Togiii
Alicanfmfan
Tsl / 20.Hafta.
Güzel oynadık ve kazandık.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası / 1.Tur İlk Maçı
Başabaş bir oyun oluyor ama avantajlı bir skor ile döndügümüzü düşünüyorum Ukrayna'dan
Last edited by Alicanfmfan : 29.Ocak.2009 at 05:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başından Beri Okudum Süper Bir Kariyer Oluyor. İki Takımda Uefada Yoluna Devam Etme Konusunda Büyük Adım Atmış![]()
Tsl / 21.Hafta
Rahat bir oyun ve Marquinhos şov
Uefa Kupası / 1.Tur Rövanş Maçı
Kötü oynadık , kondisyonlar düşüktü , takım konusmasında azarlayınca ilk yarı iyi bir saldılar uzatmalar bittiginde çeyrek finale çıkan takım biz olduk.
Avrupada Dev Derbi
Uefa Çeyrek Final ;
Galatasaray - Fenerbahçe
İlk maç Ali Sami Yen'de oynanacak.
İkinizin eşleşmesi ilginç olmuş ama finalde beklerdik karşılaşmanızı ama en azından biriniz yarı final görecek![]()
UEFA'da eşleşmeniz hem kötü hem iyi olmuş.
En azından Yarı Final'de bir takımımız olacak.Çok iyi gidiyorsunuz ikinizde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
gs avrupa ruhuyla eler feneri uefa yi da alir bence![]()
Diğer takımlar ne yaptı UEFA'da onlarda birbirleriylemi eşleşti yoksa![]()
OoOoO maça bakDev derbi Avrupa'da
Allah İnşAllah gerçektede nasip eder böyle bir eşleşme
Burak abiye sonuna kadar güveniyoruz.Kupayı alıcak bu sezon![]()
Teşekkürler arkadaslargercekten ilginç bir eşleşme oldu....3 haftada 3 GS derbisi var.2si Kadıköyde...Fakat o kadar cok sakat oyuncum var ki.Vicente,Lugano,Önder,Diarra,Kazım bu oyuncular belki ceyrek final rövans macında oynayabilirler...Güiza,Fabio Aureilo sakatlıktan yeni cıktılar...Getafe deplasmanında bu oyuncuların yokluğunda cok zorlandık,cok pozisyon verdik ama kazanmayı bildik.Suan sadece 2 stoperim var Yasin ve Leo onlara da bişey olursa artık ben cıkıp oynarım
Uefa Kupası 2.Tur Rövans Macı
Getafe karsısında öne de gectik daha sonra eksiklerin fazlalığı ve bi kac yaptığım taktiksel hata nedeniyle cok pozisyon verdik.Volkan sağolsun iyi oynadı ve 120+1de golü bulup ceyrek finale adım attık..
![]()
başından beri okudum harika bir kariyer oluyor.uefa daki eşleşma balın üzerine kaymak olmuşfavorim galatasaray.hepinize başarılar.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, Ligdeki derbiyi az sonra yapacagız artık şeytanın bacagını kırmak istiyoruz.
Kadıköyde iyi oynadık nitekim önede geçtik , ''Abartı'' Guiza ile skora denge getirdiler sonrada açık vererek oynadık Torres'in 2 goldede hatası büyüktü , 3-1 yenildim ama Fenerbahçeyi Uefa'dan eliyecegimize inanıyorum.
TSL 22.Hafta.
Maç hakkında konusmaya gerek yok.Helal olsun oyuncularıma helal olsun.Diarra,Lugano,G.Gönül,Önder yoktu..Sağ bekte Özgür Çeki oynattm harika oynadı.İlk yarı oynayamadık ama devre arasında konusmamda kazanabileceğimizi söyledim ve de kazandık.8 yıldır fm oynuyorum kazandığım en değerli galibiyet diyeblirim.Leo macta sakatlandı yedek stoperim yoktu sakat sakat oynattım.Emre,Fabio Aureilo sakatlandı...Fabio'nun yerine giren Wederson da sakatlandı ben böyle bi mac görmedim,göremem.Adam cıkmıs bal,abartı diyor yazık ki ne yazık...
Ben yorum yapmıyorum ne halde kazandığımızı görün...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Emre sezonu kapattı,Leo ve Vederson 1er ay yok olsun ben 3 kulvarda da ilerleyecem...Böyle zor durumlarla uğrasmaktan her zaman keyif almısımdır.
Last edited by scar face : 29.Ocak.2009 at 17:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dogru Guiza gerçek hayatında o golleri atıyor degil mi
Yalnız bendede sakat oyuncular vardı ; Gago , Marquinhos vs![]()
alı yıne bahaneler hazır ha adam almıs ıfadeni işte![]()
9.3.0 yamasında Güiza'ya artıkFinishing :20 , Heading :20 verirler.
bu ergın varya manyak oynuyorha bendede gol karlaı oldu adam![]()
Tsl / 23.Hafta.
Yazıklar olsun böyle oyuna.
İstatistiklere bakalım ;
Bu mu yahu.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon deplasmanında öyle br hata geldiki Fener lehine gülersiniz bitersiniz bu oyunda şans bi kere bile olsun yanımda olmaz mı.
Last edited by Alicanfmfan : 29.Ocak.2009 at 17:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alican harbiden gariban edebiyatına sarmışın ya
trabzonuma bak ya 2 maçdada yendı burak'ı kotu olmus 90+4de yemek valla bılırım oduyguyu![]()
Yalnız Burak bey atmayıda biliyor 90+'larda![]()