güvenimizi boşa çıkartmadın.tebrikler
Heeeeyt beee Tokatım benim
Tokatlaya Tokatlaya geliyoruz üleeen![]()
Channel'ı 20den aşağı satma. Daha aşağısı kurtarmaz o adama.
yeni kontrat öner kardeşim , kabul ederse peşini bırakırlar bi müddet rahat edersin.hem değeri de artar
çağrı haklı. sözleşme yenileyince bir anda kesiliyor teklifler.
TSL 2.Hafta.
Timsah Parçalandı
TSL 3.Hafta
Kıyasıya Mücadele!
Değerlendirme:
2.Hafta : Bursa'yı Çok Güzel Oyunla Harika Bir Skorla Geçdik.Çok Fazla Diyecek Bir şey Yok.
3.Hafta Zor bir Deplasmandan 3 Puıan Aldık Oyunun Genel Olarak 25 Dk Hakimdik Bu Sürede 2 Gol Bularak 3 Puan'ı Aldık.
UEFA Grub'umuza 1.Torbadan Fiorentina 2.Torba RedStar 3.Torbada AaB Bu Grupdan 3. Olabileceğimizi Düşünüyorum...
Şimdi Kızıl Yıldız Deplasmanına Gidiyoruz...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Futbolcu Gitmek İstiyor![]()
Last edited by RequiemS : 28.Ocak.2009 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu gitmek istiyorsa satabildiğin en yüksek miktara sat . .Elinde patlaması daha kötü olur![]()
2015'e Kadar Kontratı Var Ben İstemessem Zor Gider Geçen Sezonki Performans'ın Ardından Önlemimi Aldım Ben![]()
O zaman otursun öyle şerefsiz
2014'te yolcu diyosun
![]()
Hiç belli olmaz 2-3 başarı kazanınca Allah rızası için şu takımda tut beni hocam diye yalvarıyorlar.
Aynen Giderse'de Yeri Dolar Bu Kulüp 1 Oyuncuyla Ne Şampiyon Olur Ne Küme Düşer
Uefa Gruplar 1.Hafta
Tokat Zorda Olsa 1 Puan Aldı!
TSL 4.Hafta
3 Puan 3 Golle!
TSL 5.Hafta
Horoz Şaşkın!
Değerlendirme:
Uefa Kupası : Zorda Olsa 1 Puan Aldık.2.Torbadan Giren Rakibimiz ve Deplasmanda Mutluyuz
TSL 4.Hafta : Koceliyi temiz Bir Oyunla 3 Golle geçdik daha ne diyebiliriz
TSL 5.Hafta:Ribeiro İş Başında Bu Çoçuk geleceğin Ronaldo'su Portekiz Genç Milli Takımının Değişilmezi
oldukça iyi galibiyetler alıyorsun tebrikler.
berkan gayet iyi gidiyosun . ..
sen en son denizliyi yenmişsin bende şimdi denizliye gidiyorum![]()
Denizli Deplasmanda Zor Şansın Olacak![]()
UEFA Kupası Gruplar 2.Hafta
Futbol Kaybetti Ama Tokat Kazandı!
TSL 6.Hafta
Superman Aydın!
TSL 7.Hafta
Kayseri Boyun Eğdi!
Puan Tablosu!
Değerlendirme :
Uefa Kupası : Tek Şutumuz Var Oda Gol Olsa italyanlar Defansif Futbol'un Ne Demek Olduğunu Anlayıp Bundan Sonra Hep Ofansif Oynarlardı Diye Düşünüyorum1 Puan Bizi Mutlu Etti!
TSL 6.Hafta : Aydın Beni Çok Şaşırttı Harika Oynadı Sağ ve Sol Kanatta Emre Çolak'la Değişerek Oynıyordu Markaj Verdim Sonradan Fakat Maffetti Markaj Verdim Adam 4.7 Oynadı
TSL 7.Hafta : Kayseriyi Yenmeyi Başardık Avantajı Yakaladıkdan Sonra Geri Çekildim ve Skoru Koruduk...
Türkiye Kupasında Kuralar Çekildi ;
![]()
iii gdiosun başarılar
Uefa Kupası Gruplar 3.Hafta
İyi Oyun 3 Puan!
TSL 8.Hafta
Tokat'tan 1 ilk Daha...
FTK Gruplar 1.Hafta
Sivas Direnemedi!
Değerlendirme:
UEFA Kupası : Gerçekden Çok iyi Oynadık Mahir'in Güzel Frikik Golüyle Başladık ve Taraftarımızı 3 Puan Alarak Mutlu Ettik Fiorentina'da Deplasmanda Kazanınca 5 Puanla Grup'da 2.Liğe Yükseldik.Emre'nin Direk Kırmızı Görmesi bir tartışma Sonucu Beni Sinirlendirdi ve 1 Haftalık Maaş Kesintisi Uyguluyoruz...
TSL 8.Hafta:Beşiktaş Göreve Geldiğimden beri Ayrıca Tokat Tarihindede Hiç Yenememişdik İnönü'de Bu Zafer Bizi Çok Mutlu Etti.Şampiyon Olmak için Büyük Maçlarıda Kazanmak Lazım ve Kazanmaya Başladık.Kalecimiz Maçın adamı Oldu Yakaladığımız Nadir Fırsatlardan 1'ini Gol Yaparak Kazandık Mutluyuz.
FTK 1.Hafta:İyi Oyun 3 Puan Diyecek Fazla birşey Yok Grupda Hedefimiz 4'te 4 İlk Adımı Attık...
Buda Yıldızımız!
Bu Çoçukdan Çok Umutluyum
çok güzel gidiyorsun.inş böyle devam eder
bencede muhteşem gidiyosun , inş nazar değmez kardeşime![]()
fena değil. bir yetenek var ama 17-18 yaşlarında olsaydı tam süper olurdu.
Çok Saol'un Beyler...Yeni SS'leri Daha Sonra Ekliyeceğim İşim Var Biraz...
Berkan maç eklemeyecekmisin bu akşam ?![]()
Yok Kardeşim Yarın Bu Gun Sadece Okumak için Girdim![]()