da oynayan takımlar nasıl isyan eder hiç düşündün mü? Hayır.. Sadece takımın açısından bakmamak lazım işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    İki konu; iki Alican mesajı. Söylemek istemiyorum ama senin bunları ortamı germek için yaptığını düşünüyorum.

Burada kim var R.Carlos'un atılmaması gerektiğini söyleyen? Yapılan yanlış ile doğruyu kıyaslayamazsın.. Bir kere bunu bilmek gerekir. Yanlışlar sadece yol gösterir; örnek değil! Küfür etti yada etmedi, Galatasaray o yüzden kaybetti dersin iyidir ama bu söylediğin olayları farklı noktalara çekiyor.

Gelelim sahaya: hayatında kaç kere doğuya gittin söyler misin? Sen bugün Sivasta +2 derece hava sıcaklığı varken maçı iptal edersen; Erzurum'da, Van'da oynayan takımlar nasıl isyan eder hiç düşündün mü? Hayır.. Sadece takımın açısından bakmamak lazım işte.
    Son derece haklısın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray maça Sivas'tan daha iyi başladı.Daha iyi başladı derken,pozisyon üretemesede topla daha çok oynayan takım görüntüsündeydi.Bunda B.Uygun'un Sylla ve Sezer gibi iki güçlü orta saha oyuncusunu yanında tutmasıda etkendi.İlk yarı sıkıcı geçti...

Ü.Karan'ın atılmasına gelince,yardımcı hakem küfrettiğini söylüyor.Ü.Karan etmediğini söylüyor.Hangisine inanalım...

Ü.Karan atıldıktan sonra kontrol Sivas'a geçti.B.Uygun rakibin eksik kalmasınıda değerlendirerek Balili ile forveti üçledi.Sivas'ın atakları sıklaşmaya başlamıştı ki gol geldi ve Sivas rahatladı.G.Saray Ayhan ve Barış'ın insanüstü çabaları ile pozisyon üretmeye çalışsada etkili olamadı.Bilica hem Ü.Karan'ı hem Baros'u hemde sonradan giren Yaser'i çok iyi kontrol etti.Maçın bana göre yıldızıydı.Sivas öne geçmenin avantajınıda kullanarak kontralar aramaya başladı.Bu konuda Türkiye'de ki en etkili iki isim olan Balili ve M.Yıldız olunca bunuda başardılar.Balili'nin Sezer'e alda at demesiyle farkı ikiye çıkaran Sivas iyice rahatladı.Ve en iyi yaptıkları şey olan kontra aradılar yine ikinci golden sonrada.G.Saray ise tüm çabalarına rağmen Sedat,Bilica,Murat üçlüsünü aşamadı.Abdurrahman'da maçın en iyi isimlerindendi...

Bilica ve Yaser'in tekmeleri son derece kritik ve tartışılacak pozisyonlar...

E.Aşık'ın Sezer'e önce tekme atıp faul yapması ve ardından tokat atması tartışmasız kırmızı karttı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Son derece haklısın.
    Sağol ya, ama sen de gayet iyi biliyorsun ki olay kişiler ile ilgili yada onların haklı olmasıyla alakalı değil. Olayı uzatmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    G.Saray maça Sivas'tan daha iyi başladı.Daha iyi başladı derken,pozisyon üretemesede topla daha çok oynayan takım görüntüsündeydi.Bunda B.Uygun'un Sylla ve Sezer gibi iki güçlü orta saha oyuncusunu yanında tutmasıda etkendi.İlk yarı sıkıcı geçti...

Ü.Karan'ın atılmasına gelince,yardımcı hakem küfrettiğini söylüyor.Ü.Karan etmediğini söylüyor.Hangisine inanalım...

Ü.Karan atıldıktan sonra kontrol Sivas'a geçti.B.Uygun rakibin eksik kalmasınıda değerlendirerek Balili ile forveti üçledi.Sivas'ın atakları sıklaşmaya başlamıştı ki gol geldi ve Sivas rahatladı.G.Saray Ayhan ve Barış'ın insanüstü çabaları ile pozisyon üretmeye çalışsada etkili olamadı.Bilica hem Ü.Karan'ı hem Baros'u hemde sonradan giren Yaser'i çok iyi kontrol etti.Maçın bana göre yıldızıydı.Sivas öne geçmenin avantajınıda kullanarak kontralar aramaya başladı.Bu konuda Türkiye'de ki en etkili iki isim olan Balili ve M.Yıldız olunca bunuda başardılar.Balili'nin Sezer'e alda at demesiyle farkı ikiye çıkaran Sivas iyice rahatladı.Ve en iyi yaptıkları şey olan kontra aradılar yine ikinci golden sonrada.G.Saray ise tüm çabalarına rağmen Sedat,Bilica,Murat üçlüsünü aşamadı.Abdurrahman'da maçın en iyi isimlerindendi...

Bilica ve Yaser'in tekmeleri son derece kritik ve tartışılacak pozisyonlar...

E.Aşık'ın Sezer'e önce tekme atıp faul yapması ve ardından tokat atması tartışmasız kırmızı karttı...
    Yaser'e gelen dirsek var oda dayanamayıp tekme attı sonunda vede cezalandırıldı , Emre'yi bi pozisyonda yere düşürmştü yani herşey karşılıklı , bugün Bilica paso kambura yattı , ve hakemde her pozisyonda aleyhimize faul verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Onu bunu gecin ilk golün gelişimindeki ofsaytı görmeyen ve küfür oldugunu iddaa eden hakemin aynı kişi olması garip
    10 cm ofsayttan kasıt mı arıyorsun Emre sende...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Onu bunu gecin ilk golün gelişimindeki ofsaytı görmeyen ve küfür oldugunu iddaa eden hakemin aynı kişi olması garip
    Bende onu diyorum. Garip değil kasıt bence. Yada hakemin kalitesizliği.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    10 cm ofsayttan kasıt mı arıyorsun Emre sende...
    Bazı hakemler varki 5 metre geride olsa bile ofsayt veriyor.
    Last edited by Nedvedmania : 25.Ocak.2009 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakikaten İlk Gol net ofsayt , yazık .Yalnız şunu söyliyeyim
    Sivasspor'u Ali Sami Yen'de farklı yenicegimizi düşünüyorum , futbolcularımızda aşırı bir hırs olustu , heleki Bilica , Emre Aşık'a bulasmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu Alican nasıl net ofsayt diyorsun 10 cm ofsaytmış piero'yla falan ölçtüler.O kadar kasıt olmaz bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yaser'e gelen dirsek var oda dayanamayıp tekme attı sonunda vede cezalandırıldı , Emre'yi bi pozisyonda yere düşürmştü yani herşey karşılıklı , bugün Bilica paso kambura yattı , ve hakemde her pozisyonda aleyhimize faul verdi.
    Ü.karanada bilerek tekme attı..Emre aşığa bulaştı..Yasere dirsek attı ardayla dalaştı..Bakalım sami yende ne yapacak?

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yahu Alican nasıl net ofsayt diyorsun 10 cm ofsaytmış piero'yla falan ölçtüler.O kadar kasıt olmaz bence.
    Ofsayt ofsayttır..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mohammed Ali Ntv canlı yayınına konuşurken arkadan Bülent Uygun geldi ve elini Mohammed Ali'nin omzuna attı '' bu başarılar futbolcu kardeşlerimindir tebrik ediyorum onları '' dedi. Sivasspor'un mütevazi bir kadroyla bu kadar başarılı olmasında Bülent Uygun ile futbolcular arasındaki bağ çok büyük etken.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ofsayt tabi ki ofsayttır ama şu 15 haftadır hep aynı şeyi söylemekten bıktım, yine de söyliyeyim;
    Türk hakemleri gerçekten çok kalitesiz... Sağlam bir alt yapı çalışması gerekiyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ofsayt tabi ki ofsayttır ama şu 15 haftadır hep aynı şeyi söylemekten bıktım, yine de söyliyeyim;
    Türk hakemleri gerçekten çok kalitesiz... Sağlam bir alt yapı çalışması gerekiyor.
    EreN , bugün deprem olabilir ilk defa sana katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Son Depremler

Eren evet hakemler kalitesiz ama biz de haksız ve gereksiz çok yükleniyoruz!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

10 cm ofsayt olur, kırmızı kart olur falan filan olur. hadi bunlara razıyım.

ama en basit şey olan avantajı bile oynatmıyor hakem. hiç gereksiz bugün 5 kere oyunu kesti. zaten maç zevksizdi ilk yarı. sayesinde hiç çekilmez oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sivasporu kutlarim

Umit Karan pozisyonu ise, ben Umiti bildim bileli hakemlerle sorun yasadigini hatirlamiyorum, ayrica cok faul yapilan bi oyuncu, kufur edeceni sanmiyorum, ki yapsa her sezon 3-4 tane gorur

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Merak Etmeyin Bu Takım Samiyendede Böyle Oynayacak
    Not: Alican Zemin İle İlgili Ne Bekliyorsun Buranın Havası Gece -30 oluyor böyle zemini bulduğuna şükret golümüz ofsayt bile olsa biz sizi yine yenerdik

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Merak Etmeyin Bu Takım Samiyendede Böyle Oynayacak
    Not: Alican Zemin İle İlgili Ne Bekliyorsun Buranın Havası Gece -30 oluyor böyle zemini bulduğuna şükret golümüz ofsayt bile olsa biz sizi yine yenerdik
    Sivasspor'un çok şişirildigini düşünüyorum , Ali Sami Yen'de fark ta olabilir artıkın bu saatten sonra futbolcularda acayip hırs olustu.

2 Golüde Volkan Yaman yüzünden yedik
    Last edited by Alicanfmfan : 25.Ocak.2009 at 18:02

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Ahmet Çakar Ümit'i Savundu

Galatasaray'da Ümit Karan'ın gördüğü kırmızı kartın komik olduğunu savunan Ahmet Çakar'a göre, yine hakem fiyaskosu yaşandı.Galatasaray'ın kötü bir performans sergilediğini belirten Sabah yazarı Ahmet Çakar, Ümit Karan'ı oyundan atan hakemleri topa tuttu. İşte Çakar'ın söyledikleri...

Sezon başından beri bakıyoruz, Galatasaray deplasmanda iyi oynayamıyor. Dün yenen gollere bakın, ikisi de arka direk golü. Nerede kademe? Böyle defans ve markaj olur mu? Ya Sabri'ye ne demeli? Sözüm ona Milli Takımımızın sağ beki. Balili karşısında ne hallere düştü.

Birkaç yıldır söylüyorum. Türk hakemliği Avrupa'nın en kötü hakemliği diye. Dün de bunu fazlasıyla ispatladılar. Bu ülkede hakemi iter kakarsın, üstüne topu fırlatırsın ama sahada kalırsın. Ancak dün Ümit Karan'ın yaptığını yapınca da oyundan atılsın. Ümit bir ikili mücadelede buzun etkisiyle oyun sahasının dışına düştü. Yerden kalktı, sinirlenmiş ve yerdeki buzları tekmelemiş.
    Neymiş efendim, hakemin üzerine su sıçramış. Her maçta yaşanan bu masumane reaksiyonun karşılığı koskoca bir kırmızı kart. Üstelik bu olay oyun alanı dışında. Oyun hakem atışıyla başlayacağına çift vuruşla başlıyor. Bu da bir kural hatası. Ondan sonra hakemler bizi rahat bırakın diye haykırıyorlar. Yaptığınız bini aştı ve hala utanmadan suçu başkalarında arıyorsunuz. Yazıklar olsun.

------------------------

Hem Komplo hemde Kural hatası

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakem üzerine su sıçradı diye değil kendisine küfür edildi diye attırdığını söylüyor Ümit'i.Bu yüzden Ahmet Çakar'ın bu yazısının bir manası yok...

Hee,bu yazıyı illa buraya koyup tartışmak istiyorsan,ikinci paragraf tartışılması gereken yer...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakem üzerine su sıçradı diye değil kendisine küfür edildi diye attırdığını söylüyor Ümit'i.Bu yüzden Ahmet Çakar'ın bu yazısının bir manası yok...

Hee,bu yazıyı illa buraya koyup tartışmak istiyorsan,ikinci paragraf tartışılması gereken yer...
    Nerede küfür etti hakeme dönüp çok ayıp dedi , yardımcı hakemde , hakemi yanına cagırdı ve yüzünü sildi su geldi dedi eger küfür etmiş dediyse bariz bir yalan söylemiş , pozisyonu dikkatle izleyin.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Evet,artık hakemin ağzından almışlar lafı.Bir manası yok Ahmet Çakar'ın yazısının..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Evet,artık hakemin ağzından almışlar lafı.Bir manası yok Ahmet Çakar'ın yazısının..
    O zaman hakem yalan söylemiş , Ümit'in pozisyonunu dikkatle izlersek agzından hiç bi kötü söz çıkmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ligtv'nin sitesindeki videoda hakeme dönüp bir şey söylüyor.Ayıp Hoca falan demiyor orada başka bir şey söylüyor ama anlaşılmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.Hepimiz FM'den de biliyoruz ki çift forvetten biri oyundan atılır ve 10 kişi kalırsa bir takım sadece ofansif gücü gözle görülür biçimde düşer ama defansif güçte fazla bir düşüş olmaz.

Ne yani Ümit oyunda kalsayadı, atılmasaydı defansların yapamadığını yapıp kademeyemi girecekti.Tamam hakemin hata yaptığını düşünüyor olabilirisiniz ama bir kişide çıkıp demiyor defansımız kötüydü,iki tane yerden gelen yan toptan iki gol yedik bu nasıl iş diyen yok.

Ayrıca Alican LigTv'de verilen videoda 34-35. saniyelere bakarsan küfür ettiğini görebilirisin kardeşim

Oradaydık !

Yunus Yıldırım ve anlaşılmaz yardımcısına sevgiler yolluyoruz, böyle zor bir zeminde bir takımın direnci ancak böyle kırılabilirdi..

Ayrıca maç bitiminde, biz Galatasaray taraftarını 45 dk boyunca stadda bekleten stad görevlileri ve emniyet güçlerini de anlayabilmiş değiliz..

-------------------------------------------------------------------------

Yukarıda 1905'li (!) arkadaşımız "Ali Sami Yen'de böyle oynarız." demiş, oynarsınız mutlaka. Bundan öncekiler gibi..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar ben Ümit'in küfür ettigine inanmıyorum , kötü oynadık haklısınız 10 kişi anca böyle oynayabilirdik zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ümit'in hiç bir şey yapmadığını suçsuz olduğunu,hakemin kendi egosunu tatmin etmek için Ümit'i oyundan attığını varsayalım.Böyle bir durumda değil Ü.Karan dünyanın en efendi,sakin insanı bile çıldırır orada.Daha öncede söyledim,benim bildiğim Ü.Karan bu pozisyonda suçsuz olacak ve bu kadar masumane tavır sergileyecek.Hiç inandırıcı değil...

Bu arada eksik oynamanın ne kadar zor bir durum olduğu bir kez daha anlaşılmıştır heralde..!

Daha öncede söyledim,benim bildiğim Ü.Karan bu pozisyonda suçsuz olacak ve bu kadar masumane tavır sergileyecek.Hiç inandırıcı değil...
    Ne önemi var ?

Sen inanma geç..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri