Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ah Be 1-1 Oldu Olsun Beraberlik İyidir
    Maç Sonucu 1-1 Bitti GS İyi Oynadı Ama Gol Atamadıktan Sonra Ne Fayda Güzel Maçtı Evimizde Turu Atlayacak Bir Sonuç Alırız Artık Sivasspor İçin Zemin Hakem Farketmez Çıkarız Futbolumuzu Oynarız İyi Dayandık Ama Bir Yere Kadar GS Buraya Şubatta Gelecekki Geçen Haftaki Sahayı Mumla Arayacaklar Biz O Maçı Kazanır Yarı Finale Çıkarız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla bu tür maclar sadece FM de olur sanırdım. Tek kale oyna ilk ataklarında golü ye. Kötü oldu bizim için; ama Kaptan Ayhan golünü attı. 1-1 bitti. Macın adamı Ayhan Gs de. Lincoln'ün yerinde oynadı ve cok da basarılıydı. İlk yarı pozisyona girdi, 2. yarı golü attı. Sivasdan son 2 macta 3 aynı gol yedik Bunu cok iyi calışmışlar. Rövanşta bunu göz önünde bulundurur umarım Skibbe. Güzel mac oldu bence. Kazanamamıza ragmen zevkle izledim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ah Be 1-1 Oldu Olsun Beraberlik İyidir
    Maç Sonucu 1-1 Bitti GS İyi Oynadı Ama Gol Atamadıktan Sonra Ne Fayda Güzel Maçtı Evimizde Turu Atlayacak Bir Sonuç Alırız Artık Sivasspor İçin Zemin Hakem Farketmez Çıkarız Futbolumuzu Oynarız İyi Dayandık Ama Bir Yere Kadar GS Buraya Şubatta Gelecekki Geçen Haftaki Sahayı Mumla Arayacaklar Biz O Maçı Kazanır Yarı Finale Çıkarız
    Sen sivasın bu oynadığını futbol olarak nitelendiriyorsan diyecek birşeyim yok . Geçen seneki kasımpaşa maçından farksızdı . Bu mentaliteyle şampiyonluk biraz düşündürücü gibi . Bu şekilde oynarsak Sivas'ta turu geçeriz .

Sivas için avantajlı bir skor,Galatasaray bulduğu son dakika golüyle belki de haftaya rövanşa daha rahat gidecek.

Galatasaray evsahibi olmanın getirdiği avantajı iyi kullandı,beraberliği kurtardı.

Sivasta yeni transfer Kamanan iyi bir futbolcu izlenimini verdi,adaptasyon sürecini atlatırsa çok faydalı olacağını gösterdi bu maçta.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Sen sivasın bu oynadığını futbol olarak nitelendiriyorsan diyecek birşeyim yok . Geçen seneki kasımpaşa maçından farksızdı . Bu mentaliteyle şampiyonluk biraz düşündürücü gibi . Bu şekilde oynarsak Sivas'ta turu geçeriz .
    Aç Tavuk Kendini Buğday Ambarında Sanırmışya Sizinkide Tam O Ya Sivastan Ne Bekliyorsun Ha Atak Futbol mu Oynayalım Samiyende Evimizde Atak Oynar Geçeriz Turu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivas oynaması gerektiği gibi oynadı ve avantajlı skorla dönüyor evine...

Sivas oyunu kendi yarı alanında kabul etti,amacı gol yememekti,bunu ilk yarıda başarıyla uyguladı.İkinci yarıda Onur ve Balili'yi oyuna alarak daha fazla atağa çıkmaya başladı.Nitekim Kamanan'ın güzel asisti golü getirdi.G.Saray çok çabaladı ama savunmayı aşmayı başaramadı bir türlü.Son dakikada Ayhan'ın golü beraberliği kurtardı ama tur zora girdi...

Hakemin Baros'un kart işaretine ve dakikalarca itirazına kart çıkarmaması ve Emre Aşık'ın tokatını görüp sadece sarı kart vermesi çok garip...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sivasspora helal olsun valla ya adamlar hep aynı 11le nasıl böyle performans sergiliyor anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Aç Tavuk Kendini Buğday Ambarında Sanırmışya Sizinkide Tam O Ya Sivastan Ne Bekliyorsun Ha Atak Futbol mu Oynayalım Samiyende Evimizde Atak Oynar Geçeriz Turu
    10 kişi kapanmamakla atak oynamak arasında fark var bence . Ki sivastaki maç da bunun birebir kopyasıydı .
    Ayrıca sivastan ben bişey beklemiyorum şampiyonluk bekleyen sizsiniz ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sivasspor son dakikalarda ortasahada daha iyi olabilseydi skoru koruyabilirdi. Ortasahadan ziyade defansta kalabalık bulunmayı tercih ettiler ortasaha elden düştü ve golü yediler. Deplasmanda alınan 1-1'lik sonuç Sivasspor adına güzel. İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baros'a abdurrahmanın sanırım son dakikalarda attığı uçan tekme Barosun pimini cekti artık yeter dedi. Bir pozisyonda Baros da bilicayı biçti Yalnız macı 90 dakikayı izleyen Barosun hep tekmelerle durduruldugunu görür. Çok zorladı sivası. 3 yada 4 sarı kart gördürdü rakibe yanılmıyorsam.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

10 kişi kapanmamakla atak oynamak arasında fark var bence . Ki sivastaki maç da bunun birebir kopyasıydı .
    Ayrıca sivastan ben bişey beklemiyorum şampiyonluk bekleyen sizsiniz ..
    Bekleriz Yada Beklemeyiz Defansif Oynamamız Gerekiyordu Oynadık Ve İstediğimizi Aldık Sizde Hakemlere Bahane Bulamadınız Bahane Bizde Kapandılar Ya Kapanacaz Ne Yapacaz
    Sabrinin Boğaz Sıkmaları Barosun Küfürleri Emrenin Tokatı Galatasaray Bugün Futbolu Çirkinleştirdi

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bekleriz Yada Beklemeyiz Defansif Oynamamız Gerekiyordu Oynadık Ve İstediğimizi Aldık Sizde Hakemlere Bahane Bulamadınız Bahane Bizde Kapandılar Ya Kapanacaz Ne Yapacaz
    Demek istediğimi anlamayıp komik şeyler yazıyorsun . Neyse süper taktik . Tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Demek istediğimi anlamayıp komik şeyler yazıyorsun . Neyse süper taktik . Tebrikler.
    Sağolun Sizede

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@bugra
    Kardesim tamam sakin ol biraz. Tebrik ederiz avantajlı skoru aldınız. Sen de ac tavuk falan diyip ortamı germe artık.
    Diger Gs li arkadaslarım da artık rakip hakkında bilica çirkefti sezer böyleydi falan demesin. Oyunu konuşun. Sıktı çünkü her konuya girişte bi tartışma görmemiz.

Hee kimse haftaya sivas yener eler, Haftaya bekleriz; haftaya Gs yener, lincoln dönüyo rahat yeneriz eler de demesin. Bu bile tartışma cıkarıyor çünkü. Haftaya oynanınca görecegiz sonucu.

Yalnız su gercek var Sivas avantajı aldı eline .

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sivassporu tebrik ederim süper bir maç çıkardılar. balili her maç olduğu gibi yine kendini gösterdi brava. geçen lig maçında birisi sormuştu şuan hatırlayamadım kim olduğunu. Galatasaray 10 kişi kalmasaydı bülent uygun baliliyi sokacakmıydı çok merak ediyorum diye, görüldüğü gibi bugun de oyuna dahil etti bülent uygun onu. peki ne diye oyuna aldı atak oynamak için. sivasın kurgusu ve mantalitesi bu. rakibi kendi sahasında karşılayıp uzun ve hızlı toplarla rakip defansın arasına sızarak gol atmak. lig ve bugun oynanan kupa maçında bunu başardı sivas. Mehmet Yıldız oyunda kalsaydı daha farklı bir maç olurdu diye düşünüyorum. en ihtiyacı olacagı zaman aldı onu oyundan bülent uygun. fakat bu yeni alınan yabancı oyuncuda iyi nitekim asistinide yaptı sonradan oyuna giren baliliye. bülent uygun yapmış oldugu değişikliklerle bugunu kurtardı ve rovanş için avantaj sağladı diyebilirim. tek hatası Mehmeti oyundan almasıydı bana göre.

bu sonuca göre sivas yarı finale kalır diye düşünüyorum. kendi evlerinde iyi sonuçlar alıyorlar. hava ve saha zemininede alışıklar turu geçeceklerine inanıyorum. tekrardan tebrikler sivas.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok fena maç oldu beh..

Mehmet'e dedim, hatta Sivaspor çok sert oynuyor, Galatasaray´a karşı..

Harbiden çok iyi maç oldu ama Sivasspor defansif yönden çok güçlü çıktı helal olsun, umarım Sivas'da turu atlarız Sivasspor olarak..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivasspor'un taktigini anlatayım , beyler 9 kişi kalın geride sert dalın sağlam şarj yapın taban her türlü girin , Mehmet ileride 4 kişiyle bogus , Sivas'ın taktigi budur , Sözüm ona iki milli takımın 2 as oyuncusu böyle oynarlarsa ilk 11'e giremezler İnşAllah , Sabri bir daha şut atarsa , maçları izlemiyecegim , Sivas'ı tam kadro ile Sivas'ta yenip tur atlıyacagız

Hüseyin Göçek bildigimiz gibiydi sertlige müsama gösterdi , hele Abdurrahman'ın Baros'a yaptıgı hareket varki içim sızladı ,

Ayrıca arkadaşlar , Galatasaray'a karşı alınan hiçbir skor avantajlı degildir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Barosun Sabrinin Emrenin Yaptıkları Ne Alican Ya Bırak Hep GS Hep GS Sivasta Seyircimizle Turu Biz Atlayacağız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barosun Sabrinin Emrenin Yaptıkları Ne Alican Ya Bırak Hep GS Hep GS Sivasta Seyircimizle Turu Biz Atlayacağız
    Yahu , biri bana vursa vede cezalandırılmasa gidip bende ona vururum anladın mı , Sivas'lılar yapmasaydı biz de yapmazdık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yok böyle bir şey yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sabri ve ayhanın bulunmadıgı bı takım ıstıyorum ya 2 yıldır macı ızlerken ne yapıcaklar dıye dusunmekten bıktım ayhan golude attı ama cok kotu oynuyo son 3-4 mactır

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    sabri ve ayhanın bulunmadıgı bı takım ıstıyorum ya 2 yıldır macı ızlerken ne yapıcaklar dıye dusunmekten bıktım ayhan golude attı ama cok kotu oynuyo son 3-4 mactır
    Ayhan bana da saç baş yoldurttu bugun . Genel olarak çok iyi bu sezon ama bu maç gününde değildi sanırım . Sürekli ceza sahası içinde bişeyler karıştırdı . Pas alıp verirken bizimkilerin kafasını da karıştırdı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayhan'a laf atanı , Allah çarpar valla , adamın elinden bu geliyor ki en iyisini yapıyor , Arda'ya bakalım ne yapıyor beyfendi , büyütsün o göbegini biraz daha

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre'nin uyarılarını tekrarlıyorum arkadaşlar.Lütfen laf sokmadan güzelce maçın yorumunu yapalım,ortamı gerebilecek söylemlerden kaçınalım.Ayrıca Buğra mesajları okuyunca sinirlerine hakim olamıyorsan o zaman okuma.Çünkü sinirle yazdıklarından sonra pişmanlık duyacağın şeyler yazabilirsin sonra..

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kardesim tamam sakin ol biraz. Tebrik ederiz avantajlı skoru aldınız. Sen de ac tavuk falan diyip ortamı germe artık.
    Diger Gs li arkadaslarım da artık rakip hakkında bilica çirkefti sezer böyleydi falan demesin. Oyunu konuşun. Sıktı çünkü her konuya girişte bi tartışma görmemiz.

Hee kimse haftaya sivas yener eler, Haftaya bekleriz; haftaya Gs yener, lincoln dönüyo rahat yeneriz eler de demesin. Bu bile tartışma cıkarıyor çünkü. Haftaya oynanınca görecegiz sonucu.

Yalnız su gercek var Sivas avantajı aldı eline .
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ayhan'a laf atanı , Allah çarpar valla , adamın elinden bu geliyor ki en iyisini yapıyor , Arda'ya bakalım ne yapıyor beyfendi , büyütsün o göbegini biraz daha
    Arda aşırı motive olunca böyle oluyor hep . Fener maçlarında da aynı şekilde oluyor . Çok hırslanıyor kötü oynuyor .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nerdee , o eski Arda...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk yarı Sivas yine kapandı ilk maç gibi.2.yarı golü daha fazla aramaya başladılar ve buldular sonra yine kapandılar ama gole engel olamadılar.Ayhan Lincoln'ûn yerine yapamıyor bunu gördük bu akşam.Galatasaray'ın golünde ofsayt var gibi.Ayrıca Hakan Balta'nın sert ortasında topa Bilica'nın etkisiyle istediği gibi vuramayan Baros İngilizce küfür etti hakeme penaltı isterken anladığım kadarıyla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivasspor bugün futbol olarak iyi oynayamadı attığı pas sayısı bizim yarımız kadardı ancak iyi defans yaptılar..Bu tür sert defans yapan ekiplere karşı zorlanıyoruz metalist maçındada bööyleydi..Lincoln ve kewell ın eksikliğini çok hissediyoruz özellikle lincolnün..Lincoln 2 maçta oynarsa turu geçme şansımız eşit bence..

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Nerdee , o eski Arda...
    arda eski arda olmayabilir şuanlık ama günah keçisi ilan etmeye gerek yok elinden geleni yapmaya çalıştı iyi sıkıştırdı sivas onu yapacak birşey yok..Lincoln kewell olsaydı ardada rahatlardı..

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Baros İngilizce küfür etti hakeme penaltı isterken anladığım kadarıyla.

Evet küfür etti..İtiraz ettiği pozisyon vardı ikli mücadelede..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyretmedim;fakat golleri seyretme şansı buldum.İlk golde Balili güzel düşünmüş vuruşu yaparken.Kalecinin tersine vuruş yapması gayet akıllıca bir düşünce..Ayhan'ın golünde ise gol yememek için geriye yaslanan Sivasspor savunmasının Ayhan'ı boş bırakması affedilmeyecek cinsten bir hata.Nitekim bu hataları pahalıya patladı.Sivasspor avantajlı bir skor aldı;fakat 2.maçtan sonra turu kimin geçeceği belli olmaz diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arda'yı kim günah keçisi ilan ettiki , Arda, Euro 2008'den geldigi beri en kötü futbolunu oynuyor bir iki maç dısında.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri