geçmiş olsun ned iyelim seneye artık şl
geçmiş olsun ned iyelim seneye artık şl
32.HAFTA
ŞUT ÇEKME ÖZÜRLÜSÜYÜZ
TÜRKİYE KUPASI
HASRET BİTTİ
Gaziantepspor 5 yıl önce kazandığı kupayı tekrar kazanarak kupayla hasret giderdi.Bu 5 yıllık periyodda yarı final ve finallerde elenerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Kırmızı Şahinler bu sefer şanssızlığını yenerek taraftarlarını büyük sevince boğdu
![]()
Batuhan intikam almış![]()
Batuhan Beşiktaşa 2 Tane Atmış![]()
4sene üstüste şampiyon olduk :d inşallah avrupanın kralı da olucaz kardeşim :![]()
batuhan çok kötü intikam aldı bjk ye evlat acısı gibi olmuştur![]()
HİÇ DE SEVMEM BATUHANIAMA HELAL OLSUN KARDEŞİM EFSANE OLMA YOLUNDA İLERLİYORSUN
Kardeşim Artık Seneye Dalya Diyelim![]()
neler olmuş burdadostum real madrid ilk maç 2-2 yi tutturmuşum çok sevindim..turu da atlamışsınn..liverpoola elendin ama olsun ilk sene çeyrek final süper başarı..seneye en az yarı final final arası
şampiyonluk da geldi cimbomun rekoru egale ettinn.kupayı da aldın..daha ne istiyon yahuu
seneye şampiyonluk rekorunu kırarsın..şliginde de en büyük başarıyı yakalamış olursunn..dört gözle bekliyoruz yeni transferlerin..artık avrupada başarılı bi takımsın..büyük oyuncular da daha rahat gelir..süper yetenekler bekliyoruzz
![]()
inş. dostum..desteklerinizle bişeyler yapmaya çalıştık.buarada helal olsun Real madrid sonucunu bildin: tebrik ederim.Klüpte yabancı kontenjanı dolu ama transfer mutlaka yapacağız ama az olacak gibi çünkü takım bence iyi.bir kaç nokta transferi daha bu takımı daha güçlü yapar herhalde.desteklerin için tekrardan teşekkürler
Seneye ilk Yıldızımızı Alıyoruz ve Avrupada Final Oynıyoruz![]()
dostum tebrik ederim
Bana Galatasaray'ın taktiğini gönderiirmisin oyuncularını ve dizilişlerini merak ettim
NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİL![]()
Yalnız Dikkatimi Şimdi Ankaragücü Çekdi Böyle Büyük Bir Klübün Türkiyedeki En iyi Taraftarlardan Birine Sahip Bir Klubün Küme Düşmesi Çok Üzücü Umarım Gerçekdede Aynısını Yaşamayız![]()
Alpaslanın defansın ortasında ne işi var yahudeli mi ne
![]()
O manyak benim kariyerde de Gs'nin başına geldi ve namağlup gidiyo
acaba riza abinin oyunda mı bi tuhaflık var
şifre mi yazdın rıza abiiii![]()
Servet Sakat Ondan Sanırım...
evet açıklıyorum şifre yazdımeğer söyleyeceğim şifreyi yazarsanız rakipleriniz çok salak taktiklerle karşınıza çıkıyor
evet başarının sırrı bu şifrede işte şifre:
oyun giriş ekranında iken
5 kez shiftte
-6 kez alt tuşuna
-4 kez f tuşuna(ama capslock açıkken basın)
-6 kezde m tuşuna basın(bu sefer caps lock kapalı olacak)![]()
sonrada hile yapmak istediğiniz oyunu açın
başarılar paylaştıkça artar![]()
Bunu Deniyeceğim![]()
abi num lock u kapatıp 5 kere 5e basmayı unutmuşsun
ondan elendin sen Liverpool'a![]()
bak ş.liginde başarı için onada basmak lazım ben onu sır olsun diye söylemedim ama sen hemen söylemişsinherhalde liverpool maçında ben basarken num lock ı açık unuttum
![]()
dikkat etmek lazım![]()
RIZA TARİHİ ES GEÇMEYELİM...TABİ BU SENE DE YARDIM ETMEMİ İSTİYORSAN EDERİM KARDEŞİM TRANSFERLERDE....
ya ben denedim olmuyo![]()
herkeste olmuyo o şifre![]()
Abi Takma Kafaya Liverpool Hayvan Gibi Oynuyor Zatin Narin Bir Kadroya Sahipsen Çoğu oyuncu Yerlerde Sürünüyor...
ELVEDA KAMİL OCAK
Gaziantepspor birçok başarıya imza attığı stadına elveda diyor.Gaziantepspor yönetiminin 2 yıl önca başlattığı stad inşasının sonuna gelindi.Artık Kırmızı Şahinler maçlarını 20100 kapasiteli Gaziantepspor Stadyumunda yapacak.Fakat buradan ayrılmak gerçekten zor olacağa benziyor çünkü bu stad da 4 lig şampiyonluğu sevinci yaşanırken Real Madrid,Man United gibi devlerede futbol dersi verilmişti.Ama Artık ayrılık vakti Elveda Kamil Ocak Elveda
![]()