Anket Sonuçlarını Görüntüle: Eric Gerets Kalmalı mı?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Evet

32 78.05%
  • Hayır

9 21.95%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Sizce Eric Gerets Kalmalı mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben GS'nin elinde mükemmel bir kadro olduğunu düşünmüyorum şahsen, bence Gerets onların bu kadar iyi gözükmelerini sağlıyor, çünkü iyi takım oyunu oynatıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zargı
    abi şartlarda ne var bi para yok futbolcu desen kralı elinde geretsin daha ne olması lazım
    futbolcuların kralı mı elinde....komiksin zargı

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by leave_992
    futbolcuların kralı mı elinde....komiksin zargı
    bence sen komiksin futboldan anlayan türkiye ligindeki en iyi futbolcuların ve en iyi kadronun Galatasarayın elinde oldugunu görür

Gerets basarılı bir teknik direktör.ßence kaLmaLı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bence sen komiksin futboldan anlayan türkiye ligindeki en iyi futbolcuların ve en iyi kadronun Galatasarayın elinde oldugunu görür
    Arkadaşlar siz bu fikre katılıyo musunuz...sizce en iyi kadro galatasarayda mı?...
    objektif olalım ben bir galatasaraylı olarak hayır diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    kardeşim fenerle aradaki puan farkı kaç 0
    takımda moraller nasıl süper
    fenerin gs yi 2 maçtada yendiğini düşünürsek artıdan 6 puan ve hakemler ile kazandıkları puanlar cabası
    gs maddi kriz içinde
    bu kadar olumsuzluğa rağmen gs fb ile aynı puanda ise o teknik adam ve takım bence başarılıdır
    aynen katılıyorum bencede KALMALI.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

bencede kalmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hep bu takımla bu kadar bu takımla bu kadar diyosunuz ne eksik takımda mükemmel bi kadro var belkide hatta belki bile deil kesin olarak türkiyenin en derin kadrosu aynı zamandada sayılı oyuncuları var galatasarayın elinde
    Dostum ben kadro kötü de demiyorum ki, anlaşılamama gibi bir durumum var galiba. Kadro elbette iyi ki takım şu anda hala yarışın içinde, sadece teknik adamla biten bir iş değil futbol. Ben Gerets'in başarısız sayılamayacağını çünkü başarısızlık gibi görülen bütün argümanların aslında başarısızlık olmadığını, tam bir başarı olmasa da oldukça iyi bir performans olduğu görüşündeyim. Daha önce söylediğim gibi halen daha şampiyonluk adayı olan ve kupada da yarı finalde elenen bir takımın teknik direktörü başarısız sayılamaz, başarısız olduğunu iddia eden argümanlar da ilk elden yorumlanıp karara varılamaz diye düşünüyorum. Rakibimizin de üstelik bizden aşağı kalır bir kadrosu yok fark edebileceğiniz üzere. Görece daha iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor ama ben buna katılmayanlardanım, hemen hemen aynı kalitede bir kadroya sahip iki takım. Doğal olarak iki takım çekişme halinde halen daha, kadrolar yakın çünkü ve eğer kupada yarı finalde karşılaşılmasa finalin adı olacak maçtı Galatasaray Fenerbahçe maçı. Hepsini toplarsak eğer bence anormalik yok şu anki varolan durumda ve bu nedenle bence başarısız değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Gravity
    Dostum ben kadro kötü de demiyorum ki, anlaşılamama gibi bir durumum var galiba. Kadro elbette iyi ki takım şu anda hala yarışın içinde, sadece teknik adamla biten bir iş değil futbol. Ben Gerets'in başarısız sayılamayacağını çünkü başarısızlık gibi görülen bütün argümanların aslında başarısızlık olmadığını, tam bir başarı olmasa da oldukça iyi bir performans olduğu görüşündeyim. Daha önce söylediğim gibi halen daha şampiyonluk adayı olan ve kupada da yarı finalde elenen bir takımın teknik direktörü başarısız sayılamaz, başarısız olduğunu iddia eden argümanlar da ilk elden yorumlanıp karara varılamaz diye düşünüyorum. Rakibimizin de üstelik bizden aşağı kalır bir kadrosu yok fark edebileceğiniz üzere. Görece daha iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor ama ben buna katılmayanlardanım, hemen hemen aynı kalitede bir kadroya sahip iki takım. Doğal olarak iki takım çekişme halinde halen daha, kadrolar yakın çünkü ve eğer kupada yarı finalde karşılaşılmasa finalin adı olacak maçtı Galatasaray Fenerbahçe maçı. Hepsini toplarsak eğer bence anormalik yok şu anki varolan durumda ve bu nedenle bence başarısız değil.
    bunlar basarısızlık degil yorumundan baska bütün yorumlarına katılıyorum ancak ligin kalitesine göre sen sadece bu kadarını yapabiliyosan kupadan yaptıgın bireysel hatalarlan eleniyosan sampiyonluguda yine bireysel yaptıgın hatalardan veriyosan uefada daha ismi bile duyulmamış bir mahalle takımına yine teknik hatalarlan eleniyosan bunlar bence büyük basarısızlıklardır.Gerets yaptıgı hatalardan ders alan bi hoca olsa kalsın bidah nası olsa tekrarlamz dicem ama bu adam yanı hataları tekrar tekrar yine aynı şeyin olacagını bile bile yapıyo bence kaesinlikle gitmelidir.Gitse yerine kim gelcek derseniz hector cuper gibi bi adam var o gelsin derim bence müthiş bir hoca.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri