usulsuzluk iddalarıyla bu kadarmış.
usulsuzluk iddalarıyla bu kadarmış.
barcelona 3-0 deportivo
messi
henry
eto'o ilk yarı sonucu
Bu ne biçim bi takımdır yahu sanki bos kaleye oynuyorlar onlar gibisini uzun yıllardan beri görmedim,hatta hatırlamıyorum 20 yıllık yasamımda kendimi bildim bileli futbol delisiyim 08-09 Barcası gibisini görmedim hic...Fmde,peste her yerde Barca artık....
Guardiola bir röportajinda 90'larin basindaki,Cruyff'lu rüya takimin yanina bile yaklasamayacaklarini söylemisti.Ama bence bu takim o takimdan bile daha basarili olacak kapasitede ...
Inanilmaz oynuyorlar,rakipleriyle dalga geciyorlar resmen.O kadar rahat gol atiyorlar ki,o kadar rahat pozisyonlara giriyorlar ki,izleyiciler her dakika gol olacakmis heyecaniyla maclari izliyor.Tek kelimeyle muhtesem ...
barcelona ıspanya ve avrupaya futbol dersı verıyor adeta ..
Biri Barcayı durdursu ama bu çok zor![]()
Messi'nin Deportivo'ya attığı gol uzaylı olduğunu gösterdi. Gol şu şekilde oldu. Messi topu ayağına aldı. Ortadan ceza yayına girdi rakibinin üzerine üzerine gitti. Eto'o ise Messi'nin 1 metre falan solunda bağıra bağıra top istiyor. Messi sürdü sürdü ve sol ayağıyla uzak köşeye plasesini vurdu. Top kötü gidiyor gibi görünüyordu. Nitekim vurduktan hemen sonra Eto'o gol omayacağını anlayıp Messi'ye bağırarak el kol hareketleri ile niye pas atmıyorsun diyordu. Fakat Messi'nin vurduğu top tıngır mıngır bir şekilde uzak köşede direğe çarpıp gol oldu. Top kaleye girdiğinde Eto'o hala niye pas atmadın diye bağırıyordu. Sonra baktı gol olmuş![]()
Bir Dost
Hellbells
Ayrica Barcelona,kalecisi kirmizi kart görünce ve mecburen Rodriguez'i kaleye geciren Deportivo'ya,o dakikadan sonra atak yapmamistir.
Helal olsun ...
Barcelona , İspanya 'nın Galatasaray'ı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray derkenArda'da Messi mi oluyor
![]()
barça gerçek gücünü gösteriyor herkes elinden geleni yapıyor bugün alves süperdi.messi fazla kasmadı ama yapacağını yaptı yine eto'o ve henry gol makineleri adeta bu kadar zevk verir bir takım.umarım takım bozulmaz ve sezon sonuna kadar bu zevkli futbolu izleriz.
etsin yani Real'in tarzına uymuyor bir kere.Real'i Real yapan yıldızlardır sen git gençler felan al.Yıldız alsan takım birşey kaybetcek sanki harcadığının 5 katını kazanıyo her sene![]()
La Liga takımlarından Recreativo Huelva'da istediğini bulamayan Türk futbolcu Ersen Martin, takımdan ayrılmak istediği belirterek, menajeri aracılığıyla yönetimle müzakerelere başladı.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/28824
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o dün, İspanya Kral Kupası öncesi yapılan son antrenmanda agresif ve disiplinsiz hareketleri yüzünden teknik direktör Pep Guardiola tarafından antrenman sahasından kovuldu.
Bugün Kral Kupası'nda deplasmanda Espanyol'a karşı mücadele edecek olan Barcelona'da Eto'o krizi yaşanıyor. Yapılan son çalışmada oldukça agresif ve disiplin dışı hareketler sergileyen, sürekli takım arkadaşları ile tartışan Eto'o teknik direktör Guardiola tarafından önce uyarılar aldı fakat bu davranışlarına devam edince ortamın daha da gerilmemesi için antrenmandan kovularak çalışmayı terk etti.
Teknik direktör Guardiola'nın oldukça önemli olan Espanyol maçı öncesi ortamın böylesine gerilmesinden rahatsızlık duyduğu gözlenirken, Eto'o antrenmanı terk etmemekte ısrar ettiği ve Guardiola ile de tartıştığı belirtildi.
Yaşanan kriz sonrası oldukça sinirli bir şekilde antrenmanı terk eden Eto'o'nun ceza alıp almayacağı henüz netlik kazanmazken, konuyla ilgili yönetimin teknik direktör Guardiola'dan rapor isteyeceği öğrenildi.
Biz aLaLım hemen.![]()
Her şey yolunda giderken nereden çıktı bu olay ...
Yarın ki Fotomaç: Eto'o Fenerle flört ediyor![]()
Eeeee şimdi ne olacak??Ayrıca eto'o satılırsa city kimseye bırakmaz.
Bence birşey olmaz her takımda olur böyle tartışmalar
Eto her sene boyle sorun cikarioBu sefer gider ama, Man.City gibi parali adamlar var piyasada
Eto'o akıllı olsun bence.Guardiola hiç gözünün yaşına bakmaz..
So what?
Saike
Eto'o bu sene formunun yükselişi sebebi ile,şımarıklığa vurdu işi.Barcelona gibi bir takımda,dahada ileriye giderse böyle tartışmalar,sonu Ronaldinho gibi olur.
Bence ırkçılık sorunlarından dolayı ortam gerildi.Ligi takip edenler Espanyol-Barcelona maçlarını çok iyi bilir.![]()
Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona, Messi’nin aynı yaştaki Maradona’ya göre çok daha iyi olduğunu söyledi.
Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulunan, Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona, 21 yaşındaki yıldız oyuncuyu yere göğe sığdırımadı.
Arjantin’in, İskoçya ile oynadığı hazırlık maçında forma giymeyen Messi, Şubat ayında Fransa ile oynanacak hazırlık maçı için teknik direktör Maradona tarafından kadroya alındı.
Yıldız oyuncunun kadroya alınmasıyla ilgili konuşan Grondona, “Messi’yi ve oynadığı futbolu seviyorum. Onu izlerken büyük keyif alıyorum. Onu ilk gördüğüm andan beri Arjantin Milli Takım formasını giyeceğini biliyordum. Uzun zamandır İspanya’da oynuyordu, fakat bizim için oynamak istediğini farketmiştim,” dedi.
Sözlerine devam eden federasyon başkanı, Messi ile Maradona’yı karşılaştırdı: “Messi, çok akıllı bir oyuncu, sahada duracağı yeri iyi biliyor. Eğer kendisini Maradona ile karşılaştırmam gerekirse, ikisinin de 21 yaşındaki halini göz önüne aldığımda Messi şu an için Maradona’dan daha iyi. Lionel Messi, 26 27 yaşına geldiği zaman hala Maradona’dan iyi olur mu, onu bilemem”
Söz sırası Arjantin Federasyon başkanından sonra siz Goalcüler'de. Sizce iki yıldızın da 21 yaşlarındaki halleri göz önüne alınırsa Messi mi yoksa Maradona mı daha iyi?
Messi futbolu bıraktığında Maradaona'nın Arjantin'in en iyisi olma ünvanını elinden almış olur mu?
goal.com
messi ve arkadaşları durmak bilmiyor.numanciadan intikamlarını aldılar.alves te cafunun en iyi zamanındaki gibi oynuyor.
messi bu sene en iyi sezonunu geçiriyor 26 maç 23 gol 15 asist.sakatlanmazsa çok daha ötesine gidecek.