Sivassporu tebrik ederim süper bir maç çıkardılar. balili her maç olduğu gibi yine kendini gösterdi brava. geçen lig maçında birisi sormuştu şuan hatırlayamadım kim olduğunu. Galatasaray 10 kişi kalmasaydı bülent uygun baliliyi sokacakmıydı çok merak ediyorum diye, görüldüğü gibi bugun de oyuna dahil etti bülent uygun onu. peki ne diye oyuna aldı atak oynamak için. sivasın kurgusu ve mantalitesi bu. rakibi kendi sahasında karşılayıp uzun ve hızlı toplarla rakip defansın arasına sızarak gol atmak. lig ve bugun oynanan kupa maçında bunu başardı sivas. Mehmet Yıldız oyunda kalsaydı daha farklı bir maç olurdu diye düşünüyorum. en ihtiyacı olacagı zaman aldı onu oyundan bülent uygun. fakat bu yeni alınan yabancı oyuncuda iyi nitekim asistinide yaptı sonradan oyuna giren baliliye. bülent uygun yapmış oldugu değişikliklerle bugunu kurtardı ve rovanş için avantaj sağladı diyebilirim. tek hatası Mehmeti oyundan almasıydı bana göre.

bu sonuca göre sivas yarı finale kalır diye düşünüyorum. kendi evlerinde iyi sonuçlar alıyorlar. hava ve saha zemininede alışıklar turu geçeceklerine inanıyorum. tekrardan tebrikler sivas.