son 45 saniye çok fena bunaldı Trabzsonspor..
0-0 bitti, normal bir maçdan puansız dönmek kötü.
Semih'i 80'de oyuna alıyor Alex çıkıyor, iyi beraberlik alındı bu değişikliklerle.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
son 45 saniye çok fena bunaldı Trabzsonspor..
0-0 bitti, normal bir maçdan puansız dönmek kötü.
Semih'i 80'de oyuna alıyor Alex çıkıyor, iyi beraberlik alındı bu değişikliklerle.
bu maçtan gol sesi çıkmadı futbol entresan bi spor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İki takımıda tebrik ederim ama Trabzon maçı haketmişti aslında.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beraberlik iyi oldu. Tebrikler 2 takıma da.
Tebrikler Her İkisinide
Kazandıgımız bir puan için üzgünüz kazanabilirdik .. Neyse puan farkını koruduk en azından ..
takımlar çok güzel oynadı biz seyircileri çok hareketlendirdi semihi daha erken alsa belki bir ihtimal farklı olabilirdi.
Bizim İçin Çok İyi Oldu Bu TS İle Puan Farkını 2ye Çıkarttık
maç berabere bitti.Maçı radyodan dinledim maç özellikle ikinci yarıya bakarsak Trabzonspor'un hakkıydı.Ama bilindiği üzere futbolun adaleti yok.
İki takımıda tebrik ediyorum.Maçı izlyemediğim için tam bir analiz yapamıyorum.
Öncelikle mücadelelerinden dolayı iki takımıda tebrik etmek gerekir.Maç ortada geçti ancak pozisyon bakımından TS daha fazla pozisyonu vardı.Kalede Volkan yıldızlaşmasa bu maçtan puansız ayrılabilirdik.Herşeye rağmen seyir zevki ve mücadele gücü yüksek bir maçtı.Aragones'in yaptığı değişiklikleri anlamak gerçekten zor.Semih oyuna çok çok geç aldı.Semih oyuna girdikten sonra en azından ileride top tuttuk.Zirve yarışıda kıyasıya devam ediyor.Son olarak iki takımıda kutluyorum.Volkan'ı ayriyetten kutlamak gerek.
Trabzonspor buralara 'şans' ile geldi , balon bu takım diyenlere sahada oynadığımız futbol iyi bir cevaptı..![]()
trabzon fenerbahceye kayserı facıası gıbı bırsey yasatabılırdı bu aksam .. ınanılmaz pozısyonları comertce harcadılar valla .. bır besıktaslı olarak bu takıma nasıl yenıldık dıye ıc gecırdım dogrusu .. gercı nasıl yenıldıgımız ortada ama neyse beraberlık sıvasa ve bıze yaradı ..
Çok hareketli zevkli bir maçtı her iki takımıda tebrik ederim
boş tartışmaları uzatmayın. ıslıktır egodur falan maçla alaksız şeyler. bu tartışmayı daha uzatırsanız uyarı alacaksınız ve mesajlarınız da silenecek.
İşte bu süper oLdu..
Beyler mesajlarınızı sildim.Kişisel tartışmanızı özelden devam ettirirseniz sevinirim..
So what?
Saike
Fenerbahçe en son savunmasını önde kurup ofsayt taktiğini uyguladığında 4 yemişti Kayserispor'dan. Bugün de savunma önde olunca arkasına çok adam kaçırdılar neyse ki gününde olmayan Trabzon forvetleri gol atamadı.
İlk yarı temposu yüksek, 2 tarafında da oyunu oynamak istediği zevkli bir maç oldu. Gol olmamasına rağmen izleyenler keyif aldı. 2. devre Fenerbahçe Güiza'ya topu ulaştırmakta zorlandı, forvete giden toplar da aynen geri gelince mecburen geriye yaslanmak zorunda kaldı ve bildiğimiz şekilde oynamaya başladı. Alex'in de çıkmasıyla Trabzonspor oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Semih'in oyuna geç girmesi ve Güiza'nın yanına değil de Güiza'nın yerine girmesi Aragones'in yanlışlarındandı. Taraftarın da neden Güiza'yı çıkarıyor diye ıslıkladığını düşünüyorum.
Trabzonspor takım olarak iyiydi ama forvetler ve Yattara biraz geride kaldı, eğer onlar da gününde olsa 3 puana ulaşabilirlerdi. Fenerbahçe tarafında ise Volkan maçın en iyisiydi diyebiliriz. Kritik kurtarışlar yaptı. Sözleşme yenilemek Alex'e yarar diyorduk ama Carlos'a yaradı. Carlos da hem ileriye çok çıktı hemde geride kademelere zamanında girerek tehlikeleri önledi.
Aynı takım forvette sadece Güiza yerine Semih oynasa nasıl olur bunu da görmek gerek. 2. devre geriye yaslanıp ileri çıkamasak da ilk yarıda takımın yakaladığı tempo beni memnun etti. Ama Aragones'in tercihleri gelecek için emin olamamamızı sağlıyor.
2 takımı da tebrik ediyorum, golsüz ama zevkli bir mücadele izlettirdikleri için bizlere. Hakem hatası olmaması da diğer bir sevindirici nokta.
"YÜCE ATATÜRK"
İşin kötü yanı msnde cıvıyıp doğru dürüst tartışamıyoruz bile baranla
Neyse ben ona burdan bol bol ıslık çalıyorum zaten
Maça dönersek Trabzon kazansa iyi olurdu aslında.. Hakettikleri gibi bizim oyuncularada bir ders niteliği.. vs
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bir takım için en büyük tehlikelerden biri teknik direktörün takımın beklentilerinden, potansiyelinden bihaber olmasıdır. Sanki kendi sahamızda Trabzonspor ile değil deplasmanda Chelsea ile oynuyoruz. Bu kadar korkakça değişiklikler o kutsal formaları kimin giyeceğini şekillendiren kişiye yakışmıyor. Sadece Trabzonspor'u tebrik ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aragones maçtan sonra açıklamasında orta sahanın oyundan düştüğünü gördüm bu nedenle Alex'i oyundan aldım dedi. Hadi bir derece haklısın diyelim de düşen orta sahayı sen böyle güçlendirince orta sahadan ileriye topu kim götürecek, en azından Smih'i de o dakika oyuna alsaydın da ileride topu tutabilseydik.
"YÜCE ATATÜRK"
O ortasahanın düşmesinin nedeni de yönetimdir. Tamam genç oyuncuları kadroya kattılar, geleceğe büyük yatırım yaptılar fakat gelecek yıl Şampiyonlar Ligine direk gitmek için ligi şampiyon bitirmeliyiz, şampiyon bitirme şansının artması için de kaliteli bir ortasaha alınmalıydı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fatih Tekke gittiğinden beri gol bölgesinde gözlerim hep onu arıyor. Gökhan ve Umut bırakın bu ikiliden Fatih'in yaptıklarını beklemeyi , en basit pozisyonlarda bile gol atamıyorlar. Umut'un bir aşırtması var ki evlere şenlik , Gökhan karşı karşıya kaçırmada bire bir.. Şu takımın tek ihtiyacı var o da Fatih Tekke..! Gerçi bu fikire de karşı gelip Fatih varken de şampiyon olamadık diyenler var ama o zaman ki takımın defans hattı Emrah,Erdinç,Tolga,Volkan ve kaleci Petkovic idi..
Neyse Kadıköy'den alınan 1 puan da iyidir , her ne kadar forvetlerimiz biraz daha becerikli olsa 3 puan da alabilirdik ama en azından 6 puanlık maçtan alınan bu 1 puan bizim çok işimize yarıyacak.
Son olarak Ersun Hocam da şu Umut sevdasından vazgeçtiği günleri umarım görürüz. Umarım bu vazgeçmede sola alınacak bir oyuncuyla Umut'un takımdan kesilerek tek forvetli bir oyun anlayışıyla oynamamız olur.
Yani şu devirde Kadıköy'de 2 forvetle sahaya çıkan bir takım daha varmıdır acaba ? Sanmıyorum..
Açıkcası bugün 3 puanı kaçırdığımıza üzülüyorum.Forvetlerimiz yine evlere şenlik pozisyonları değerlendiremedi.Bence hazır devre arasındayken yılın transferini yapıp Umut'u bedavaya yollamalıyız.Neyse BJK'in GS'nin puansız çıktığı Kadıköy'den 1 puanda iyidir.
Trabzon Kadıköy'den iyi bir sonucla döndügüne inanıyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçın hakkı beraberlikti diyebilirim,ama Trabzonspor daha ağır bastı.Galibiyeti alabilirlerdi.Bundan sonra artık Trabzonspor,şut çalışmalı diyorum.Bir insan bu kadarda kaçırmazkiFenerbahçe forvette organize olamadı gene,Güiza'ya sağlam bir destek olsa,rahatlıkla gol atar ama yalnız kalıyor orada.
Neyse iki takımada tebrikler![]()
Yanılmıyorsam Ligin 17.haftası ve 2.sıradayız , Liderin 2 puan gerisinde.
Kalan zor maçlarımızdan
F.Bahçe ve G.Saray ile Avni Aker de
Beşiktaş ve Sivas ile deplasmanda oynayacağız.
Ve ben hala haftalardır Trabzonspor balon , Klasik Ersun Yanal sendromu yaşanır , top oynamıyorlar , düşüşe geçecekler vs vs hala bunları bekLiyorum![]()
Maçın ikinci yarısını gözönünde bulundurarak F.Bahçe'nin bir puana sevinmesi Trabzon'un ise üzülmesi gereken takım olduğunu düşünüyorum...
F.Bahçe'nin etkisiz futbolunun en büyük etkeni orta sahası olduğunu düşünüyorum.Emre Belözoğlu'nun futbolu inanılmaz geriye gitti ve gitmeyede devam ediyor.Ne savunmada,ne hücumda gerekli katkıyı sağlayamıyor.Trabzon'a baktığımızda canla başla savaşan Hüseyin ve hem savunmada hemde hücumda maksimum performans gösteren Selçuk İnan.Colman'da ikinci yarıda daha iyiydi ilk yarıya oranla.İddaa ediyorum Selçuk İnan,Emre'nin yerinde olsa bugün ki futbol tersine dönebilirdi.Selçuk Şahin'de kapasitesini zorluyor ama F.Bahçe'nin orta sahasını taşımasına yetmiyor.Alex'te etkisiz kalınca iş kanatlara kalıyor.Deivid tam anlamıyla kanat olmadığı için yeterli verimi veremiyor,ortaya kaçıyor.Uğur formsuz,Kazım keza öyle.Guiza tek forvet oynayacak oyuncu değil zaten.Nitekim kötü futbol kaçınılmaz oldu...
Umut ve Gökhan iyi niyetliydiler ama beceriksizlikleri gol atamamalarına sebebiyet verdi.Trabzon'un bütün tehlikelerinde Selçuk imzası vardı.İlk yarı etkisiz olan Colman ve Yattara ikinci yarı kendilerine gelince maç Trabzon'un lehine döndü.Ama hem Volkan'ın kurtarışları hemde forvetlerin kötü vuruşları sonucu golü bulamadı Trabzon...
Maçın berabere bitmesi istediğim ve tahmin ettiğim sonuçtu.Her iki takımada tebrikler...