GELENLER
GÖKHAN ZAN FENER'DE
Edu gidişiyle yeni defans arayışına başlayan fenerbahçe beşiktaştan gökhan zan 1m'ye renklerine bağladı
EDUARDO COSTA KANARYA'DA
GİDENLER
MALDONADO VE JOSİCO ARTIK YİĞİDO
Takıma devre arası katılan maldonado ve takıma bu sezon katılan josico pilot kulüp sivasa yollandı.
UĞUR BORAL SARI KIRMIZILI
Flaş!Flaş!Flaş!.Geçen seneye damgasını vuran Uğur Boral Kayserispor'da.FB taraftarları TD Ahmet Yıldırımkaya'yı eleştiri yağmuruna tuttu.Bilmem negazetesi muhabiriyle özel röpartaj yapan şunları söyledi:
Muhabir:Bu transferler adeta şok edici siz bu transferlere nediyorsunuz?
Ahmet:Bu takımı düzene sokmak için bu transferleri yapmam gerekti.Biliyorum yanlış transferlerim oldu ama bunlar yapmam lazımdı.Benim stilim böyle.
Muhabiraha bu sezon gelen oyuncularda vardı bu transferlerin içinde hiç denemeden hemen sattınız.Niye?
Ahmet:Benim sattığım oyuncular neredeyse hepsi yaşlı ben bu yola gençlerle devam etmek istiyorum.
Muhabir:Ama uğur boral genç bir yıldız peki onu niye satt ınız?
Ahmet:Biliyorsunuz marceloyu aldım.O oyuncu yedek bırakılcak bir isim değil ve onun mevkisinde oynuyan çok oyuncu var onlarda çok süper futbolcu.Ben ilk Roberto Carlos'u satmayı denedim ama hiç kimse almadı.Bende uğuru satıp birazda para kazanırım yeni oyuncular alırım diye sattım.
Muhabir:Benimle görüştüğünüz için teşekkürler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özür dilerim.Yeniyim ya ondandır herhalde.

aha bu sezon gelen oyuncularda vardı bu transferlerin içinde hiç denemeden hemen sattınız.Niye?
 sen yayınla devam et yorumda illaki gelir bigün