1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: FM 2009 Kayıtlı Oyun Paylaşım Alanı (SaveGame)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takim: Bursaspor
    Sene: 2013-2014

Bursaspor takimini Dünya'nin en Zengin 20. Kulübü yaptim. Türkiye'de en zengin klüp zaten.

Takimdaki Kaliteli oyuncular;
    Arda,Mehmet Topal,Mehmet Topuz,Sercan Yildirim,Ochoa,Keirrison,Wijnaldum,Rafael Forstler,Leo,Edulardo,Gerson

Takimdaki Maas dengesi ve Squad Harmony resimde de görülüyor zaten.

Takimdaki koçlar 7 yildizliktir. Takimdaki gözlemciler özenle seçilmistir. Begenmeyen olamaz.
    Antrenman Programi hazirdir. Ancak bazi özel oyunculara özel programlar kendi tarafimdan belirlenmistir.

Takimda iki adet Commercial kulübümüz vardir. Yönetim yenisini ariyor simdilerde 2 Yurt içi, 1 yurt disi pivot klübümüz vardir..

Bu güne kadar ki basarilar;
    2 Lig sampiyonlugu, 2 lig ikinciligi
    3 Türkiye kupasi sampiyonlugu
    1 Uefa Yari Final Heyecani.

Önemli Notlar:
    .Ochoa'yi elinizden çikarmaya bakin, Sanirim bir 20-25 lig maçi sonrasi klübe 40 M ödememiz gerekecek. Ochoa'yi satip, yerine yine ayni kalitede bir kaleci transfer edebilirsiniz.. Sinan Bolat ligte iyidir. Denedim.

.Takimdaki kiralik gönderdigim oyunculardan Leo hariç, digerlerinin hepsini satmaya bakin. Bir de takimda Kerson diye bir oyuncu var. Onu da satabilirsiniz. Ben satamadim. Devre arasinda iyi bir paraya gider.

.Takimda sadece Forvet Eksik gibi duruyor. Ama Özgürcan'in geçmisine bakildiginda anlarsiniz.. (Kiralik gönderdigim bir forvet oyuncusu daha var.. DIkkat edin)

.Berkin Arslan'a güvenin

Eglenin

Dosya Boyutu: 21 Mb.
    http://rapidshare.com/files/188797011/brsaspr.rar.html
    Last edited by sentugo : 26.Ocak.2009 at 15:07
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri