roni, etoo, henry, ronaldinho mesajlarını yazanların amaçlarını hiç iyi görmüyorum. Haberde Juninho,Giuly,Emre Belözoğlu dan bahsediliyor. Varsa bir yorumunuz bunlar üzerinden yapın. Öyle dalga geçer gibi mesaj atmayın...

Adnan Polat'ın Televizyonda verdiği bir demeci var: "transfer konusunda kimse bizden büyük beklentiye girmesin. Asıl amacımız yıldız transferi yapmak değil Galatasaray'a yararlı olacak iyi futbolcular trafsfer etmek."

Ben bu kelimeleri bizzat Adnan Polat'ın ağzından duydum. Bunun haricinde gazete yazmış, web sitesi yazmış açıkcası pek umursamam. Medyanın her yazdığını da kişilere mal etmemek gerekir. Ama bu demek değil ki Giuly, juninho veya Emre Galatasarayda forma giymez. Giuly Barcada ilk 11 de kendine zor yer bulabilen bir isim, muhtemelen de sezon sonunda satacaklar. (yada serbest kalacak), Juninho ise 33 yaşına gelmiş, kariyerinin sonunda Türkiyeyi düşünebilir. Emre konusu ise biraz karmaşık, Galatasaray'ın içinden çıkmış bir kişidir, tabi ki Galatasaray'da tekrar top koşturabilir. Ama şu aşamada NewCastle ile sözleşmesi var ve bonservisi oldukça pahalı olduğu için onu isteyen diğer büyük kulüpler de transfere temkinli yaklaşıyor. Şuan için Galatasaray'a geleceğini pek sanmıyorum belki ilerleyen yıllarda....