-
KAMBER TRANSFERİ OLMADI

Bu arada, Antalyaspor Kulübü, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısı ile Kayserispor'un Erciyes'te kiralık oynayan oyuncusu Kamber Arslan ile yarım sezonluk anlaşma yaptığını açıklamıştı.
Hatta kırmızı beyazlı kulüp, Fatih Ceylan ve Tita'nın ardından stoper mevkiinde oynayan futbolcuya, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törenle sezon sonuna kadar imza attırmıştı. Törene, Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kumsal ve futbolcunun menajeri de katılmıştı. İmza töreninin ardından açıklama yapan Kamber Arslan ise, "Benim de kişisel hedeflerim var. İnşallah ikinci yarı takımımızı alt sıralardan çıkartıp, iyi yerlere getirmek istiyoruz" demişti. Arslan, imzanın ardından Antalyaspor forması giyerek basın mensuplarına poz da vermişti. Herkes Kamber'in antrenmanlara ne zaman çıkacağını beklerken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, defalarca görüşme yaptığı Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un son anda bu futbolcuyu vermekten vazgeçtiğine dikkat çekerek, "Biz futbolcuyu basının karşısına çıkartana kadar bonservisini Erciyes'e verdikleri gibi bize de kiralık olarak vereceklerini söylemişti. Fakat, ne olduysa konu basına yansıdıktan sonra futbolcuyu kiralık değil, bonservisi ile satmak istediklerini söyledi. Buna çok şaşırdım. Ama halk arasında bir söz vardır: 'Keser döner, sap döner, gün gelir devran döner'. Hiçbir başkanın bizleri kamuoyu karşısında küçük düşürmeye hakkı yoktur. Kayseri Başkanının son anda çark etmesi ile Kamber Arslan'ın transferi çıkmaza girmiştir" diye konuştu.
Kaynak:antalyasporlular.com
Bu ara çarşamba günki maçın tribün karışıklığı dolayısıyla Antalyaspor taraftar sitelerinde dolaşmaya başladım..
Mesaj Yetkileri