Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Niye? Müslüman öldüğü için mi? Tarihi bilmiyorsun... 3 sene önce Amerika Irak'ta 1.5 milyon müslüman öldürdü, bu savaş değil midir? 1990'da olanlar?
    Bırak bence bu mevzuyu.

Mesaj El Barto tarafından Bugün Saat 21:31 itibari ile değiştirilmiştir.
    Sebep: Bu haliyle silinmez (:
    Yahu o zaman türkiyede amerikalı futbolcumu vardı sanki ? Söylemek istediğimi sende anladın. Sonuçta İsrail - Filistin savaşı 40 yıldır olan birşey. Ve sürekli gündenme.

Benim demek istediğimi anlamadınız. Ben ırkçılığı tabiki savunmuyorum. Baliliye edilen küfürü tabiki savunmuyorum.Arkadaş ilk defa böyle birşey oluyor dedi bende ona cevaben söyledim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu o zaman türkiyede amerikalı futbolcumu vardı sanki ? Söylemek istediğimi sende anladın. Sonuçta İsrail - Filistin savaşı 40 yıldır olan birşey. Ve sürekli gündenme.
    Bak Cihan konulara yanlis yönden bakiyorsun.
    Senin bakis acinla bu Amerika politikasi,israil politikasi yüzünden o ülkenin vatandaslarinin hepsi ayni sucu islemis oluyorlar.Peki onlarin sucu ne ?
    Balili sirf Yahudi diye,israilli diye küfüre maruz kaliyor,sucu olmadigi halde!

Elma ile armutu karistirmayin.Sucsuz,günahsiz insanlari suclamaktan,bütün sucu onun üzerine yikmaktan vazgecin !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu ortada sorun yok zaten hepimiz aynı şeyi söylüyoruz . Hepimiz ırkçılığa karşıyız.Hepimiz küfüre karşıyız. Dimi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri